- 13 Kasım 2016
- 742
- 1.133
- 43
- 35
- Konu Sahibi EbrarinAnnesi
-
+1Yüzeysel ilişki nedir ya ? Ergenliğini tamamlayamamış evli bir çift.
Bu konuda ben de araştırma yapıyorum, bebekten önce doğum kontrol hapı kullanıyordum memnundum şu an emzirdiğim için kullanamıyorum,Merhabalar yeni bebeğim oldu ve üzerinden 68 gün geçmesine rağmen eşimle birlikte olmadım nedeni de hala bir korunma çeşidi bulamamış olmam aslında korkmam.. Şöyle ki biz evleneli 1 sene oluyor toplasan üç kere yarım yamalak ilişkimiz olmuştur vajili değilim sanırım ya da öyleysem hiç ilişki yaşayamaz veya doktor kontrolünde kasılır mıydım ondan da habersizim.. İlk ilişkimizde de hamile kaldım nasıl olduğunu anlamadan.. Şimdi sanki hemen hamile kalacağım gibi geliyor hiç bir korunma yöntemi yüzde yüz korumaz dedi doktorum.. Hormonel korunma yöntemlerini kullanamıyorum migrenim olduğundan yasak geriye spiral veya prez. kalıyor spiral kayar kondom yırtılır gibi geliyor bu korkuyu üzerimden atamıyorum ameliyatım baya ağrılı geçti sanırım ondan hamilelikten çok korkuyorum ne yapacağım.. :/ Bu arada eşimle yüzeysel ilişki yaşıyoruz o da bundan memnun bekarlıktan kalma alışkanlık olarak bu da ne kadar doğru bilmiyorum.. Okuduğunuz için teşekkürler..
Hamile kalma korkusunu anlayabilirim,kesin çözümü üretene kadar spiral vs gibi ilişki istemeyebilir ama yüzeysel ilişki nedir ya :) sevişmek,sürtünmek,oral vs heralde :)+1
Ben ikizlerime prezervatif ile hamile kaldım
Doğumdan 6 ay kadar eşime yaklaştırmadım:))
Ama şimdi prezervatif+sprial devam valla
Yüzeysel ilişki nedir ki??
+1Yüzeysel ilişki nedir ya ? Ergenliğini tamamlayamamış evli bir çift.
Cok mu sorunlu bir hamileliginiz oldu? Suan mutlu degil misiniz? Niye bu kadsr korku?Sorunum psikolojik mi acaba yüzeysel de bile acaba hamile kalır mıyım diye paranoya yapıyorum ki o şekilde hamilelik gerçekleşmeyeceği biliyorum..
+1
Ben ikizlerime prezervatif ile hamile kaldım
Doğumdan 6 ay kadar eşime yaklaştırmadım:))
Ama şimdi prezervatif+sprial devam valla
Yüzeysel ilişki nedir ki??
Cok mu sorunlu bir hamileliginiz oldu? Suan mutlu degil misiniz? Niye bu kadsr korku?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?