Hamile kalmak Beraber bekleyelim Regl 6 gün

Ben zaten ilk yaptığımda silik kameraya yansıtamadığım bir çizgi oldu ama bir kaç saat geçince böyle belirdi
Aslında ilk 5-10 dk baz alınıyor. Ama bilemedim şimdi. Sen yarın yine yapacaktın. Yaptıktan sonra resmi koyarsın canım benim

Kızlar nasıl belirtileriniz varr
Vallah benim şu an hiç belirtim yok. Ne adet ne gebelik. Zaten hamilelik belirtisi ilk başlsrda adet belirtisine benzer. Ayırması çok zor. Meme ucu hassasiyetinden başka birşey yok. Bi de adet olacağım zaman hep bacaklarım ağrıyor. Bi kaç gündür bacak ağrısı var. Ama ilk gebeliğimde böyle değildi. Adet ağrıları vardı. Bacak ağrısı falan yoktu. Zaten 4 gün kala kaset testte silik çıkmıştı

Benim 4 gün kaldı regle, sabah testim yoktu yapamadım ama öğlen eve giderken alıp yapmayı düşünüyorum su falan da içmiyorum çok bakalım 🙏

Benim 4 gün kaldı regle, sabah testim yoktu yapamadım ama öğlen eve giderken alıp yapmayı düşünüyorum su falan da içmiyorum çok bakalım 🙏
Yaaa benim de 3 gün kaldı. Ama bende gecikmeler oluyor. O yüzden 2-3 mart olmazsam hamilelik aklıma gelmez. İlk idrarını boşalttınmı canım? İlk idrarınla yapdan iyi olur bence. İnşaAllah vardır kızlar yaaa🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Bi de benim ilk gebeliğimde çok afedersin idrara çıktığım zaman çok minik kabarcıklar vardı. Bilmiyorum bu belirtimi değilmi diye

Günaydın kızlar sizde el ayak yanması oluyor mu benim gece ellerim ayaklarım yandı normalde regl olacağım zaman olur ama geçerdi sabaha ama uyandım hala ellerim falan sıcak bu da belirti olabilir mi birde karbonhidratlı şeyler yapıyor sıcaklık patates yemeği cips pilav falan yedim dün de ama ayakta elde yanma her regl öncesi olur sanırım beliti değilse ben elendim

Günaydın kızlar sizde el ayak yanması oluyor mu benim gece ellerim ayaklarım yandı normalde regl olacağım zaman olur ama geçerdi sabaha ama uyandım hala ellerim falan sıcak bu da belirti olabilir mi birde karbonhidratlı şeyler yapıyor sıcaklık patates yemeği cips pilav falan yedim dün de ama ayakta elde yanma her regl öncesi olur sanırım beliti değilse ben elendim
Adet zamanı ayak el yanmasını ilk dafa duyuyorum. Aslında her kadının bünyesi farklı. Mesela ablam hamileyken ayakları falan ağrıyordu. Adet ağrısı vardı. Diğer ablam hamileyken sadece adet ağrısı vardı. Bende de sadece adet ağrısı vardı. Ama göğüs ucu hassasiyeti 5-6 hatamda oldu. 5 ci haftamda mide bulantım başladı. Ama bazı kadınlar adetten önce mide bulantıları başlıyor. Ben düşük yaptığım zaman ilk kaybolan şey de mide bulantısıydı. Direk kayboldu. O yüzden bünyeler farklı. Söylediğin şey hamilelik belirtisi ola bilir de. Olmaya bilir de

Eklentiler

• 77CDACDE-918E-4942-8C4B-9D363C5FDC0A.jpeg
    77CDACDE-918E-4942-8C4B-9D363C5FDC0A.jpeg
    150,8 KB · Görüntüleme: 57
Yaaa benim de 3 gün kaldı. Ama bende gecikmeler oluyor. O yüzden 2-3 mart olmazsam hamilelik aklıma gelmez. İlk idrarını boşalttınmı canım? İlk idrarınla yapdan iyi olur bence. İnşaAllah vardır kızlar yaaa🤲🏻🤲🏻🤲🏻
İnşallah hepimizde vardır çok istiyorum gerçekten 🤲 sanırım testlerim bugün gelmicek zaten ya da akşam gelir gbi yarın sabah yaparım heralde en erken

Benim şu an sürekli kahverengi akıntım var, normal zamanda bu akıntının peşine adet olmam lazım çok canım sıkıldı inşallah olmam ,😢

Benim şu an sürekli kahverengi akıntım var, normal zamanda bu akıntının peşine adet olmam lazım çok canım sıkıldı inşallah olmam ,😢
Brnim de bacaklsrım adetim yakınlaştığı zaman füna ağrır. Bugün öyle ağrıyor. Ama karnımda hiç adet ağrısı yok. Yine gecikecek belli ki.
Üzülmeyelim kızlar ya bu ay olmazsa önümüzdeki ay şansımız var

X