ben günde 1 tane atıyorum folbiol.ama folic plusu cok duydum hap bittiginde tekrar yazdırmak için gittigimde bunu soracagım doktora.sende iyi cesaret etmişssin arkadasım doktora danısmadan almakla.benim böyle birseyden haberim bile yoktu.ben baska bi rahatsızlıktan gitmiştim saglık ocagına doktor sordu varmı müjdeli haber diye bende yok 3-4 aya düşünüyoruz diyince hemen yazdı.cok sasırdım ben önce ne alaka böyle bi hap diye ama nettende arastırınca cok önemli oldugunu anladım.önerilerin için cok tsekkürler aksatmadan içmeye devam edecegim
evet NTD yüzünden yani nöral tüp defekti sebebiyle hamilelikte kayıplar yaşayabilirsiniz folidoce yazmıştı doktorum sonrasında da hamilelikte 3 ay devam ettim g,nde 1 tane içtim bebeğin omurga oluşum sürecinde önemli hayati öneme sahip ihmale gelmez
arkadaşlar yan etkisi olan bir ilaç değil.hamileyken de devam ediliyor bebeğe de hiç bir zararı yok. dr um bana folbiolden günde yarım tablet almamı önerdi.akşam yemeklerinden sonra kullanıyorum hiç bir yan etkisini görmedim.
Canım bende bebiş hazırlıklarına başlayınca kullanmaya başladım 3,4 ay kullandım sonra da miniğim geldi zaten..ben bi yan etkisini görmedim kilo vs.bünyeseldir ya bana bişi yapmadı yani ilgimi çekecek bi durum olmadı.ben faydalı oldugunu düşünüyorum dr verdi zaten bebiş için çok faydalı hamile kalınca zaten devem ediyosun..bence kullan sorun yok yani...
Folic plus ı sağlık ocağı yazmıyor bildiğim kadarıyla. Ben reçetesiz alıyordum.
ben tüm 1 tablet atıyorum günde
mutlaka kullanın bu ilacı arkadaşlar. ben geçen hafta 5 haftalık düşük yaptım. ve hep folik asit demir ve kansızlığım yüzünden. şimdi hala kullanmaya devam ediyorum.
cok gecmiş olsun.hamileligin basında kullanmıyormuydun yoksa kullandıgın halde eksik mi kalmış arkadasım?
recetesizde alınıyordur saglık ocagında aile hekimide yazıyor.yani bizimkisi yazdı ilk ama ikinci kutuda ne olur bilemem
Folbiolu yazıyor folic plusı yazmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?