- 17 Ağustos 2022
- 2.686
- 2.584
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim son ilişkim 3 ay önce oldu bi test yapayım dedim iki saat sonra ince kıl gibi bi çizgi çıktı bu zamana kadar koyu olması gerekmez miydiCanım diğer topikte de gördüm bunu, kaç saat sonra çıktı bu ? Yani kuruma çizgisine benzemiyor sanki bazen beta hcg düşük olunca böyle sonradan çıkıyor
Tabii kii
Tabii kii
Yaaa çok üzüldüm gerçekten. Ben bugün test yapmak istedim ama bacaklarımın ağrısı adet olacaksın diye bağırıyor. Fazladan 3 tane almıştım. O yüzden boşuna yapmak istemedim. Adet ağrısı yok ama bacak ağrısı varKızlar ben elendim, hiç olmadığım kadar sancılı adet oldum hem de 4 gün erken ...
3 ayda adet olmadınmı hiç? Bence de hamilelik olsaydı koyu kırmızı çıkardıbenim son ilişkim 3 ay önce oldu bi test yapayım dedim iki saat sonra ince kıl gibi bi çizgi çıktı bu zamana kadar koyu olması gerekmez miydi
Bebek olsaydı kopkoyu çıkması gerekirdi bence, pkos falan var mı ?benim son ilişkim 3 ay önce oldu bi test yapayım dedim iki saat sonra ince kıl gibi bi çizgi çıktı bu zamana kadar koyu olması gerekmez miydi
Ben duramadım test yaptım yine maalesef negatif.Kızlar ben elendim, hiç olmadığım kadar sancılı adet oldum hem de 4 gün erken ...
Ben de dün gerçekten çok üzüldüm ama yapacak bir şey yok hemen ovulasyon testi sipariş verdim bir de gynoseed jel. Bu ay da bunları denicem inşallah bi sonuç alabilirim canım sen de bi test yapsana aklından çıksın en azındanYaaa çok üzüldüm gerçekten. Ben bugün test yapmak istedim ama bacaklarımın ağrısı adet olacaksın diye bağırıyor. Fazladan 3 tane almıştım. O yüzden boşuna yapmak istemedim. Adet ağrısı yok ama bacak ağrısı var
Bu kadar zaman geçmiş dr gözükmekde fayda varBebek olsaydı kopkoyu çıkması gerekirdi bence, pkos falan var mı ?
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hiç sıkma canını önümüzdeki ay daha stresten uzak olmaya çalışalım inşallah burdan duyuralım birbirimize gebelik haberlerimiziBen duramadım test yaptım yine maalesef negatif. Eki Görüntüle 3211201
İnşaAllah canım. İnşaAllah olur. Mutlaka. Hangimiz gebe kalırsak burdan yazalımHakkımızda hayırlısı olsun inşallah hiç sıkma canını önümüzdeki ay daha stresten uzak olmaya çalışalım inşallah burdan duyuralım birbirimize gebelik haberlerimizi
Aynen ben en az 1 ay daha buralardayım muhakkak haber verelim birbirimize sadece gebelik de değil tüm dönemlerde yazışalımİnşaAllah canım. İnşaAllah olur. Mutlaka. Hangimiz gebe kalırsak burdan yazalım
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hiç sıkma canını önümüzdeki ay daha stresten uzak olmaya çalışalım inşallah burdan duyuralım birbirimize gebelik haberlerimizi
İnşaAllah. Evet gebelik oldu olmadı konuşalım. Tanışlığıma memnun oldum gerçektenAynen ben en az 1 ay daha buralardayım muhakkak haber verelim birbirimize sadece gebelik de değil tüm dönemlerde yazışalım
Daha 2 gün var test negatif. Bacak ağrılarım varGünaydın kızlar
Durumlar nasıl aranızda belirtisi olan ya da öğrenen var mı
Ben de çok memnun oldum burda birbirimizle olumlu haberleri paylaştıkça bize de pozitif yansıyacağını düşünüyorumİnşaAllah. Evet gebelik oldu olmadı konuşalım. Tanışlığıma memnun oldum gerçekten
Yine mi yaptın test yoksa geçen bahsettiğin mi canımDaha 2 gün var test negatif. Bacak ağrılarım var
4 gün erken mi o zaman bebek yerleşmeye çalışıyordur bidaki ay kalacaksım büyük ihtimalle sıkma canını sakınKızlar ben elendim, hiç olmadığım kadar sancılı adet oldum hem de 4 gün erken ...
Ben de ne adet belirtisi var ne hamilelik 4 gün kaldı reglimeGünaydın kızlar
Durumlar nasıl aranızda belirtisi olan ya da öğrenen var mı
Ayy aynı günümüz var inşallah iyi sonuçlar gelir canımBen de ne adet belirtisi var ne hamilelik 4 gün kaldı reglime