Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar, bata 4 gün kaldı. Hakkımızda hayırlısı olsun inşaalllahKizlarrr kimse gelmiyo mu sayfaya
İns canim hosgeldin var mi belirtilerin ve nezamandir istiyorsunMerhabalar, bata 4 gün kaldı. Hakkımızda hayırlısı olsun inşaalllah
dün biraz kasık ağrım vardı bu sabahta göğüs ağrısı ama ilk kez böyle bir ağrı yaşıyorum. Normalde adet oalcğaım zamanda görüşlerim acımaz. Bu sancı gibi göğüs ucuma girdi hep uzun zuun bir ağrıydı. Bilmem artık.İns canim hosgeldin var mi belirtilerin ve nezamandir istiyorsun
İns canim bizde epeydir istiyoruz nasip bakalim nezaman olursa belkide bekirtidir gogus sizin testi gunun gecince mi yapacaksindün biraz kasık ağrım vardı bu sabahta göğüs ağrısı ama ilk kez böyle bir ağrı yaşıyorum. Normalde adet oalcğaım zamanda görüşlerim acımaz. Bu sancı gibi göğüs ucuma girdi hep uzun zuun bir ağrıydı. Bilmem artık.
3 aydır deniyoruz biz canım. Ondan önce bir sene doğum kontrol hapıyla korundum.
yaş 32 :) İnşaallah Rabbim hayırlısıyla nasip eder bütün isteyenlere
sen kaç yaşındasın? İlk çocuk mu olacak Allah nasip ederse?İns mutlu haberi aliriz ya nasip bat1\2 eylul benim
evet inşaaAllah adet olamzda günüm geçerse öyle yapacağımİns canim bizde epeydir istiyoruz nasip bakalim nezaman olursa belkide bekirtidir gogus sizin testi gunun gecince mi yapacaksin
30 yasindayim canim nasip olursa 2 olacak ama olmuyo birturlu birseneyi gecti yok ama bi sorunda yok beklemedeyim ins hayirlisi olsun bakalimsen kaç yaşındasın? İlk çocuk mu olacak Allah nasip ederse?
30 yasindayim canim nasip olursa 2 olacak ama olmuyo birturlu birseneyi gecti yok ama bi sorunda yok beklemedeyim ins hayirlisi olsun bakalim
Aynen canim oyle hayirlisi diyip bekliyoruz iste nasip ins guzel haberleri en kisa zamanda verip aliriz dualarim da senide ekledim canim gorelim mevla neyler neylerse guzel eylerbuda yeni mi çıktı ya. benim ablamda öyle oldu. ilki normal oldu ondan sonra 2 tanesi kalp atışlarını duyamadılar kürtaj olmak zorunda kaldı. sonra oldu çok şükür ama çok kişiden duyuyorum bunu ilki oluyor. 2. hemen olmuyor.
vardır Rabbimin bir bildiği olur inşaallah hayırlısıyla..
Evet az kaldı . Çok bir belirti yok bende de. Akşamları gaz oluyor. Birde hafif bel ve kasık ağrısı. Nedense umudum yok. Rabbim bilir. Hakkımızda hayırlısıVe beklenen bat 2\3 gun var hayirlisi olsun bakalim