Hamile kalmak Beraber bekleyelim Regl 6 gün

Bilmiyorum neden böyle olduğunu. Geleneksel. Aslında erkek taraf ev alıyor. Mesela parası varsa ev alınıyor kız taraf da evin içini dolduruyor. Ama çok az insan ev alıyor. Çünkü herkesin evi olduğu için gelini de o eve getiriyorlar. Bazı Kaynanalar evine koltuk almıyor ki oğlum 1-2 seneye evlenecek gelin geldoği zaman koltuk getirecek. Mesela benim görümcem boşandığı zaman çamaşır makinesi, buzdolabını falan mutfağa koymuş. Benim kaynanam da bana " çamaşır makinesi, buzdolabı alma bizde var dedi" ben de almadım. Böyle kaynanalar da var. Ama nolsun ki, görümcem ben çamaşır makinesini kullanmayayım diye bin türlü şeyıer yapıyor.
Kayınpederim 2 yıl önce vefat etti. Görümcemin de sevgilisi var. Evlenmek istiyorlar. O giderse kaynanamla birlikte olucaz. Biz de gidersek kadın yalnız kalacak. O yüzden eşim annesine kıyamıyor
Ama görümcemin evleneceğini düşünmüyorum. Çünki görümcem 1 defasında evlendi çocuğu olması boşandı. 2 ci defa eclendi bir kız çocuğu oldu bişandı. Şimdi de 3 cü defa evlenmeyi düşünüyor. Ama sevgilisi de evli biri. Yani evli bi erkekle sevgili. Görümcem hem kendi kardeşinin yuvasını yıkmaya çalışıyor. Eşimle arama giriyor . Hem de evli bir adamı boşattıemağa çalışıyor. Bu işin sonu nasıl olacak bilmiyorum

Bazen psikolojik ola biliyor evet. Ama varsa psikolojik değil gerçekten var demek ki 😍
Kızlar sonuçlarınız ne çıkarsa paylaşın lütfen 🧡
Ben ilk kez bu ay bu kadar heyecanlıyım inşallah boş çıkmaz bu heyecan 🙈 yarın test yapıcam inşallah

Ama görümcemin evleneceğini düşünmüyorum. Çünki görümcem 1 defasında evlendi çocuğu olması boşandı. 2 ci defa eclendi bir kız çocuğu oldu bişandı. Şimdi de 3 cü defa evlenmeyi düşünüyor. Ama sevgilisi de evli biri. Yani evli bi erkekle sevgili. Görümcem hem kendi kardeşinin yuvasını yıkmaya çalışıyor. Eşimle arama giriyor . Hem de evli bir adamı boşattıemağa çalışıyor. Bu işin sonu nasıl olacak bilmiyorum
Valla ne diyim ki Allah hidayet versin, herkesin bir sınavı var bu dünyada Allah yardımcın olsun sabır versin sana canım benim en tez zamanda da bebiş nasip etsin inşallahh🤲

Ben ilk kez bu ay bu kadar heyecanlıyım inşallah boş çıkmaz bu heyecan 🙈 yarın test yapıcam inşallah
Ayyyy İnşaAllah. Testin sonucunu bi,imle paylaş canım benim. Ben de sizin yerinize heyecanlandım. Açıkcası kendimden umudum yok o kadar. Ama sizden umudum var ve sizin yerinize ben heyecanlıyım 🥰

Ayyyy İnşaAllah. Testin sonucunu bi,imle paylaş canım benim. Ben de sizin yerinize heyecanlandım. Açıkcası kendimden umudum yok o kadar. Ama sizden umudum var ve sizin yerinize ben heyecanlıyım 🥰
Ben hepimizin adına umutlu ve heyecanlıyım 🥰 hepimiz paylaşalım burda sonuçlarımızıı 🤲

Kızlar bakın böyle oldu kuruyunca daha belirginleşti. Acaba kuruma çizgisimi predictor kullanıp sonrasında kuruma çizgisi gören var mı ?

Eklentiler

• D1E4E058-7881-4052-A403-4CAA177C337B.jpeg
    D1E4E058-7881-4052-A403-4CAA177C337B.jpeg
    123 KB · Görüntüleme: 51
Kızlar bakın böyle oldu kuruyunca daha belirginleşti. Acaba kuruma çizgisimi predictor kullanıp sonrasında kuruma çizgisi gören var mı ?
Canım diğer topikte de gördüm bunu, kaç saat sonra çıktı bu ? Yani kuruma çizgisine benzemiyor sanki bazen beta hcg düşük olunca böyle sonradan çıkıyor

Canım diğer topikte de gördüm bunu, kaç saat sonra çıktı bu ? Yani kuruma çizgisine benzemiyor sanki bazen beta hcg düşük olunca böyle sonradan çıkıyor
Ben zaten ilk yaptığımda silik kameraya yansıtamadığım bir çizgi oldu ama bir kaç saat geçince böyle belirdi

X