Hamile kalmak Beraber bekleyelim Regl 6 gün

Evet bebek yerleşmeye çalışıyor derler ama sen illa bebek olacak önümüzdeki ay diye düşünme oluruna bırak
Yaa bunu duymak şu an öyle iyi geldi ki daha da umutluyum artık inşallah dediğin gibidir canım benim Allah razı olsun zaten bu ay ilk kez ovulasyon testiyle takip edicem, ovulasyon masajı yapıcam, gynoseed jel kullanıcam, spor yapıcam ve beslenmeme dikkat edicem inşallah faydasını görürüm

Umutlu ol ama stres yapıp takma buda çok önemli bu arada Ovülasyon testi laboquick marka öneririm en sağlıklı ve düzgün sonuç o veriyor. Ben jel vb hiç kullanmadım adetim 28 günde bir oluyor düzenli olarak 11.12. Gün yumurtlama gördüm 2 ayda

Benim de adetim genelde düzenlidir ortalama 28 günde bir olurum. Ovülasyon testini birebrningünlüğü sayfasından aldım çok övdüler jeli de ordan aldım . Bakalım bu ay stresten de olabildiğince uzak durmaya çalışıcam inşallah başarabiliriz sende durumlar ne canım ?

Mmmm onu hiç duymadım ben de 2 aydır deniyorum bakalım bekliyorum bu ay gerçi reglime daha var ama olursa olur olmazsa da nasip değilmiş kafasındayım

Göbeğinizde çzigi oluşan var mı aranızda öyle yazı oludum da
Ben yazmadım ama sen yazınca baktım bende kahverengi çizik var göbek deliğimin oradan bikini bölgeme kadar olan ilk defa görüyorum aynadan baktım aynadan da gözüküyor bariz ne ki o acaba

Ben yazmadım ama sen yazınca baktım bende kahverengi çizik var göbek deliğimin oradan bikini bölgeme kadar olan ilk defa görüyorum aynadan baktım aynadan da gözüküyor bariz ne ki o acaba
Gebelikte olur diyen de var alakası yok diyen de var bakalım çoğunluk ne diyecek millet sizde nasıll

Merhaba. Benim de adetime 6 gün var. Dayanamadım test yaptım negatifti. Birkaç gün geçtikten sonra sabah yapacağım inşallah olumlu olur sizinkisi gibi

Gerçekten mi öyle bir ihtimal var mı ? Yani normalde de reglim 1 2 gün oynardı ama hiç 4 gün erken ve bu kadar aşırı sancılı olmadı hala geçmedi sancım hiç böyle olmazdım
Kanaman çok değilse leke şeklindeyse yerleşme ola bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…