- 7 Şubat 2022
- 2.692
- 1.791
- 27
Kan verseydim en azından kimyasalmı değilmi bilirdim en azından hamile kalabiliyormuşum diye sevinirimEvet benimde adete 6gun kala böyleydi
Sen bence coğul olabilr cuma günü. Tekrar ver bakalım o zaman belli olurBen aralıkta kimyasal gebelik geçirdim adet günüm bır gün gecikmesınde bile değerım 8idi
Ya ben ilk hiç görmedim beklemedim cıktımmgittim evden benden sonra eşim bakmış bes belli cizgi ortadaydı kaçıncı dakka baktı bilemiyor
Aynen benim göğüs ağrısı ıkı aydır şiddetli ağrıyodu normalde de ağrı olur adete on gün kala falan ama bu sefer değişiktıAynn vücut kendini hazırlarmış
Evet ya ama ne kadardır denıyosunızKan verseydim en azından kimyasalmı değilmi bilirdim en azından hamile kalabiliyormuşum diye sevinirim
Öyle yaparım bakalım hayırlısı inşallahSen bence coğul olabilr cuma günü. Tekrar ver bakalım o zaman belli olur
16 17 ayEvet ya ama ne kadardır denıyosunız
Sağlıklı olsundaSen bence coğul olabilr cuma günü. Tekrar ver bakalım o zaman belli olur
Sen ne zamandır istiyordun bebekÖyle yaparım bakalım hayırlısı inşallah
Ya aslında nasip zamanı geldiğinde gelıyo16 17 ay
Aynn öyle canmSağlıklı olsunda
Aynn öyle işte sabredemiyorz . İstemesek hemen olurduYa aslında nasip zamanı geldiğinde gelıyo
Vala ben 7 aydır evliyim öyle korunmadım sende korunma akışına bırak çok takma kafayaSen ne zamandır istiyordun bebek
Bende evlendiğimde beri hiç korunmadımVala ben 7 aydır evliyim öyle korunmadım sende korunma akışına bırak çok takma kafaya
Aynn öyle işte sabredemiyorz . İstemesek hemen olur
Rabbim en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsınAynn öyle işte sabredemiyorz . İstemesek hemen olurdu
Olsun böyle devamBende evlendiğimde beri hiç korunmadım
Amin inşallah canm ya cok istiyorum bende dua et bu ay güzel haberleri alayımRabbim en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsın
İnşallah canım dualarım seninle Allah büyükAmin inşallah canm ya cok istiyorum bende dua et bu ay güzel haberleri alayım
Allah razı olsun gelişmelerden beni haberdar etİnşallah canım dualarım seninle Allah büyük
Tmm canımAllah razı olsun gelişmelerden beni haberdar et
Canım iyi değerlerin yaa gayet iyi iyi ol dua et bana bizi de bırakmaAttığım fotoğraf a bakarmısın