Bunu doktorlar söyleyebilir canım inşallah iyi şeyler olurLh 24
Fsh 6.1
Prolaktin 15.7
TSH 2.18
E2 43.5
Glukoz 79
İnsülin açlık 10.5
Homa-IR 2.0 bu sonuclara göre gebe kalabilir miyim sizce yardımcı olur musunuz
Teşekkür ederim canım biliyorum ama benim gibi lh hormonu yüksekliği yasayan arkadaslarım vardır belki o yuzden sordum deneyimlerini falanBunu doktorlar söyleyebilir canım inşallah iyi şeyler olur
Merhaba, boşa ümit vermem istemem ama, forumda bir arkadaş iki kere kaset test yaptı ve negatifti, ısrarlarımız sonucu kan testi verdi ve beta 50 ile hamile olduğunu öğrendi. Lütfen adetin gelsin diye herhangi birşey yapma. Kendiliğinden gelmesini bekle. Geç döllenmedir belki bi sakatlık çıkmasınEvet bacak ağrısından kurtulurum en azındam (
Bilmiyorum ki inşallah vardır kuzum nasip bunlar kaç gün var reglMerhaba, bizim son ilişkimiz 18 şubatta oldu, ondan önceki hafta eşim yoktu, sonraki haftada ev müsait olmadı. Hala adet olmadım. Son adet tarihim 15 şubat. 6 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. 3 gündür adet olacak gibiyim ara ara sancı gelip gidiyor. İki gündür de göğüslerim aşırı hassas. Hatta sabah yataktan kalkınca acı çektim. İki hafta içinde tek ilişki oldu o yüzden pek umudum yok ama içten içe de belki bir mucize olmuş olabilir mi diye düşünmekten de kendimi alamıyorum.
Ayy valla hiç bilmiyorum. Normalde 33 günde bir olundum bikaç aydır sarkmalar oluyor. Belirtiler olduğuna göre artık önümüzdeki hafta olması lazım. Yine tutucam kendimi test yapmamak içinBilmiyorum ki inşallah vardır kuzum nasip bunlar kaç gün var regl
İnşallah güzel haberler gelir inşallahAyy valla hiç bilmiyorum. Normalde 33 günde bir olundum bikaç aydır sarkmalar oluyor. Belirtiler olduğuna göre artık önümüzdeki hafta olması lazım. Yine tutucam kendimi test yapmamak için
inşallah. Adet olursam da rahim filmi için randevu alıcam. Bi bakalım sorun mu varİnşallah güzel haberler gelir inşallah
Sonucu aldınmı canım? Bizde HCG sonucu max 3 saata çıkıyorBende tahlil yaptırdım sonuçları bekliyorum lh yüksekliği ne inan hiç bilmiyorum
Ben hala adet olmadım. Dün yine test yaptım negatif. Bekliyorum. Adetim gecikiyo bazen. O yüzden beklemedeyimKızlar durumlar ne herkes nereye gittiii
Bugün yine yaptım yine negatif kızlarBen hala adet olmadım. Dün yine test yaptım negatif. Bekliyorum. Adetim gecikiyo bazen. O yüzden beklemedeyim
İnşallah canım,İnşallah güzel haberler gelir inşallah
Hafif bi gölge var ama kuruma çizgisi de olabilir. 2 gün sonra tekrar yap istersenKızlar merhaba, efekt ekledim acaba sadece ben mi görüyorum ? Böyle görüp hamile olan var mı?
Teşekkür ederim canım yorumun için , çarşamba tekrar yapayım çıkarsa kan veririm artıkHafif bi gölge var ama kuruma çizgisi de olabilir. 2 gün sonra tekrar yap istersen
Yok bu gün alıcam ben normal hormon tahlili baktırdımSonucu aldınmı canım? Bizde HCG sonucu max 3 saata çıkıyor
Ne demek, inşallah çok yeni bir hamileliktir:)Teşekkür ederim canım yorumun için , çarşamba tekrar yapayım çıkarsa kan veririm artık
İnşallah inşallah canımNe demek, inşallah çok yeni bir hamileliktir:)