Merhaba cnm belki yardımı olur. Bende yaklaşık bir sene bekledim. Hatta özel hastanede doktorun biri senin çocuğun olmaz olsa bile normal yollarla çok zor dedi. Hemen tüp bebek yaptirmalisin dedi. Yumurta rezervin azalmış falan. Yaş 32. Bir kızım var. Neyse tabi ben yıkıldım falan. Bir ay sonra devlet hastanesine gittim. Tesadüfen int. Soyismi ilginc diye bi doktordan randevu aldim. ( Cafer MICOOGULLARI) durumunu anlattim. Testlerime bakti. Yok biseyin dedi. Senin gibi çok hastam var dedi. Hemen tedaviye başladık. Önce klomen kullandım. Arkasından catlatma iğnesi. Olmadi. Klomen kist yaptı diye bir ay dogum kontrol ilacı kullandım. Sonraki ay doktorum bu hastasininda bu şekilde hamile kaldığını söyledi.famera diye bir ilaç. Muhakkak duymusunyzdur. Bana klomen ile famerayi birlikte kullandirdi. Yumurta takibi falan catlatma iğnesi... o ay öyle geçti. Ama benim hiç umudum yok o aydan. Bide düzenli ilişki olmadı falan. Günüm geçmiş haberim yok ve hamileyim. Suan 4 aylik oldum. Allah isteyen herkese ama herkese versin yarabbim. Bide eşim sperm testi yaptırmadı bende sayarım kendisine keçi boynuzunu kaynattim o ay içti sabah aksam. Onunlada ilgilimidir bilemiyorum. Ama şunu söyleyim bu famera denen ilaçla çok hamile kalan var. Ayy biraz uzun oldu ama. .. isteyen herkese umut olsun istedim . Umudumuzu kaybetmeyin. Allahim hangi gün hayirliysa o gün veriyo meleklerimizi.Slm hanımlar bende neredeyse 1,5 Yıldır uğraşıyorum kısmet olmadı bir türlü eşimde sperm sayısı düşüktü tedavi oldu hamile kalınabilecek kadar düzeldi ovu testi aldım kullandım ama bu ayda hüsran halbuki baya ümitlenmiştim ovu testi adetten önce bile pozitif çıkmıştı ama olmadıay sinirlerim bozuldu artık yok araştırmalar ilaçlar ballar kürler testler derken akşamda hasta olunca hepten çöktüm durup durup ağlıyorum valla Allah hepimizin yüzüne Gülsün inşallah
ne güzel anlatmışsın. bir kez daha anladım senin anlattıklarından; gerekeni yapıp sonra da akışına bırakmak geretiğini..allah evladını hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ve kızını sana bağışlasın inşallah..Merhaba cnm belki yardımı olur. Bende yaklaşık bir sene bekledim. Hatta özel hastanede doktorun biri senin çocuğun olmaz olsa bile normal yollarla çok zor dedi. Hemen tüp bebek yaptirmalisin dedi. Yumurta rezervin azalmış falan. Yaş 32. Bir kızım var. Neyse tabi ben yıkıldım falan. Bir ay sonra devlet hastanesine gittim. Tesadüfen int. Soyismi ilginc diye bi doktordan randevu aldim. ( Cafer MICOOGULLARI) durumunu anlattim. Testlerime bakti. Yok biseyin dedi. Senin gibi çok hastam var dedi. Hemen tedaviye başladık. Önce klomen kullandım. Arkasından catlatma iğnesi. Olmadi. Klomen kist yaptı diye bir ay dogum kontrol ilacı kullandım. Sonraki ay doktorum bu hastasininda bu şekilde hamile kaldığını söyledi.famera diye bir ilaç. Muhakkak duymusunyzdur. Bana klomen ile famerayi birlikte kullandirdi. Yumurta takibi falan catlatma iğnesi... o ay öyle geçti. Ama benim hiç umudum yok o aydan. Bide düzenli ilişki olmadı falan. Günüm geçmiş haberim yok ve hamileyim. Suan 4 aylik oldum. Allah isteyen herkese ama herkese versin yarabbim. Bide eşim sperm testi yaptırmadı bende sayarım kendisine keçi boynuzunu kaynattim o ay içti sabah aksam. Onunlada ilgilimidir bilemiyorum. Ama şunu söyleyim bu famera denen ilaçla çok hamile kalan var. Ayy biraz uzun oldu ama. .. isteyen herkese umut olsun istedim . Umudumuzu kaybetmeyin. Allahim hangi gün hayirliysa o gün veriyo meleklerimizi.
