Merhaba cnm belki yardımı olur. Bende yaklaşık bir sene bekledim. Hatta özel hastanede doktorun biri senin çocuğun olmaz olsa bile normal yollarla çok zor dedi. Hemen tüp bebek yaptirmalisin dedi. Yumurta rezervin azalmış falan. Yaş 32. Bir kızım var. Neyse tabi ben yıkıldım falan. Bir ay sonra devlet hastanesine gittim. Tesadüfen int. Soyismi ilginc diye bi doktordan randevu aldim. ( Cafer MICOOGULLARI) durumunu anlattim. Testlerime bakti. Yok biseyin dedi. Senin gibi çok hastam var dedi. Hemen tedaviye başladık. Önce klomen kullandım. Arkasından catlatma iğnesi. Olmadi. Klomen kist yaptı diye bir ay dogum kontrol ilacı kullandım. Sonraki ay doktorum bu hastasininda bu şekilde hamile kaldığını söyledi.famera diye bir ilaç. Muhakkak duymusunyzdur. Bana klomen ile famerayi birlikte kullandirdi. Yumurta takibi falan catlatma iğnesi... o ay öyle geçti. Ama benim hiç umudum yok o aydan. Bide düzenli ilişki olmadı falan. Günüm geçmiş haberim yok ve hamileyim. Suan 4 aylik oldum. Allah isteyen herkese ama herkese versin yarabbim. Bide eşim sperm testi yaptırmadı bende sayarım kendisine keçi boynuzunu kaynattim o ay içti sabah aksam. Onunlada ilgilimidir bilemiyorum. Ama şunu söyleyim bu famera denen ilaçla çok hamile kalan var. Ayy biraz uzun oldu ama. .. isteyen herkese umut olsun istedim . Umudumuzu kaybetmeyin. Allahim hangi gün hayirliysa o gün veriyo meleklerimizi.Slm hanımlar bende neredeyse 1,5 Yıldır uğraşıyorum kısmet olmadı bir türlü eşimde sperm sayısı düşüktü tedavi oldu hamile kalınabilecek kadar düzeldi ovu testi aldım kullandım ama bu ayda hüsran halbuki baya ümitlenmiştim ovu testi adetten önce bile pozitif çıkmıştı ama olmadıay sinirlerim bozuldu artık yok araştırmalar ilaçlar ballar kürler testler derken akşamda hasta olunca hepten çöktüm durup durup ağlıyorum valla Allah hepimizin yüzüne Gülsün inşallah