Bizde Azerbaycanda herkesin kendi evi oluyor. Çox az insan kirada oturuyor. Herkes ec sahibi. Ve çok insan da kayınvalideyle birlikte yaşıyor. Çok az insan ayrı oturuyor. Mesela 2 erkek çocuk varsa. Büyük çocuk ayrı oturuyor küçük çocuk gelini annesinin yanına getiriyor. Böyle. Benim de eşim tek oğlan o yüzden birlikte yaşıyoruz. Ama miras ec konusuna gelince ablaları herkesten önde duruyor. Bide bizde tüm çeyizi mobilyanı kız evi alıyor. Nişanlıyken evi satıp görümcemle kaynanama ayrı ev. Bize de ayrı ev alınacağını söylediler. Ama nerdeee. Ben de o yüzden 277.564,70 tl lik çeyiz getirdim. Mutfak mobilyasından tut herşey aldım tüm mobilyaları tabak, bıçak, bilmem ne seti falan.svde ne gerekiyorsa herşeyi kız evi alıyor ben de herşey aldım. Şimdi kaynanam bana diyor ki ayrı yaşamak yok. Birlikte yaşıca,. Biz apartmanda oturmuyoruz. Avlu evimi diyorsunuz bilmiyorum. Bizde öyle. Bide bizde kira da var. Kaynanama söyleyoruz ki o kiracıları çıkar onun verdiği paranın artığıyla veriyoruz biz yaşayalım orda. Kadın Nuh diyor peygamber demiyor. Ben de bilseydim bunların böyle yapacağını. Çeyize para vermezdim. Çeyizin parasının üzerine eşim de biraz koyardı birlikte bir ev alardık.