- 17 Ağustos 2022
- 2.686
- 2.584
- 28
İnşallah canımHayırlısı önümüzdeki aya inşallah
Önümüzdeki aylsr dr gözükmek istiyorum bakalım hayırlısı.ultrason ile hsg farklı ultrason yüzeysel hsg daha detaylı kesin sonuç veriyor ultrason ve hormonda benimde bir problem yoktu ama hsgde çıktı ki bende 6. aylık denememizde bir kimyasal yaşadım sonra kendimi kadınlar klubünde buldum
Yani kanama miktarı öncekilere göre az gibi ama yine de ped kullanıyorum değiştiriyorum falan. Yok yani bu ay olmadı ben önümüzdeki aya hazırlanmaya başladım bileSöylediğin ağrı üşüttemüz zaman da olyo. Ben mesela üşüttüğüm zaman aşırı sancı ağrı oluyor. Kanama miktarı az oluyor
Aslanpençesi ne işe yarıyor ?Ben ultrasona gittim problem çıkmadı. Kan ve akıntıdan enfeksiyon tahlil yaptırdım o da normal çıktı. Fakat hormonlarım kaldı. Onu yaptırmadım. Ben adetim bittiği günden aslanpencesi içtim 1 hafta bolca dualar ettim. O ay da gebe kaldım. Ama maalesef 9 haftamda düşük yaptım. Hormonal problem olduğunu düşünüyorum açıkcası. Belki de folekul patlamıyor bilmiyorum
Bizde öyle birşey yok galiba. Mesela ben kan tahlili yaptırdm özel hastanede. Kart verdiler bi dahaki tahlillerde indirim yapılmasıyla alakalı. Böyle şeyler. Ama mesela devlette bazı ameliyatlar sıgortayla yapılıyor. 1 kuruş bile vermiyosun. Sezeryam da buna dahilben çocuk istediğim için 1 yıl önceden özel sağlık sigortası yaptırdım 1 yılı dolduruncaya kadar hamöilelik hariç herşeyi karşılıyor bir yıl dolunca hamilelik doğumda dahil oluyor o yüzden özelde sadece 15 tl katılım payı ödüyorum
Ben de adet olsaydım da ayaklarım şu ağrılardan kurtulsaydı. Önümüzdeki aylara bakıcaz artıkYani kanama miktarı öncekilere göre az gibi ama yine de ped kullanıyorum değiştiriyorum falan. Yok yani bu ay olmadı ben önümüzdeki aya hazırlanmaya başladım bile
özel çok kazık ama hsgde devlette çok sancılı oluyormuşBizde öyle birşey yok galiba. Mesela ben kan tahlili yaptırdm özel hastanede. Kart verdiler bi dahaki tahlillerde indirim yapılmasıyla alakalı. Böyle şeyler. Ama mesela devlette bazı ameliyatlar sıgortayla yapılıyor. 1 kuruş bile vermiyosun. Sezeryam da buna dahil
benimde regl tarihime 8 9 gün kala pembe kırmızıya dönük üç gün süren günde 1 2 defa peçeteye gelen lekelenmem oldu. Aynı zamanlarda da bel, sırt ağrılarım ve göğüs hassasiyetim başladı. Şuan regl tarihime 5 gün var. Acaba mı demiyor değilim
Olur tabi yoksa bu gelen neydide yarın test yap at bizee ayy heycanlandım bennnnTest için erken diye düşündüm ama 8 9 gün öncesinden de yerleşme kanaması olur mu bilmiyorum
Yarın da erken sanki en iyisi 3 gün kala yapayım testiOlur tabi yoksa bu gelen neydide yarın test yap at bizee ayy heycanlandım bennnn
Ayy yarın yap bence yaa erken olmuştur yumurtlama çatlarım ben yap yarın at bize de sonucuYarın da erken sanki en iyisi 3 gün kala yapayım testisadece bu kadar erken lekelenme olması beni kararsız bıraktı
Gaza getirme beniiAyy yarın yap bence yaa erken olmuştur yumurtlama çatlarım ben yap yarın at bize de sonucu
Aslanpençesi ne işe yarıyorBen ultrasona gittim problem çıkmadı. Kan ve akıntıdan enfeksiyon tahlil yaptırdım o da normal çıktı. Fakat hormonlarım kaldı. Onu yaptırmadım. Ben adetim bittiği günden aslanpencesi içtim 1 hafta bolca dualar ettim. O ay da gebe kaldım. Ama maalesef 9 haftamda düşük yaptım. Hormonal problem olduğunu düşünüyorum açıkcası. Belki de folekul patlamıyor bilmiyorum
İnşallah sonraki ay hepimiz güzel haberlerle gelicezBen de adet olsaydım da ayaklarım şu ağrılardan kurtulsaydı. Önümüzdeki aylara bakıcaz artık
Genelde yerleşmeden sonraki gün testte çıkıyor diyorlar bence de denemekten zarar gelmezGaza getirme beniiilk başta regl günüm geçerse yapıcam demiştim kendi kendime
Sagol merve yaaa aydınlattınGenelde yerleşmeden sonraki gün testte çıkıyor diyorlar bence de denemekten zarar gelmez
Yarın yapayım o zaman haber veririmGenelde yerleşmeden sonraki gün testte çıkıyor diyorlar bence de denemekten zarar gelmez
Eee bu leke niye geldi o zaman var ki geldi normal bşr şey değil yarın yap testi ne kaybedeceksin ki günün gelince yine yaparsınGaza getirme beniiilk başta regl günüm geçerse yapıcam demiştim kendi kendime
Tek bir testim var o yüzden erken yapmak istememiştimGenelde yerleşmeden sonraki gün testte çıkıyor diyorlar bence de denemekten zarar gelmez
Ayy bize de st tamam mı ben merak ettin baya iyi durmuşssun ben şimdiye yapardımYarın yapayım o zaman haber veririm
Ayy o zaman sen bilirsin sonra alamam falan durumun olucaksaTek bir testim var o yüzden erken yapmak istememiştim