Yarın haber vericemAyy bize de st tamam mı ben merak ettin baya iyi durmuşssun ben şimdiye yapardım
Alırım ama yurt dışındayım market vs uzak o yüzden uğraşmak istemedim açıkcasıAyy o zaman sen bilirsin sonra alamam falan durumun olucaksa
Tamam haberleri bekliyorum inşallah inşallahAlırım ama yurt dışındayım market vs uzak o yüzden uğraşmak istemedim açıkcası
Açıkcası tam ne işe yaradığını bilmiyorum. Ama kadın otu olarak geçiyor. Hormonları dengeliyir galiba bi de folekul beyemeyorsa büyütüyor patlamıyorsa patlamasına yardımcı oluyor. Bana böyle demişlerdiAslanpençesi ne işe yarıyor ?
Yaaa İnşaAllah vardırAlırım ama yurt dışındayım market vs uzak o yüzden uğraşmak istemedim açıkcası
İnşallah bakalım artıkınTamam haberleri bekliyorum inşallah inşallah
Ayy hayırlı haberlerle başlayalım güneİnşallah bakalım artıkın
İnşallah canım yoksa da kısmetYaaa İnşaAllah vardır
Umarım öyle olur sabırsızlandım şimdiAyy hayırlı haberlerle başlayalım güne
Umarım öyle olur sabırsızlandım şimdi
Lekelenmeler olduğu zaman bel sırt ağrılarım başladı o günden beri de eşim her seferinde çok sıcaksın diyo ama 1 2 gündür o sıcaklığım yok. Göğsümün yan taraflarında da hassasiyet var onun dışında da çok hafif kasık ağrım var sanırım başka bişey yok. Sadece 8 9 gün önceden lekelenme olmaz diye düşünüyorum ama bakalımbende şimdi okudum bence de yani yerleşme kanaması olmuş sende başka belirtin vat mı
Ne demekkkSagol merve yaaa aydınlattın
Ben de birkaç yerde gördüm ama ne işe yaradığını anlamamıştım teşekkür ederimAçıkcası tam ne işe yaradığını bilmiyorum. Ama kadın otu olarak geçiyor. Hormonları dengeliyir galiba bi de folekul beyemeyorsa büyütüyor patlamıyorsa patlamasına yardımcı oluyor. Bana böyle demişlerdi
İnşallah yok stres yapmıyorum şuan içinİnşaAllah vardır stress yapma bence
evet bende öyle düşünüyorum pko varBebek olsaydı kopkoyu çıkması gerekirdi bence, pkos falan var mı ?
ilişkim regl sırasında oldu, sonra iki kez adet gördüm ama burda adet gördüm hamileymişim diyen var diye stres yaptım3 ayda adet olmadınmı hiç? Bence de hamilelik olsaydı koyu kırmızı çıkardı
Gecikmen o yüzden ola bilir canım. Eöer çok düşünüyodan kan verevet bende öyle düşünüyorum pko var
Adet zamanı neden ilişkiye girdin ki? Keşke girmeseydin. Mikrop enfeksiyon kapa bilirsin. Günah hem de.ilişkim regl sırasında oldu, sonra iki kez adet gördüm ama burda adet gördüm hamileymişim diyen var diye stres yaptım
Ben teşekkür ederim canım benimBen de birkaç yerde gördüm ama ne işe yaradığını anlamamıştım teşekkür ederim