UmarımAyy aynı günümüz var inşallah iyi sonuçlar gelir canım
Aynen ben de öyle düşünüyorumBen de çok memnun oldum burda birbirimizle olumlu haberleri paylaştıkça bize de pozitif yansıyacağını düşünüyorum
Yine yaptım negatif. Zaten ayaklarım ağrıyor adet olucamYine mi yaptın test yoksa geçen bahsettiğin mi canım
Yok ya bende hiçbir şey aynı halaUmarımsen de var mı belirti
Canım sende bekle sürekli yapma biraz daha bekle kaç gün var regl seninYine yaptım negatif. Zaten ayaklarım ağrıyor adet olucam
2 mart olmam gerek. Ama benim gecikmelerim jep oluyor. O yüzden 2 mart olmazsa hamilelik aklıma gelmez. Yine de gecikmiş ola bilir.Canım sende bekle sürekli yapma biraz daha bekle kaç gün var regl senin
Bende öyleyim aynı durumdayım tüm kasık ağrıları geçti bacak sadece ;(Yaaa çok üzüldüm gerçekten. Ben bugün test yapmak istedim ama bacaklarımın ağrısı adet olacaksın diye bağırıyor. Fazladan 3 tane almıştım. O yüzden boşuna yapmak istemedim. Adet ağrısı yok ama bacak ağrısı var
Benden hiç kasık ağrısı olmadı. Ama ilk gebeliğimde sadece kasık ve hafif göğüs ağrısı vardıBende öyleyim aynı durumdayım tüm kasık ağrıları geçti bacak sadece ;(
Bende yumurtlamadan sonra oldu 3-5 gün sürdüBenden hiç kasık ağrısı olmadı. Ama ilk gebeliğimde sadece kasık ve hafif göğüs ağrısı vardı
Ayy inşallah hamileyimdirBenden hiç kasık ağrısı olmadı. Ama ilk gebeliğimde sadece kasık ve hafif göğüs ağrısı vardı
2 mart olmam gerek. Ama benim gecikmelerim jep oluyor. O yüzden 2 mart olmazsa hamilelik aklıma gelmez. Yine de gecikmiş ola bilir.
5 haftama kadar sürmüşdü. Dinlendiğim zaman keçiyordu. 5 haftamdan sonra geçtiAyy inşallah hamileyimdirama sonradan geçmiş miydi kasık ağrınız benim geçti çünkü şuan sadece bacaklarım ve popom ağrıyo
Ben ilk hamile olduğumda bat 27 ağustosdu. 21 öylesine test yaptım tek çizgi. Bu seferde olmadı dedim ve takmadım. Ertesi gün biraz değişiklik duydum kendimde 23 yine ysptım ve solgun çizgi çıktı. Aslında takmamak lazım foğru spylüyosunuztakmamaya çalışın bebek varsa bile stresten etkilenir biliyorum zor ama
İnşaAllah vardır stress yapma benceAyy inşallah hamileyimdirama sonradan geçmiş miydi kasık ağrınız benim geçti çünkü şuan sadece bacaklarım ve popom ağrıyo
Ben ilk hamile olduğumda bat 27 ağustosdu. 21 öylesine test yaptım tek çizgi. Bu seferde olmadı dedim ve takmadım. Ertesi gün biraz değişiklik duydum kendimde 23 yine ysptım ve solgun çizgi çıktı. Aslında takmamak lazım foğru spylüyosunuz
Hadi yaBen ilk hamile olduğumda bat 27 ağustosdu. 21 öylesine test yaptım tek çizgi. Bu seferde olmadı dedim ve takmadım. Ertesi gün biraz değişiklik duydum kendimde 23 yine ysptım ve solgun çizgi çıktı. Aslında takmamak lazım foğru spylüyosunuz
Gerçekten mi öyle bir ihtimal var mı ? Yani normalde de reglim 1 2 gün oynardı ama hiç 4 gün erken ve bu kadar aşırı sancılı olmadı hala geçmedi sancım hiç böyle olmazdım4 gün erken mi o zaman bebek yerleşmeye çalışıyordur bidaki ay kalacaksım büyük ihtimallesıkma canını sakın
Kanama nasıl çok mu leke şeklinde miGerçekten mi öyle bir ihtimal var mı ? Yani normalde de reglim 1 2 gün oynardı ama hiç 4 gün erken ve bu kadar aşırı sancılı olmadı hala geçmedi sancım hiç böyle olmazdım
EvetGerçekten mi öyle bir ihtimal var mı ? Yani normalde de reglim 1 2 gün oynardı ama hiç 4 gün erken ve bu kadar aşırı sancılı olmadı hala geçmedi sancım hiç böyle olmazdım
Ben ilk defa duyudum bunu benimle bildiğim yoğun adette rahim temzikenir hazırlar kendiniEvetbebek yerleşmeye çalışıyor derler ama sen illa bebek olacak önümüzdeki ay diye düşünme oluruna bırak