Allah herkesin evladını anasına babasına bağışlasın. Amin Cnm ins. Bebeğini kaybetmene çok üzüldüm. Allahim en kısa zamanda tekrar sana anne olmayi nasip eder ins. Dualarimdasin. K.i.bne güzel anlatmışsın. bir kez daha anladım senin anlattıklarından; gerekeni yapıp sonra da akışına bırakmak geretiğini..allah evladını hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ve kızını sana bağışlasın inşallah..
ben düşük yapalı 2 ay oldu ne olur benim için de dua et canım..
amiinn..amiinn.. allah razı olsun canım benim. rabbim senin hamileliğini de hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah. allaha emanet ol..Allah herkesin evladını anasına babasına bağışlasın. Amin Cnm ins. Bebeğini kaybetmene çok üzüldüm. Allahim en kısa zamanda tekrar sana anne olmayi nasip eder ins. Dualarimdasin. K.i.b
Fsh normal gibi görünüyor. Bir senelik evlissun erken değil mi cocuk için. Neyse . Öncelikle iyi bir doktor bul kendine. Tetlerini göster. . Gerekli olani yapacaktır. Yumurta takibi falan.MERHABALAR. BEN Bİ SENEDİR EVLİYİM VE ÇOCUK SAHİBİ OLMAK İSTİYORUM ALLAHIN İZNİYLE. EVLENDİĞİMDEN BU YANA ADETİMDE DÜZENSİZLİKLER OLMAYA BAŞLADI. 1 AY 5 OLUYORSAM 2. AY 10 DA OLUYORUM. DİĞER AY 3 DE FELAN İŞTE. BU Bİ SENEDİR BÖLE. GEÇEN KAN TAHLİLİ YAPTIRDIM.
TSH2.15
ESTRADİOL 53
LH 6.05
PROLAKTİN 23,69
FSH 7,03
SİZCE BU DEĞERLER NORMAL Mİ?
MORALİM ÇOK BOZUK. BİLGİ VERİRSENİZ ÇOK MUTLU OLURUM.
Stres tende olmaz cnm. Ovulasyon testi al yumurta takibini kendin yap. ilk gebeligimde benimde 6 ay beklemistim olmamisti. SabirDOKTORUM NORMAL DİYOR BANA YOLUNDA GİTMEYEN BİRŞEY VAR Kİ BÖLE OLUYOR. SANKİ ESTRADİOL VE PROLAKTİNİM YÜKSEK. BU SEBEPTEN OLABİLİR Mİ
Benimde öyle oldu. Çok silikti. Hamileydim. Bence bir idrar testi yaptir emin olmak içinArkadaşlar bana aciiil bir cevap yok da ben delirecegim ya altı gün önce asilama yaptırdım ve 6gun sonra da test yaptım pozitif cikti ama çok silik tekrar yaptım aynı sizce ben hamilemiyim adetimede 5gün var
Inşallah hamileyimdir bugün yine yaptim pozitif çıktı yine aynı şekilde silikti sizin adetimiz gecmismiydiMerhaba kızlar. bugün doktor bana klomen yazdı. tam iki yıl oldu bekliyoruz.. ikimiz de ameliyat olduk ve sonunda yarın ilaç tedavisi başlıyor.inşalllah bu uğraşlların sonunda allah bize de bir bebiş verir. allah hepimizin yyardımcısı olsun....
Evet cnm benimde 3 gün gecikmisti. Cok silik çıkmıştı hayırlı olsun. Gözün aydinInşallah hamileyimdir bugün yine yaptim pozitif çıktı yine aynı şekilde silikti sizin adetimiz gecmismiydi
Merhaba ben de miyom ameliyatı oldum. doktor hamile kalsan bile düşer ya da erken doğar dedi. eşimin de spermi azdı o yüzden varikosel ameliyatı oldu. iki yıldır bekliyoruz hala olmadı. bence bir an önce tedaviye başlayınMerhaba kızlar ben bebek istiyorum ama bende hem miyom hemde kist var eşimde sprem sayısı düşük bu şekilde hamile kalan var mı???
Cnm esin ameliyat olalı ne kadar olduMerhaba ben de miyom ameliyatı oldum. doktor hamile kalsan bile düşer ya da erken doğar dedi. eşimin de spermi azdı o yüzden varikosel ameliyatı oldu. iki yıldır bekliyoruz hala olmadı. bence bir an önce tedaviye başlayın
beş ay oldu canım. üç ayda düzeldi. geçen ay hamile kalmayınca doktora gittim. bir hormonum çok düşük çıkktı. şu an klomen kullanıyorum. inanıyorum bu ay olacak inşallah :)Cnm esin ameliyat olalı ne kadar oldu
Bizim 7 ay bitti hala yok degerler 4 ay once duzeldi.
Allah tez zamanda sevindirsin hepimizi