Hamile kalmak Beraber bekleyelim Regl 6 gün

Regl söktücü kullanmakta biraz tereddüt ediyorum. Ama masaj falan yapa bilirim evet. Bende böyle gecikmeler oluyor
İlaçtan ben de çekiniyorum ama masaj yap istersen rahatlarsın hem regl olunca

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    175,1 KB · Görüntüleme: 46
  • image.jpg
    image.jpg
    56,1 KB · Görüntüleme: 45
  • image.jpg
    image.jpg
    261,7 KB · Görüntüleme: 46
Kaset testde bile çıkmış. 2 gün sonra yine yap. Eğer kızarıklık artarsa 1 gün sonra kan ver. Zaten adetine 2-3 gün kalmış olacak. Hayırlısıyla gelsin İnşaAllah 🥰🥰🥰❤️
Hadi inşallah ya ıkı ay önce kimyasal gebelik yaşadım inşallah öyle olmaz ama o aydaki belitıler yok inşallah olmazx

Kaset testde bile çıkmış. 2 gün sonra yine yap. Eğer kızarıklık artarsa 1 gün sonra kan ver. Zaten adetine 2-3 gün kalmış olacak. Hayırlısıyla gelsin İnşaAllah 🥰🥰🥰❤️
Kahvaltıda çay içmedım bir bardak su içtım yemkle beraber bide sakız vardı ağzımda acaba etkilemişmi son iki testi 😌

Kahvaltıda çay içmedım bir bardak su içtım yemkle beraber bide sakız vardı ağzımda acaba etkilemişmi son iki testi 😌
Hayır neden etkilene bilir ki. Hcg hormonu salgılıyoraa bünye himbirşey onu etkilemez. Çokc su içersen evet belki biraz silik çıka biler. Ama inanmıyorum etkilensin

Hayır neden etkilene bilir ki. Hcg hormonu salgılıyoraa bünye himbirşey onu etkilemez. Çokc su içersen evet belki biraz silik çıka biler. Ama inanmıyorum etkilensin
Bi tane test daha yaptım kaset oda ikinci çizgi silik ıkı saat önce yaptım

Eklentiler

• 892701B4-3685-4CDE-9D5B-04D2D614A24B.jpeg
    892701B4-3685-4CDE-9D5B-04D2D614A24B.jpeg
    106,3 KB · Görüntüleme: 48
Hemen ilk ıkı dakikada çıktı
Benim kuzenim kaset test yaptı dün. Adetinden 5 gün geçiyo. 30-40 dk sonra silik çıktı. 1-2 damla su damlattı. O siliklik kayboldu. Gebelik ola bilirmi acaba? Bana sordu başıma böyle birşey gelmediği için birşey söyleyemedim...

Birkaç gün beyaz akıntım oldu. Kasik agrilarimda oldu. Ama geçen ayda olmuştu ve hamile değildim. O yüzden bir hafta sonra kan testi yapacağım. İnşallah olur. Senin var mı belirtilerin?
Lh 24
Fsh 6.1
Prolaktin 15.7
TSH 2.18
E2 43.5
Glukoz 79
İnsülin açlık 10.5
Homa-IR 2.0 bu sonuclara göre gebe kalabilir miyim sizce yardımcı olur musunuz :KK43:

X