- 9 Aralık 2015
- 101
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim bugün iş çıkışı gideceğim hepimizin hakkında hayırlısı olsun ....geçmiş olsun bu arada canım...benimde 4-5 gün gecikmişti canım idrarda çıkmadı..ama sonra kanamam oldu düşük gibi erken sonlanan bi gebelikmiş..seninki geç döllenme ya da benim gibi birşey olabilir..ilk fırsatta doktora gitmeni tavsiye ederim..
merhaba gebelik düşünüyorsan tabi ki git canım doktora önce bi kan değerlerini falan baktır bence ...arkadaşlar ben 33 günde bir adet oluyorum bazende 29 günde bir netten baktığım ovu testlertine göre 18yle 24 arası yumurtlama günüm sizce kadın doğum doktoruna gideyimmi yumurtam kaçtane var vb diye
Merhaba arkadaşlar bizimde bu ay 3. Denememizdi. Olmadı maalesef yine. Gerçekten artık çok ümitsizliğe kapıldım. Moralim çok bozuldu.
Merhaba moral bozacak bir durum yok aslında daha 3 ay olmuş stres yapma lütfen doktorlar düzenli ilişkide 1 yıl geçince araştırmaya gerek duyuyor ... Hayırlısı olsunMerhaba arkadaşlar bizimde bu ay 3. Denememizdi. Olmadı maalesef yine. Gerçekten artık çok ümitsizliğe kapıldım. Moralim çok bozuldu.
Teşekkür ederim canim insallah Rabbim olmayan herkese verir. İnsan doğal olarak tedirgin oluyorMerhaba moral bozacak bir durum yok aslında daha 3 ay olmuş stres yapma lütfen doktorlar düzenli ilişkide 1 yıl geçince araştırmaya gerek duyuyor ... Hayırlısı olsun
cnım daha 8 ay oldu görünürde problem yok süt hormonu normal e2 normal ca125 normal tsh normal yumurtalıklar normal kist yok endometrium noırmal rahm içi normal ama detaqylı araştırma için 1 sene doldur gel dedi br doktopr %90 4ay içinde olur demiştimerhaba gebelik düşünüyorsan tabi ki git canım doktora önce bi kan değerlerini falan baktır bence ...
inşallah en yakın zamanda hayırlı sağlıklı bebişler verir RABBİM hepimize.
tedirgin olmak ne demek hepimiz çok iyi biliyoruz sanırım , yapılan testler negatif çıkınca tabiri caizse kaynar sular dökülüyo başından insanın ama neyi çok istersek olmadığı için çok düşmemek lazım üstüne ...Teşekkür ederim canim insallah Rabbim olmayan herkese verir. İnsan doğal olarak tedirgin oluyor
oooo sen profesyonel olmuşsun canım herşey tamam sen sadece sıkıntı yapma yumurtlama gününü belirten testten kullandın mı hiç ?cnım daha 8 ay oldu görünürde problem yok süt hormonu normal e2 normal ca125 normal tsh normal yumurtalıklar normal kist yok endometrium noırmal rahm içi normal ama detaqylı araştırma için 1 sene doldur gel dedi br doktopr %90 4ay içinde olur demişti
Amin canım aminnnn... İnsallah Rabbim olmayan herkese nasip etsin. Yokluguyla imtahani etmesintedirgin olmak ne demek hepimiz çok iyi biliyoruz sanırım , yapılan testler negatif çıkınca tabiri caizse kaynar sular dökülüyo başından insanın ama neyi çok istersek olmadığı için çok düşmemek lazım üstüne ...
bizim planladığımız tarihte değilde kendi istediği zaman gelsin bebişlerimiz
Amin inşallah canım ..Amin canım aminnnn... İnsallah Rabbim olmayan herkese nasip etsin. Yokluguyla imtahani etmesin
kullandım artık kullanmıyorum gün aşırı yapıyorum 14 16 18 20 21 günler düşüyorum işin üstüne:)ayakalrımı dikişyorum artık takmıyorum amqa zaten 3 4 ay idrar yolu enfeksiyonu olduğumdan olmadı bakalım rabbm büyüktür.bugün gideym yumurtalıklarıma baktarayım kaç cm kaçtane var nezman patlar felan diyeoooo sen profesyonel olmuşsun canım herşey tamam sen sadece sıkıntı yapma yumurtlama gününü belirten testten kullandın mı hiç ?