Hamile kalmak Beraber bekleyelim Regl 6 gün

Canım sende bekle sürekli yapma biraz daha bekle kaç gün var regl senin
2 mart olmam gerek. Ama benim gecikmelerim jep oluyor. O yüzden 2 mart olmazsa hamilelik aklıma gelmez. Yine de gecikmiş ola bilir.

Bende öyleyim aynı durumdayım tüm kasık ağrıları geçti bacak sadece ;(

Benden hiç kasık ağrısı olmadı. Ama ilk gebeliğimde sadece kasık ve hafif göğüs ağrısı vardı
Ayy inşallah hamileyimdir ama sonradan geçmiş miydi kasık ağrınız benim geçti çünkü şuan sadece bacaklarım ve popom ağrıyo

takmamaya çalışın bebek varsa bile stresten etkilenir biliyorum zor ama
Ben ilk hamile olduğumda bat 27 ağustosdu. 21 öylesine test yaptım tek çizgi. Bu seferde olmadı dedim ve takmadım. Ertesi gün biraz değişiklik duydum kendimde 23 yine ysptım ve solgun çizgi çıktı. Aslında takmamak lazım foğru spylüyosunuz

Hadi ya o zaman takmayın olursa güzel bir şey tabi ki olmazsa da diğer ay tekrar

4 gün erken mi o zaman bebek yerleşmeye çalışıyordur bidaki ay kalacaksım büyük ihtimalle sıkma canını sakın
Gerçekten mi öyle bir ihtimal var mı ? Yani normalde de reglim 1 2 gün oynardı ama hiç 4 gün erken ve bu kadar aşırı sancılı olmadı hala geçmedi sancım hiç böyle olmazdım

Gerçekten mi öyle bir ihtimal var mı ? Yani normalde de reglim 1 2 gün oynardı ama hiç 4 gün erken ve bu kadar aşırı sancılı olmadı hala geçmedi sancım hiç böyle olmazdım
Evet bebek yerleşmeye çalışıyor derler ama sen illa bebek olacak önümüzdeki ay diye düşünme oluruna bırak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…