Hamile kalmak Beraber bekleyelim Regl 6 gün

Önümüzdeki aylsr dr gözükmek istiyorum bakalım hayırlısı.

Söylediğin ağrı üşüttemüz zaman da olyo. Ben mesela üşüttüğüm zaman aşırı sancı ağrı oluyor. Kanama miktarı az oluyor
Yani kanama miktarı öncekilere göre az gibi ama yine de ped kullanıyorum değiştiriyorum falan. Yok yani bu ay olmadı ben önümüzdeki aya hazırlanmaya başladım bile

Aslanpençesi ne işe yarıyor ?

Bizde öyle birşey yok galiba. Mesela ben kan tahlili yaptırdm özel hastanede. Kart verdiler bi dahaki tahlillerde indirim yapılmasıyla alakalı. Böyle şeyler. Ama mesela devlette bazı ameliyatlar sıgortayla yapılıyor. 1 kuruş bile vermiyosun. Sezeryam da buna dahil

Yani kanama miktarı öncekilere göre az gibi ama yine de ped kullanıyorum değiştiriyorum falan. Yok yani bu ay olmadı ben önümüzdeki aya hazırlanmaya başladım bile
Ben de adet olsaydım da ayaklarım şu ağrılardan kurtulsaydı. Önümüzdeki aylara bakıcaz artık

özel çok kazık ama hsgde devlette çok sancılı oluyormuş

Test için erken diye düşündüm ama 8 9 gün öncesinden de yerleşme kanaması olur mu bilmiyorum
Olur tabi yoksa bu gelen neydide yarın test yap at bizee ayy heycanlandım bennnn

Aslanpençesi ne işe yarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…