Hamile kalmak Beraber bekleyelim Regl 6 gün

Yaaa çok üzüldüm gerçekten. Ben bugün test yapmak istedim ama bacaklarımın ağrısı adet olacaksın diye bağırıyor. Fazladan 3 tane almıştım. O yüzden boşuna yapmak istemedim. Adet ağrısı yok ama bacak ağrısı var
Bende öyleyim aynı durumdayım tüm kasık ağrıları geçti bacak sadece ;(

Benden hiç kasık ağrısı olmadı. Ama ilk gebeliğimde sadece kasık ve hafif göğüs ağrısı vardı
Ayy inşallah hamileyimdir ☺️ama sonradan geçmiş miydi kasık ağrınız benim geçti çünkü şuan sadece bacaklarım ve popom ağrıyo

😇 takmamaya çalışın bebek varsa bile stresten etkilenir🥰 biliyorum zor ama
Ben ilk hamile olduğumda bat 27 ağustosdu. 21 öylesine test yaptım tek çizgi. Bu seferde olmadı dedim ve takmadım. Ertesi gün biraz değişiklik duydum kendimde 23 yine ysptım ve solgun çizgi çıktı. Aslında takmamak lazım foğru spylüyosunuz 🧡

Ben ilk hamile olduğumda bat 27 ağustosdu. 21 öylesine test yaptım tek çizgi. Bu seferde olmadı dedim ve takmadım. Ertesi gün biraz değişiklik duydum kendimde 23 yine ysptım ve solgun çizgi çıktı. Aslında takmamak lazım foğru spylüyosunuz 🧡
Hadi ya 😊 o zaman takmayın olursa güzel bir şey tabi ki olmazsa da diğer ay tekrar 😍

4 gün erken mi o zaman bebek yerleşmeye çalışıyordur bidaki ay kalacaksım büyük ihtimalle 🙏 sıkma canını sakın
Gerçekten mi öyle bir ihtimal var mı ? Yani normalde de reglim 1 2 gün oynardı ama hiç 4 gün erken ve bu kadar aşırı sancılı olmadı hala geçmedi sancım hiç böyle olmazdım

Gerçekten mi öyle bir ihtimal var mı ? Yani normalde de reglim 1 2 gün oynardı ama hiç 4 gün erken ve bu kadar aşırı sancılı olmadı hala geçmedi sancım hiç böyle olmazdım
Evet 😇 bebek yerleşmeye çalışıyor derler 🥰 ama sen illa bebek olacak önümüzdeki ay diye düşünme oluruna bırak 💙

X