- 26 Eylül 2022
- 1.055
- 962
- 33
Umudumuz sensin ben elendim zatenevet hanım merhaba kaçar gün kaldı nihayet son 6 benim
Bakalım tık yok gibi ama sadece bugün sol kasığımdan ayağıma vuran ağrı var zaman zaman oluyor.Umudumuz sensin ben elendim zaten
İnşallah
Adete iki gun testım böyleİnşallah
Kızlar koyu olması normalmi inşallah duş gebelik değildirAdete iki gun testım böyle
maşallah belki erken döllenmedir hem hcgde bir hormon yani her kadında aynı salgılanmıyor bir kan testine gitmelisin anne ben buradayım diyorAdete iki gun testım böyle
Hayırlı olsun canım. Hamilesin kız maşallah sanaaAdete iki gun testım böyle
DışKızlar koyu olması normalmi inşallah duş gebelik değildir
maşallah belki erken döllenmedir hem hcgde bir hormon yani her kadında aynı salgılanmıyor bir kan testine gitmelisin anne ben buradayım diyor
Kan ver yarıın kızzz ayy çok sevindimDış
inşallah
Ya saol Allah isteysen herkes E nasıp etsın ama korkularım var inşallah sağlıklı bir gebelik olurHayırlı olsun canım. Hamilesin kız maşallah sanaa
Evet yarın vercem inşallah haber ederimKan ver yarıın kızzz ayy çok sevindim
Ayy iyi düşün mutlu ol. İyi düşünelim iyi olsun hayırlısı olsun inşallah bize de dua et güzel şeyler içinYa saol Allah isteysen herkes E nasıp etsın ama korkularım var inşallah sağlıklı bir gebelik olur
Ayy güzel haberler geliyor yarın inşallahEvet yarın vercem inşallah haber ederim
Yumurtlama gününden 10 gun geçti yaptım erken gebelik testınde hemen çıktı ve adete 6 gün vardı şimdi iki gün var test böylemaşallah belki erken döllenmedir hem hcgde bir hormon yani her kadında aynı salgılanmıyor bir kan testine gitmelisin anne ben buradayım diyor
İki ay önce kimyasal yaşamıştm ama adetım bir gun gecıkmesıne rağmen bu kdr koyu çıkmamıştıyarın sabahtan kan verin bu koyulukta değer düşük çıkmaz zaten 1 2 hafta sonra kese görürsün inşallah
Rabbim hepimizın gönlüne göre versinAyy iyi düşün mutlu ol. İyi düşünelim iyi olsun hayırlısı olsun inşallah bize de dua et güzel şeyler için
belirti var mıydı?Ra
Rabbim hepimizın gönlüne göre versininşallah dualarım sizinle