• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile kalma yolunda hepberaber bekleyelim kizlar

Sanirim batlar ayni ins hersey guzel olur canim hajkimizda hayirlisi belki iyi haberler alip hamilelik surecinide takip ederiz ins

İns canim hosgeldin var mi belirtilerin ve nezamandir istiyorsun
dün biraz kasık ağrım vardı bu sabahta göğüs ağrısı ama ilk kez böyle bir ağrı yaşıyorum. Normalde adet oalcğaım zamanda görüşlerim acımaz. Bu sancı gibi göğüs ucuma girdi hep uzun zuun bir ağrıydı. Bilmem artık.
3 aydır deniyoruz biz canım. Ondan önce bir sene doğum kontrol hapıyla korundum.
yaş 32 :) İnşaallah Rabbim hayırlısıyla nasip eder bütün isteyenlere

dün biraz kasık ağrım vardı bu sabahta göğüs ağrısı ama ilk kez böyle bir ağrı yaşıyorum. Normalde adet oalcğaım zamanda görüşlerim acımaz. Bu sancı gibi göğüs ucuma girdi hep uzun zuun bir ağrıydı. Bilmem artık.
3 aydır deniyoruz biz canım. Ondan önce bir sene doğum kontrol hapıyla korundum.
yaş 32 :) İnşaallah Rabbim hayırlısıyla nasip eder bütün isteyenlere
İns canim bizde epeydir istiyoruz nasip bakalim nezaman olursa belkide bekirtidir gogus sizin testi gunun gecince mi yapacaksin

30 yasindayim canim nasip olursa 2 olacak ama olmuyo birturlu birseneyi gecti yok ama bi sorunda yok beklemedeyim ins hayirlisi olsun bakalim

buda yeni mi çıktı ya. benim ablamda öyle oldu. ilki normal oldu ondan sonra 2 tanesi kalp atışlarını duyamadılar kürtaj olmak zorunda kaldı. sonra oldu çok şükür ama çok kişiden duyuyorum bunu ilki oluyor. 2. hemen olmuyor.
vardır Rabbimin bir bildiği olur inşaallah hayırlısıyla..

buda yeni mi çıktı ya. benim ablamda öyle oldu. ilki normal oldu ondan sonra 2 tanesi kalp atışlarını duyamadılar kürtaj olmak zorunda kaldı. sonra oldu çok şükür ama çok kişiden duyuyorum bunu ilki oluyor. 2. hemen olmuyor.
vardır Rabbimin bir bildiği olur inşaallah hayırlısıyla..
Aynen canim oyle hayirlisi diyip bekliyoruz iste nasip ins guzel haberleri en kisa zamanda verip aliriz dualarim da senide ekledim canim gorelim mevla neyler neylerse guzel eyler

Back