- Konu Sahibi cibilicibilisaksak06
Cnm ben mazeretli oldum bi sure okuyamayacgim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah kabul etsin cancağızim Allah razi olsunKızlar 1 tane daha okudum
Kalan:4
Allah razi olsun haticecim1 tanede ben alıyorum canim yarınolur yine alırım insalh.
KALAN 3
Sizdende canlarimAllah razi olsun haticecim
Melekcim Allah razi olsungullbahcemm, Canım ben 1 tane daha okudum. Kalan: 2
Olsun canim sikma kendini seni yerimm yakindir insallah mutlu olacagimiz gunler sen üzulme sakin olur muKızlar beni de mazeretliyim diye yzarsiniz 1 hafta tatil :/
Yok canım üzülmüyorum da sancılı geçiyor benim cuma günü olmayı bekliyordum izin günümde çalışırken zor olacak erken oldum:/ nasip vardır bı hayırOlsun canim sikma kendini seni yerimm yakindir insallah mutlu olacagimiz gunler sen üzulme sakin olur mu
Yaninda yada etrafta bulabileceksen civanperçemi yap birebir geliyo agriyaYok canım üzülmüyorum da sancılı geçiyor benim cuma günü olmayı bekliyordum izin günümde çalışırken zor olacak erken oldum:/ nasip vardır bı hayır
İnsallah, teşekkür ederimYaninda yada etrafta bulabileceksen civanperçemi yap birebir geliyo agriya
Öpüyorum seni kocaman ben bi etiketlemeleri yapayim sonra yazarim yine dikkat et bi de yorma kendini tammİnsallah, teşekkür ederim