G Gokmavi 1meyra E Efulimm41 kızlar merhaba bananda bildirim az önce geldi tekrar anlatayım. Öncelikle bu kürü diğer tüm doğal kürleri yapacak kişilerde kist miyom troid gibi sorunlar olmamalı. Bunlar için doktor tedavisi görmelisiniz incir kürü bu sorunları gidermez. Mesela bi arkadaşımda trioid sorunu vardı o sorunu düzeltti ve incir kürü uygulayıp hamile kaldı. Bu kürü özellikle eşinde sperm sayısı sıkıntısı olanlar uygulayınca kesin sonuç alıyor. Bende bir sorun yoktu ben sadece daha çabuk hamile kalmak için günde bir tane yedim eşimde sperm sorunu vardı doktorun verdiği proxeedle birlikte oda günde iki tane yedi. Bulabilirsiniz saf zeytinyağı daha etkili bulmazsanız markette satılanlardan olabilir ben marketten almıştım. Her sabah aç karnına yenmeli. Kolaylık olsun istiyorsanız benim gibi bi saklama kabına incirleri elinizle yarıp atın incir zeytinyağı ile tam temas eder bu şekilde. Ben saklama kabı dolana kadar incirleri attım üstüne geçene kadar zeytinyağını da doldurdum. Her sabah içinden alıp yedik. Bittikçe incir attım içine bu şekilde devam ettim kızlar. Bir de regli bitince birer gün arayla ilişki denedik şimdi 4 buçuk aylık hamileyim çok şükür. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.