- 19 Ağustos 2017
- 6.478
- 39.438
- 548
- 33
- Konu Sahibi cibilicibilisaksak06
-
9+3 tü canım hayırlısı yaaKürtaj olduğunda kaç haftalıktı o da iyileşme süresini etkiliyor galiba
Dr kızmıştı zaten canım ama diğer dr hiçbişey demedi bize kürtajı yapanÇok geçmiş olsun melek kardeşim C cibilicibilisaksak06 vardır bı hayır üzülme, kürtajdan sonra biraz korunman daha iyi olur sağlığın açısından
Haklı birazda kürtajdan hemen sonra Yara üstünde ki kabuğu deşme gibi oluyor CAnımDr kızmıştı zaten canım ama diğer dr hiçbişey demedi bize kürtajı yapan
Kızlar ben 5 daha aliyim
Canım geçmiş olsun.demekki buda senin sınavın.rabbim insallah zmanai gelince yine nasip eder.insallah .melek oldu bebegin9+3 tü canım hayırlısı yaa
Ekle cnm o digerinden cikicam zaten birseyi bkliyorm bir kac gune cikcam siz ekleyin buraya@Hayalimveben listede canim zatenistersen senide ekleyelim
Bende cikmistim da liste bitsinde oyle cikicam . tamam canim ekliyorum senideEkle cnm o digerinden cikicam zaten birseyi bkliyorm bir kac gune cikcam siz ekleyin buraya
Ooo herkes burdami liste bitmesini beklemicm arkdslarin isimlrni kaydedip armagan etcm ben her okudugmda bir kac gun snra cikcm huzur birakmadilr burda topik sayfasi kimin kim actiBende cikmistim da liste bitsinde oyle cikicam . tamam canim ekliyorum senide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?