Hamile kalmak Beraber bekleyelim Regl 6 gün

Bilmiyorum bende nette görünce sorayım dedim buradakiler de nerde herkeste mi var öğrenelim yaa
Ben de öyle duymuştum. Hamile olmadığım zaman vardı öyle çizgi. Aynen sanki dikiş atılmış gibi uzanıyordu. Ama hamile değildim ))

Anladım ben zaten değilim biliyorum da emin olmak için sordum
Ama hamile olduğum zamanda da vardı. Ama şimdi yok. Kayboldu. Düşünüyorum belki bünye kendini gebeliğe hazırlıyor da o yüzdenmi bi kaç ay öncesinde yaranıyor?

Ama hamile olduğum zamanda da vardı. Ama şimdi yok. Kayboldu. Düşünüyorum belki bünye kendini gebeliğe hazırlıyor da o yüzdenmi bi kaç ay öncesinde yaranıyor?
Bilmiyorum ki belki herkeste vardır yeni fark edilir bazılarında oluyormuş görünce hemen kızlara bacılarıma koşam sormam lazım dedim dkdkd

Anladım ben zaten değilim biliyorum da emin olmak için sordum
Bizde Azerbaycanda inancmı bilmiyorum ama hamile kalamayan kızları dr dan önce " bel çekdirmek" ye götürüyorlar. Türkiyede bilmiyorum ne deniyor buna. Karın çekmekmi diyosunuz yoksa farklı birşeymi. Hatta sizde varmı böyle birşey bilmiyorum. Çıkıkcı gibi hastaneye değil de evlerine gidiyoruz çıkmışsa yerine takıyolar. Bel çekmek de öyle. Hastaneye değil de evlerine gidiyoruz. Karın kısmına bakıyor. Bazı kızlarda rahim eğriliği falan oluyo. Yukarı çekip iple bişeyle bağlıyor 3 gün gidiyoruz. O kadar kadın duydum ki, belini çekdirip hamile kalanları. Hem de aynı ay. 1 ay sonra hamile kalanlsrı. izde de varmı böyle?

o ne ya ben öyle şeylere güvenmem şahsen tehlikeli yani o işler bir şeyin yoksa bile bel çekmek ile sakatlanabilirsin riskli şeyler onlar eski insanlar evet yapmış hastane yoktu şu an bilim denilen bir şey var

yok bizde kızz ama belki olur da bilmiyorum orda yaygınsa ayy bunlar tartışma konuları

Umutlandığım herşey hüsran oluyor bana ortak olma sen sen hamile ol bana dua et yeter canım. Sen hamile olsan ben yine sevinirim sana canı gönülden
Aaaaa deme öyle her şeyin zamanı vardır nasibin neyse o olur ve her şeyin hayırlısı ama tabi ki bu şekilde umutsuz olmamak gerekli umudunu kaybetme her regli olduğunda gene umudunn olsun bence

Aaaaa deme öyle her şeyin zamanı vardır nasibin neyse o olur ve her şeyin hayırlısı ama tabi ki bu şekilde umutsuz olmamak gerekli umudunu kaybetme her regli olduğunda gene umudunn olsun bence
Hah öyle olsun sonra yerleşmemi diye darlıyım sizi millet illah etsin site beni engeller valla dkkdd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…