Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Söylediğin ağrı üşüttemüz zaman da olyo. Ben mesela üşüttüğüm zaman aşırı sancı ağrı oluyor. Kanama miktarı az oluyorRegl olduğuna çok eminim maalesef
Benden gelmeyeceği kesinbakalım ilk gebelik haberi kimden gelecek
umudunu kaybetme gelecek ay olur ben 11 aydır deniyorum 1 yıl olacakBenden gelmeyeceği kesin
Evet burda çok yaygın. Hatta en iyisini yapanı kimse ona gidiyoruz o kadar yaygın yaniyok bizde kızz ama belki olur da bilmiyorum orda yaygınsa ayy bunlar tartışma konuları
İnşaAllah hepimizon yüzü güler. Ben 1 buçuk senedir deniyorum.umudunu kaybetme gelecek ay olur ben 11 aydır deniyorum 1 yıl olacak
hsg çektirdin mi?İnşaAllah hepimizon yüzü güler. Ben 1 buçuk senedir deniyorum.
Hsg ne?hsg çektirdin mi?
İnşallah en kısa zamanda yüzünüz güler. Herhangi bir sorun var mı doktora gittiniz miumudunu kaybetme gelecek ay olur ben 11 aydır deniyorum 1 yıl olacak
rahim filmi ben ocakta çektirdim bu aydan çok ümitliyim çünkü tüplerimin birinde hafif tıkanıklık varmış açıldı şansım %50den %85e yükseldiHsg ne?
gittim tıkanıklık çıktı bir tüpte hafif dedi doktor hsg sırasında açıldıİnşallah en kısa zamanda yüzünüz güler. Herhangi bir sorun var mı doktora gittiniz mi
Ben ultrasona gittim problem çıkmadı. Kan ve akıntıdan enfeksiyon tahlil yaptırdım o da normal çıktı. Fakat hormonlarım kaldı. Onu yaptırmadım. Ben adetim bittiği günden aslanpencesi içtim 1 hafta bolca dualar ettim. O ay da gebe kaldım. Ama maalesef 9 haftamda düşük yaptım. Hormonal problem olduğunu düşünüyorum açıkcası. Belki de folekul patlamıyor bilmiyorumİnşallah en kısa zamanda yüzünüz güler. Herhangi bir sorun var mı doktora gittiniz mi
Yoo rahim filmi yaptırmadım hiç bir zaman. Dr gitmek istiyorum ama çok pahalı. Herşey o kadar pahalı ki burda. Tahlillerin fiyaglsrı uçuyor. Bana dr bir tahlil yapmamı istedi. İçinde 4 farklı şey vardı. Kürtajımdan 2 kat pahaydı.rahim filmi ben ocakta çektirdim bu aydan çok ümitliyim çünkü tüplerimin birinde hafif tıkanıklık varmış açıldı şansım %50den %85e yükseldi
ultrason ile hsg farklı ultrason yüzeysel hsg daha detaylı kesin sonuç veriyor ultrason ve hormonda benimde bir problem yoktu ama hsgde çıktı ki bende 6. aylık denememizde bir kimyasal yaşadım sonra kendimi kadınlar klubünde buldumBen ultrasona gittim problem çıkmadı. Kan ve akıntıdan enfeksiyon tahlil yaptırdım o da normal çıktı. Fakat hormonlarım kaldı. Onu yaptırmadım. Ben adetim bittiği günden aslanpencesi içtim 1 hafta bolca dualar ettim. O ay da gebe kaldım. Ama maalesef 9 haftamda düşük yaptım. Hormonal problem olduğunu düşünüyorum açıkcası. Belki de folekul patlamıyor bilmiyorum
İnşallah canımHayırlısı önümüzdeki aya inşallah
Sen hamilesin bence ya yerleşme kanaması bu test yapsana çıkar bencebenimde regl tarihime 8 9 gün kala pembe kırmızıya dönük üç gün süren günde 1 2 defa peçeteye gelen lekelenmem oldu. Aynı zamanlarda da bel, sırt ağrılarım ve göğüs hassasiyetim başladı. Şuan regl tarihime 5 gün var. Acaba mı demiyor değilim
ben çocuk istediğim için 1 yıl önceden özel sağlık sigortası yaptırdım 1 yılı dolduruncaya kadar hamöilelik hariç herşeyi karşılıyor bir yıl dolunca hamilelik doğumda dahil oluyor o yüzden özelde sadece 15 tl katılım payı ödüyorumYoo rahim filmi yaptırmadım hiç bir zaman. Dr gitmek istiyorum ama çok pahalı. Herşey o kadar pahalı ki burda. Tahlillerin fiyaglsrı uçuyor. Bana dr bir tahlil yapmamı istedi. İçinde 4 farklı şey vardı. Kürtajımdan 2 kat pahaydı.
Test için erken diye düşündüm ama 8 9 gün öncesinden de yerleşme kanaması olur mu bilmiyorumSen hamilesin bence ya yerleşme kanaması bu test yapsana çıkar bence