Hamile kalmak Beraber bekleyelim Regl 6 gün

Eşim için susuyorum. Çocuğumun düşmesinde bir hayır olduğunu düşünüyorum. Böyle insanlsrla yaşamak çok zor.
Belki de çocuğumun olmamasında da bir hayır vardır. Çünkü böyle devam ettikçe evliliğimi daha ne kadar ayakta tutmayı başarıcam onu da bilmiyorum. Evliliğe hevesim kalacakmı onu da bilmiyorum. Belki çocuğum olur kafam ona karışır diye düşünüyorum bazen. Bilmiyorum işte
Böyle düşüncelere ben de dalıyorum bazen. Diyorum ki belki de çocuğumun olmamasında vardır bir hayır ama yine de öyle düşünmeyelim herkesin hayatında farklı sıkıntılar var ama çocuk öyle bir şey ki bence hayatımızı bakış açımızı tamamen değiştirecek inşallah 🤲

İnşaAllah jepimiz gebeyizdie ve sağ salim de çocuklarımızı kucağımıza alırız. Düşünsenize bebeklerimiz bile aynı günlerde doğacak 😍
Yaa en çok bu topikte heyecanlandım bu kadar 😍 burdaki herkes bu ay pozitifi görür inşallaahhh

Allah ımm insanın ömrünü yiyor böyle insanlar Allah yardımcın olsun gerçekten böyle dönemde kayınvalideyle yaşamak bile zorken bir de sıkıntılı görümce 🤦
Bizde Azerbaycanda herkesin kendi evi oluyor. Çox az insan kirada oturuyor. Herkes ev sahibi. Ve çok insan da kayınvalideyle birlikte yaşıyor. Çok az insan ayrı oturuyor. Mesela 2 erkek çocuk varsa. Büyük çocuk ayrı oturuyor küçük çocuk gelini annesinin yanına getiriyor. Böyle. Benim de eşim tek oğlan o yüzden birlikte yaşıyoruz. Ama miras ev konusuna gelince ablaları herkesten önde duruyor. Bide bizde tüm çeyizi mobilyanı kız evi alıyor. Nişanlıyken evi satıp görümcemle kaynanama ayrı ev. Bize de ayrı ev alınacağını söylediler. Ama nerdeee. Ben de o yüzden 277.564,70 tl lik çeyiz getirdim. Mutfak mobilyasından tut herşey aldım tüm mobilyaları tabak, bıçak, bilmem ne seti falan.svde ne gerekiyorsa herşeyi kız evi alıyor ben de herşey aldım. Şimdi kaynanam bana diyor ki ayrı yaşamak yok. Birlikte yaşıca,. Biz apartmanda oturmuyoruz. Avlu evimi diyorsunuz bilmiyorum. Bizde öyle. Bide bizde kira da var. Kaynanama söyleyoruz ki o kiracıları çıkar onun verdiği paranın artığıyla veriyoruz biz yaşayalım orda. Kadın Nuh diyor peygamber demiyor. Ben de bilseydim bunların böyle yapacağını. Çeyize para vermezdim. Çeyizin parasının üzerine eşim de biraz koyardı birlikte bir ev alardık.

Son düzenleme:
Böyle düşüncelere ben de dalıyorum bazen. Diyorum ki belki de çocuğumun olmamasında vardır bir hayır ama yine de öyle düşünmeyelim herkesin hayatında farklı sıkıntılar var ama çocuk öyle bir şey ki bence hayatımızı bakış açımızı tamamen değiştirecek inşallah 🤲
İnşaAllah. Hayatımda bir mucize olmasına o kadar ihtiyacım varki

Bizde Azerbaycanda herkesin kendi evi oluyor. Çox az insan kirada oturuyor. Herkes ec sahibi. Ve çok insan da kayınvalideyle birlikte yaşıyor. Çok az insan ayrı oturuyor. Mesela 2 erkek çocuk varsa. Büyük çocuk ayrı oturuyor küçük çocuk gelini annesinin yanına getiriyor. Böyle. Benim de eşim tek oğlan o yüzden birlikte yaşıyoruz. Ama miras ec konusuna gelince ablaları herkesten önde duruyor. Bide bizde tüm çeyizi mobilyanı kız evi alıyor. Nişanlıyken evi satıp görümcemle kaynanama ayrı ev. Bize de ayrı ev alınacağını söylediler. Ama nerdeee. Ben de o yüzden 277.564,70 tl lik çeyiz getirdim. Mutfak mobilyasından tut herşey aldım tüm mobilyaları tabak, bıçak, bilmem ne seti falan.svde ne gerekiyorsa herşeyi kız evi alıyor ben de herşey aldım. Şimdi kaynanam bana diyor ki ayrı yaşamak yok. Birlikte yaşıca,. Biz apartmanda oturmuyoruz. Avlu evimi diyorsunuz bilmiyorum. Bizde öyle. Bide bizde kira da var. Kaynanama söyleyoruz ki o kiracıları çıkar onun verdiği paranın artığıyla veriyoruz biz yaşayalım orda. Kadın Nuh diyor peygamber demiyor. Ben de bilseydim bunların böyle yapacağını. Çeyize para vermezdim. Çeyizin parasının üzerine eşim de biraz koyardı birlikte bir ev alardık.
Allah Allah neden her şeyi kız tarafı alıyor ki yani çok mantıksız ? Peki eşin ne düşünüyor bu anlamda aslında kayınvalidenle senin konuşmandansa eşinin senin arkanda durup annesiyle konuşması daha mantıklı bence

