Hamile kalmak Beraber bekleyelim Regl 6 gün

Canım şöyle söyleyeyim benim yumurtlamadan sonra her gün ağrım vardı hiç geçmedi ve şu an adet oldum ... Yani şu an düşünüp stres yapma çok erken 10 gün sonra test yaparsın inşallah pozitiftir

Benim normalde hiç böyle olmazdı ondan dedim canım yumurtlama gibi sadece bir gün agrır gecerdi bekleyeyim bakalım neler olacak aslında tecrübeli olmam lazım iki tane çocuğum var olursa bu 3. Olacak ama uzun zaman geçti unuttum 10 yıl oldu son hamileliğim geçeli

selamlar bende krem rengi akıntı başladı sanırım mikrop kaptım yada üşüttüm sabahtan beri hapşurup duruyorum zaten bu ay da hayal olacak gibi

İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin o zaman pozitifleri görürsün bize de söyle mutlaka

selamlar bende krem rengi akıntı başladı sanırım mikrop kaptım yada üşüttüm sabahtan beri hapşurup duruyorum zaten bu ay da hayal olacak gibi
Yumurtlamadan sonra olabiliyor bazen, bende de olmuştu ama eğer enfeksiyondan şüpheleniyorsan git bir tahlil ver istersen

rahim filmi ben ocakta çektirdim bu aydan çok ümitliyim çünkü tüplerimin birinde hafif tıkanıklık varmış açıldı şansım %50den %85e yükseldi
bende 26ocakta çektirdim hsg. ve cumartesi yaptığım testte çift çizgi çıktı :)
6aydır deniyorduk ama olmuyordu. inşallah sağlıklı bir gebelik olur bakalım

allah kucağınıza almayı nasip etsin bende birden hapşuruk ve akıntı başladı sanırım üşüttüm bu ay olmadı ama hsgden sonra hemen kalan çok var

Ne gibi belirtilerin oldu senin
amin akıntı tek olsa belirti diyeceğim ama hapşuruk belirti olabilir mi ki
bende temizlik yapınca akıntı geliyor bende regl olucak sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…