- 1 Aralık 2017
- 2.301
- 7.408
- 158
- Konu Sahibi cibilicibilisaksak06
-
Amin ALLAH razı olsun kardeşimben aldığım birtaneyi okudum aldığım seher arkadaşımız için rabbim kabul etsin inşallah
Evet bitanem sürekli çıkarılma korkusu olunca RABBIM affetsin okuma isteği gidiyo zorlamadanda bak ne kadar güzel ilerliyo bir hafta olmadı ikinci kişi bitmek üzereBen bu dua grubunu çok sevdim.Allah gönlünüzce göre versin.kardeşlerim çıkarılma korkusu yok en azından.Şükür dua hersey
Tabiki herkes sıkıntısı var canım kimse kimseyi zorlamazsa guzel gider ama asabi olabiliyoruz bazen bu gibi bu yerde olmamamız lazım .sonuçta dua bu ibadetEvet bitanem sürekli çıkarılma korkusu olunca RABBIM affetsin okuma isteği gidiyo zorlamadanda bak ne kadar güzel ilerliyo bir hafta olmadı ikinci kişi bitmek üzere
Tabiki kimseyi bu hususta suçlayamayız hepimiz evlat hasretiyle yanıp tutuşuyoruz ayrıcada extra sıkıntılar çikiyo imtihanimiz çok zor sabrediyoruz elbette ama asabide olabiliyoruz anlayışlı olmakda lazim birbirimizi idare etmemiz lazımTabiki herkes sıkıntısı var canım kimse kimseyi zorlamazsa guzel gider ama asabi olabiliyoruz bazen bu gibi bu yerde olmamamız lazım .sonuçta dua bu ibadet
Inşallah guzel şeyler olur kimse kimseyi kirmaz canlarTabiki kimseyi bu hususta suçlayamayız hepimiz evlat hasretiyle yanıp tutuşuyoruz ayrıcada extra sıkıntılar çikiyo imtihanimiz çok zor sabrediyoruz elbette ama asabide olabiliyoruz anlayışlı olmakda lazim birbirimizi idare etmemiz lazım
Miyaww hosgeldinnnnnnnKızlar bende geldim.
Hoşgeldin canimmmmmm :)Kızlar bende geldim.
Miyaww hosgeldinnnnnnn
Hoşgeldin canimmmmmm :)
Ocak ayında kürtaj oldum canım üzüntüden rahim çok ince idi tutunamaz dedi bi umut estrofem ve iğne vermişti ama ihtimal vermiyorum umut vermiyorum demiştiDr ne dedi ki neden öyle olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?