Hamile kalmak Beraber bekleyelim Regl 6 gün

Hamilelikte de adet ağrıları oluyo. Bende göğüs ağrısı 5-6 haftamda başladı. İlk haftalarda bilemiyorum

Hamilelikte de adet ağrıları oluyo. Bende göğüs ağrısı 5-6 haftamda başladı. İlk haftalarda bilemiyorum
Açıkçası geçen ay reglim hem gecikmisti hemde kısa sürmüştü ağrısız geçmişti bi şüphelenmistim..ardından kabızlık şişkinlik hatta basur da eklendi tam onlar geçti derken 3 gündür de regl olacakmisim gibi sancilanmam oluyor ara ara bıçak gibi girip çıkıyor yumurtalıklarda olduğu belli çünkü hem vajinama hemde bacağıma vuruyor ağrısı.. göğüs ağrım yok sadece hassas dokununca acıyor

inşallah bebeiş vardır

Yok yok ben normal adet oldum hatta yarın son günüm bile çalışmalara başlıyorum inşallah
İnşaAllah mart ayı hamile olmayıpta olmak isteyen her kız için güzel ay olur. İsteyen herkes hamile kslır. Bizler de içinde

İnşaAllah mart ayı hamile olmayıpta olmak isteyen her kız için güzel ay olur. İsteyen herkes hamile kslır. Bizler de içinde
Ben mart ayından çok umutluyum, mübarek Ramazan ayınde inşallah hepimiz pozitifleri görürüz

Yok canım ben kendimi tanıyorum. Bacaklar ağrıyor karın ağramıyosa adet gecikecek. Hem bende gecikmeler oluyo
Anladım canım, gebelik olmadığından kesin eminsen regl söktürücü masaj mı yapsan kendine acaba

Anladım canım, gebelik olmadığından kesin eminsen regl söktürücü masaj mı yapsan kendine acaba
Regl söktücü kullanmakta biraz tereddüt ediyorum. Ama masaj falan yapa bilirim evet. Bende böyle gecikmeler oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…