Ben üşüyorum ama evde soğuk ondan olabilir başka ne beliri var sendee
Ya artık psikolojik olduğunu düşünüyorum ama ara ara sağ kasığımda belimin sağ tarafında ve sağ bacağımda ağrılar kramplar oluyor. Deli gibi şişim. Göğüslerim dokununca sızlıyor şu an bunlar var

Bende gurbetteyim tek olmak çok zor yaa bende yanımda olsun diye istiyorum arkadaş oluruz falan
Aynen aynen çünkü arkadaş dediğim insanlardan çok darbe yedim istiyorum ki canımdan bi parçam olsun vaktimi enerjimi hep ona harcayayım kimse üzemesin beni artık🤲

Allah Allah neden her şeyi kız tarafı alıyor ki yani çok mantıksız ? Peki eşin ne düşünüyor bu anlamda aslında kayınvalidenle senin konuşmandansa eşinin senin arkanda durup annesiyle konuşması daha mantıklı bence
Bilmiyorum neden böyle olduğunu. Geleneksel. Aslında erkek taraf ev alıyor. Mesela parası varsa ev alınıyor kız taraf da evin içini dolduruyor. Ama çok az insan ev alıyor. Çünkü herkesin evi olduğu için gelini de o eve getiriyorlar. Bazı Kaynanalar evine koltuk almıyor ki oğlum 1-2 seneye evlenecek gelin geldoği zaman koltuk getirecek. Mesela benim görümcem boşandığı zaman çamaşır makinesi, buzdolabını falan mutfağa koymuş. Benim kaynanam da bana " çamaşır makinesi, buzdolabı alma bizde var dedi" ben de almadım. Böyle kaynanalar da var. Ama nolsun ki, görümcem ben çamaşır makinesini kullanmayayım diye bin türlü şeyıer yapıyor.
Kayınpederim 2 yıl önce vefat etti. Görümcemin de sevgilisi var. Evlenmek istiyorlar. O giderse kaynanamla birlikte olucaz. Biz de gidersek kadın yalnız kalacak. O yüzden eşim annesine kıyamıyor

Ya artık psikolojik olduğunu düşünüyorum ama ara ara sağ kasığımda belimin sağ tarafında ve sağ bacağımda ağrılar kramplar oluyor. Deli gibi şişim. Göğüslerim dokununca sızlıyor şu an bunlar var
Bazen psikolojik ola biliyor evet. Ama varsa psikolojik değil gerçekten var demek ki 😍
Kızlar sonuçlarınız ne çıkarsa paylaşın lütfen 🧡

Benim de 8 gün var. İnşallah hayırlı haberler alırız 😍

Bilmiyorum neden böyle olduğunu. Geleneksel. Aslında erkek taraf ev alıyor. Mesela parası varsa ev alınıyor kız taraf da evin içini dolduruyor. Ama çok az insan ev alıyor. Çünkü herkesin evi olduğu için gelini de o eve getiriyorlar. Bazı Kaynanalar evine koltuk almıyor ki oğlum 1-2 seneye evlenecek gelin geldoği zaman koltuk getirecek. Mesela benim görümcem boşandığı zaman çamaşır makinesi, buzdolabını falan mutfağa koymuş. Benim kaynanam da bana " çamaşır makinesi, buzdolabı alma bizde var dedi" ben de almadım. Böyle kaynanalar da var. Ama nolsun ki, görümcem ben çamaşır makinesini kullanmayayım diye bin türlü şeyıer yapıyor.
Kayınpederim 2 yıl önce vefat etti. Görümcemin de sevgilisi var. Evlenmek istiyorlar. O giderse kaynanamla birlikte olucaz. Biz de gidersek kadın yalnız kalacak. O yüzden eşim annesine kıyamıyor
Belki görümcen evlendikten sonra biraz rahatlarsınız olmaz mı ?

X