- 17 Ağustos 2022
- 2.686
- 2.584
- 28
İlaçtan ben de çekiniyorum ama masaj yap istersen rahatlarsın hem regl oluncaRegl söktücü kullanmakta biraz tereddüt ediyorum. Ama masaj falan yapa bilirim evet. Bende böyle gecikmeler oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlaçtan ben de çekiniyorum ama masaj yap istersen rahatlarsın hem regl oluncaRegl söktücü kullanmakta biraz tereddüt ediyorum. Ama masaj falan yapa bilirim evet. Bende böyle gecikmeler oluyor
Evet bacak ağrısından kurtulurum en azındam (İlaçtan ben de çekiniyorum ama masaj yap istersen rahatlarsın hem regl olunca
Aynen kuzumEvet bacak ağrısından kurtulurum en azındam (
Bugun sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım art med ıkinci silik çizgi 810 dkıkada çıktıBekle biraz daha. Kaset testler daha iyi
5 gün var adeteBugun sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım art med ıkinci silik çizgi 810 dkıkada çıktı
8. 10 dakıkaBugun sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım art med ıkinci silik çizgi 810 dkıkada çıktı
Bu ıkı teste kahvaltıdan sonra yaptım bugün adete 5 gün var biri kaset biri de erken gebelik ilk 5dakıka da çıktı
Bence var.Bu ıkı teste kahvaltıdan sonra yaptım bugün adete 5 gün var biri kaset biri de erken gebelik ilk 5dakıka da çıktı
Kaset testde bile çıkmış. 2 gün sonra yine yap. Eğer kızarıklık artarsa 1 gün sonra kan ver. Zaten adetine 2-3 gün kalmış olacak. Hayırlısıyla gelsin İnşaAllah
Hadi inşallah ya ıkı ay önce kimyasal gebelik yaşadım inşallah öyle olmaz ama o aydaki belitıler yok inşallah olmazxKaset testde bile çıkmış. 2 gün sonra yine yap. Eğer kızarıklık artarsa 1 gün sonra kan ver. Zaten adetine 2-3 gün kalmış olacak. Hayırlısıyla gelsin İnşaAllah
Kahvaltıda çay içmedım bir bardak su içtım yemkle beraber bide sakız vardı ağzımda acaba etkilemişmi son iki testiKaset testde bile çıkmış. 2 gün sonra yine yap. Eğer kızarıklık artarsa 1 gün sonra kan ver. Zaten adetine 2-3 gün kalmış olacak. Hayırlısıyla gelsin İnşaAllah
Yemekten sonra attım ağzımaKahvaltıda çay içmedım bir bardak su içtım yemkle beraber bide sakız vardı ağzımda acaba etkilemişmi son iki testi
Hayır neden etkilene bilir ki. Hcg hormonu salgılıyoraa bünye himbirşey onu etkilemez. Çokc su içersen evet belki biraz silik çıka biler. Ama inanmıyorum etkilensinKahvaltıda çay içmedım bir bardak su içtım yemkle beraber bide sakız vardı ağzımda acaba etkilemişmi son iki testi
Bi tane test daha yaptım kaset oda ikinci çizgi silik ıkı saat önce yaptımHayır neden etkilene bilir ki. Hcg hormonu salgılıyoraa bünye himbirşey onu etkilemez. Çokc su içersen evet belki biraz silik çıka biler. Ama inanmıyorum etkilensin
Hemen ilk ıkı dakikada çıktıBi tane test daha yaptım kaset oda ikinci çizgi silik ıkı saat önce yaptım
Bence var istersen 2 gün sonea kan verHemen ilk ıkı dakikada çıktı
Benim kuzenim kaset test yaptı dün. Adetinden 5 gün geçiyo. 30-40 dk sonra silik çıktı. 1-2 damla su damlattı. O siliklik kayboldu. Gebelik ola bilirmi acaba? Bana sordu başıma böyle birşey gelmediği için birşey söyleyemedim...Hemen ilk ıkı dakikada çıktı
Öyle yaparımBence var istersen 2 gün sonea kan ver
Lh 24Birkaç gün beyaz akıntım oldu. Kasik agrilarimda oldu. Ama geçen ayda olmuştu ve hamile değildim. O yüzden bir hafta sonra kan testi yapacağım. İnşallah olur. Senin var mı belirtilerin?