- 17 Ağustos 2022
- 2.686
- 2.584
- 28
Normal adetim şimdi öyle aşırı değil ama normalKanama nasıl çok mu leke şeklinde mi
Yaa bunu duymak şu an öyle iyi geldi ki daha da umutluyum artık inşallah dediğin gibidir canım benim Allah razı olsunEvetbebek yerleşmeye çalışıyor derler ama sen illa bebek olacak önümüzdeki ay diye düşünme oluruna bırak
Umutlu olYaa bunu duymak şu an öyle iyi geldi ki daha da umutluyum artık inşallah dediğin gibidir canım benim Allah razı olsunzaten bu ay ilk kez ovulasyon testiyle takip edicem, ovulasyon masajı yapıcam, gynoseed jel kullanıcam, spor yapıcam ve beslenmeme dikkat edicem inşallah faydasını görürüm
Benim de adetim genelde düzenlidir ortalama 28 günde bir olurum. Ovülasyon testini birebrningünlüğü sayfasından aldım çok övdüler jeli de ordan aldım . Bakalım bu ay stresten de olabildiğince uzak durmaya çalışıcam inşallah başarabilirizUmutlu olama stres yapıp takma buda çok önemli bu arada Ovülasyon testi laboquick marka öneririm en sağlıklı ve düzgün sonuç o veriyor. Ben jel vb hiç kullanmadım adetim 28 günde bir oluyor düzenli olarak 11.12. Gün yumurtlama gördüm 2 ayda
Mmmm onu hiç duymadımBenim de adetim genelde düzenlidir ortalama 28 günde bir olurum. Ovülasyon testini birebrningünlüğü sayfasından aldım çok övdüler jeli de ordan aldım . Bakalım bu ay stresten de olabildiğince uzak durmaya çalışıcam inşallah başarabilirizsende durumlar ne canım
Göbeğinizde çzigi oluşan var mı aranızda öyle yazı oludum daMmmm onu hiç duymadımben de 2 aydır deniyorum bakalım bekliyorum bu ay gerçi reglime daha var ama olursa olur olmazsa da nasip değilmiş kafasındayım
Ben yazmadım ama sen yazınca baktım bende kahverengi çizik var göbek deliğimin oradan bikini bölgeme kadar olanGöbeğinizde çzigi oluşan var mı aranızda öyle yazı oludum da
Gebelikte olur diyen de var alakası yok diyen de var bakalım çoğunluk ne diyecek millet sizde nasıllBen yazmadım ama sen yazınca baktım bende kahverengi çizik var göbek deliğimin oradan bikini bölgeme kadar olanilk defa görüyorum aynadan baktım aynadan da gözüküyor bariz ne ki o acaba
Böyle sanki çok uzun önce dikiş atılmış gibi kahverengi ince çizgiGebelikte olur diyen de var alakası yok diyen de var bakalım çoğunluk ne diyecek millet sizde nasıll
Bilmiyorum bende nette görünce sorayım dedim buradakiler de nerde herkeste mi var öğrenelim yaaBikini bölgeme kadar iniyor ilk defa tanık oluyorum böyle olaya şaşırtıcı
Merhaba. Benim de adetime 6 gün var. Dayanamadım test yaptım negatifti. Birkaç gün geçtikten sonra sabah yapacağım inşallah olumlu olur sizinkisi gibiBen ilk hamile olduğumda bat 27 ağustosdu. 21 öylesine test yaptım tek çizgi. Bu seferde olmadı dedim ve takmadım. Ertesi gün biraz değişiklik duydum kendimde 23 yine ysptım ve solgun çizgi çıktı. Aslında takmamak lazım foğru spylüyosunuz
Oo sen niye o kadsr erken yaptın çıkmaz zaten herkeste öyle modunu düşümrmeMerhaba. Benim de adetime 6 gün var. Dayanamadım test yaptım negatifti. Birkaç gün geçtikten sonra sabah yapacağım inşallah olumlu olur sizinkisi gibi
Biliyorum ama yine de dayanamıyorum belki ikinci çizgiyi silikte olsa görürüm umudu var.Oo sen niye o kadsr erken yaptın çıkmaz zaten herkeste öyle modunu düşümrme
Bi biz varız genel mi diye öğrenelim yani
Ben baya bir baktım hamile olan da var olmayan da var o yüzden umutlanmayalımBi biz varız genel mi diye öğrenelim yanii
Ayy inşallah olur bebişin yaaa lütfen lütfemBen baya bir baktım hamile olan da var olmayan da var o yüzden umutlanmayalımama olursa da güzel olur
Biliyorum ama yine de dayanamıyorum belki ikinci çizgiyi silikte olsa görürüm umudu var.
Ayy inşallah olur bebişin yaaa lütfen lütfem
Kanaman çok değilse leke şeklindeyse yerleşme ola bilirGerçekten mi öyle bir ihtimal var mı ? Yani normalde de reglim 1 2 gün oynardı ama hiç 4 gün erken ve bu kadar aşırı sancılı olmadı hala geçmedi sancım hiç böyle olmazdım
Erken de çıkan da var kaç gün var regl seninnasip diyorum ama hamileliğin çok ilerleyen zamanların da çıkıyormuş normalde