• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmak için ne yapmalıyım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yazında o kadar çok yanlış düşünce var ki hangisinden başlıycağımı bilemedim. Uzun uzun açıklamaya değmez , sende ağır cahil cesareti var🤷🏼‍♀️

Ben 7 aydir evliyim ve çocuğum daha olmadi doktora gittim ve dedi sorun yok ben nerde acaba yanlış yapıyorum veya ne yapmam gerekli

"Sabah kahvaltıyı beraber yapmayacaksanız, iyi geceler diyemeyecekseniz, ona güzel masallar anlatmayacaksanız ve akşam yarım saat konuşamayacaksanız çocuk mocuk doğurmayın." demiş İlber Ortaylı. Yazık günah değil mi o çocuğu babasız büyütmek taş çatlasa çocuk 5 yaşına gelene kadar senle kalır o adam o bile zor da en fazla yani 5 yaş ya sonra ? o çocuğun boynu bükük mü kalsın, çocukluğu, gençliği baba özlemiyle mi geçsin ?

Arkadaşlar öncelikle yaptığım şeyin yanlış olduğunu biliyorum,bunu söylemeniz hiçbir şeyi değiştirmeyecek. Ben bekarım fakat o kişiyle evlenmemin en kolay yolu hamile kalmak. Geri çekilme ile korunuyor çok da tecrübeli. Çoğu zaman kendi üzerine boşalıyor bazen de bacağıma yada göbeğime bu durumda hamile kalmak mümkün mü yardım edin. Bu ilişki öylece biterse zor durumda kalırım
SADAKATSİZ Kadınlar kulübü versiyonu gibi olmuş 🤣 hiç bir şeyi kınamamk lazım ama bunu da ayakta alkışlayamayız

Back
X