Hamile kalmak Beraber bekleyelim Regl 6 gün

İyi canım geçmiş olsun bende folic 1kulanıyorım sağlık ocağı aile hekimi yazdı
Doktora gorunmemiştım o zaman ama doktor da farklı bir folik asit yazdı hiç aklıma gelmedi diyemedim doktorlar fark eder mi diye
Doktora sormadım onun. Yazdığı ayrı sağlık ocağından aldığım ayrı ikiside reçetesiz

Doktora gorunmemiştım o zaman ama doktor da farklı bir folik asit yazdı hiç aklıma gelmedi diyemedim doktorlar fark eder mi diye
Üzerinde kaç mg yazıyor günlük ihtiyac 400 müş canm

Eklentiler

• IMG-20230316-WA0007.jpeg
    IMG-20230316-WA0007.jpeg
    88,3 KB · Görüntüleme: 27
Sağlık ocağının verdiği aile hekimi

Eklentiler

• 7D2446A8-1A9D-4F1D-A90D-7391120E0178.jpeg
    7D2446A8-1A9D-4F1D-A90D-7391120E0178.jpeg
    135,6 KB · Görüntüleme: 23
  • F3170A7F-6C46-4413-B38A-2263EA2BB40D.jpeg
    F3170A7F-6C46-4413-B38A-2263EA2BB40D.jpeg
    85,1 KB · Görüntüleme: 41
Kızlar merhaba, yumurtlamanın üzerinden 1 hafta geçti ve göğüslerime bastırınca acımaya başladı ve en ilginci rahimin bulunduğu kısıma ara ara anlık sancı giriyor ilk başlarda karnımda olduğunu düşündüm ama tam rahimin olduğu kısımda, acaba bu tarz bişey yaşayan oldu mu?

Hamilelik belirtisi olabilir mi sizce, rahimin bebek için kalınlaşmasında böyle bi sancı olur mu ya da yerleşme mi oluyordur

Kızlar merhaba yazışmalarinizi okudum bende yazmak istedim adete 4 gün var 6 ve 5 gün kala test yaptım negetif di hep bu ay klomen kullandım 3 tane yumurtam gelişmiş demişti doktor inşallah birinden biri bu ay tutmuştur yarın ilk idrarla yapsam mı diye düşünüyorum adete 3 gün kalmış olacak ama bilemedim 1.5 yıldır istiyoruz 1 düşük yaşadım 6 haftalık kendiliğinden düştü 8 aydır gebe kalmadım deniyoruz rabbim tüm isteyen herkese nasip etsin inşallah ❤️

Bu ay hep içimde olacakmış gibi bir umut var yumurtlama ve catlamadan beri beyaz kıvamlı akıntım var sol kasığımda sürekli batmalar damar atması gibi şeyler oluyor göğüslerim aşırı şişti gaz sancısı yaşıyorum sürekli uyumak istiyorum birde üstüne grip oldum 1 hastadır onla ugrasiyom inşallah bu ay güzel haberler aliriz

Bu ay hep içimde olacakmış gibi bir umut var yumurtlama ve catlamadan beri beyaz kıvamlı akıntım var sol kasığımda sürekli batmalar damar atması gibi şeyler oluyor göğüslerim aşırı şişti gaz sancısı yaşıyorum sürekli uyumak istiyorum birde üstüne grip oldum 1 hastadır onla ugrasiyom inşallah bu ay güzel haberler aliriz
Ayy inşallah güzel haberler alırısın yaa az kalmış regl geçmesini bekle bence hamike olursun da bize belirtilerini anlatırsın

X