- 26 Eylül 2022
- 1.055
- 965
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eee sen en sonucusu gibisin bizde selam canım alalım belitileriselmalar son 11 gün
valla belirti aramak istemiyorum ama yumurtlama belirtileri de geçmemiş olabilir kasıkta sancı acaip ama sanki adet olacak gibiyim birde sabah akşam gözleme yiyorum sanki gözleme dünyanın en güzel yemeği gibi önceden böyle bir takıntım yoktu tabi herşey için erken daha bakalım bekleyeceğiz.Eee sen en sonucusu gibisin bizde selam canım alalım belitileri
Darla DarlaBiliyorum canım yaa teşekkür ederim sana olsun hayırlısı yaa öyle senin olsun bende seni darlarım inşallah
Korunmasız ilişki üzerinden kaç gün geçtivalla belirti aramak istemiyorum ama yumurtlama belirtileri de geçmemiş olabilir kasıkta sancı acaip ama sanki adet olacak gibiyim birde sabah akşam gözleme yiyorum sanki gözleme dünyanın en güzel yemeği gibi önceden böyle bir takıntım yoktu tabi herşey için erken daha bakalım bekleyeceğiz.
En güzeliii stres en büyük düşmanımız hepimizin hiç stres yapma daha yolun başındasın benim 1 buçuk yıl olduMmmm onu hiç duymadım ben de 2 aydır deniyorum bakalım bekliyorum bu ay gerçi reglime daha var ama olursa olur olmazsa da nasip değilmiş kafasındayım
Yok canım olmadığı çok belli, zaten öyle olsa bile bu kadar sancının normal olduğunu düşünmüyorum açıkçası ...Kanaman çok değilse leke şeklindeyse yerleşme ola bilir
Hayır bazıları adet sancısını yaşıyormuş kanama rengi miktarı önemli benceYok canım olmadığı çok belli, zaten öyle olsa bile bu kadar sancının normal olduğunu düşünmüyorum açıkçası ...
5 gün geçti bu ay yumurtlamayı erken yakaladım o yüzden adetime 11 gün olmayabilir ama her şubat bi dengelerim bozulur o yüzden +2 yapıyorum şubattaKorunmasız ilişki üzerinden kaç gün geçti
Aaa o da değişik denge değişmesi havalardan belki5 gün geçti bu ay yumurtlamayı erken yakaladım o yüzden adetime 11 gün olmayabilir ama her şubat bi dengelerim bozulur o yüzden +2 yapıyorum şubatta
şubat ayın 28 çektiği için oluyor da olabilir havalardan da olabilir ama evlenmeden önceden beri takvim tutarım şubat ayında hep bir 2 gün atıyor benim o yüzden +2 hesaplıyorum normalde yumöurtadan 14 gün sonra adet olurum şubatta 16 yapıyorum onuAaa o da değişik denge değişmesi havalardan belki
Regl olduğuna çok eminim maalesefHayır bazıları adet sancısını yaşıyormuş kanama rengi miktarı önemli bence
Hayırlısı önümüzdeki aya inşallahRegl olduğuna çok eminim maalesef
Bende de mi öyle olucak aaa merak ettimşubat ayın 28 çektiği için oluyor da olabilir havalardan da olabilir ama evlenmeden önceden beri takvim tutarım şubat ayında hep bir 2 gün atıyor benim o yüzden +2 hesaplıyorum normalde yumöurtadan 14 gün sonra adet olurum şubatta 16 yapıyorum onu
olabilir de olmayabilir de biz kadınların vücudu ve genetiği çok ilginç çünküBende de mi öyle olucak aaa merak ettim
Yok geçen sene normal olmuşolabilir de olmayabilir de biz kadınların vücudu ve genetiği çok ilginç çünkü
Bakalım bakalım beklemedeyiz hepbakalım ilk gebelik haberi kimden gelecek