- 13 Kasım 2016
- 742
- 1.133
- 43
- 35
- Konu Sahibi EbrarinAnnesi
Merhabalar yeni bebeğim oldu ve üzerinden 68 gün geçmesine rağmen eşimle birlikte olmadım nedeni de hala bir korunma çeşidi bulamamış olmam aslında korkmam.. Şöyle ki biz evleneli 1 sene oluyor toplasan üç kere yarım yamalak ilişkimiz olmuştur vajili değilim sanırım ya da öyleysem hiç ilişki yaşayamaz veya doktor kontrolünde kasılır mıydım ondan da habersizim.. İlk ilişkimizde de hamile kaldım nasıl olduğunu anlamadan.. Şimdi sanki hemen hamile kalacağım gibi geliyor hiç bir korunma yöntemi yüzde yüz korumaz dedi doktorum.. Hormonel korunma yöntemlerini kullanamıyorum migrenim olduğundan yasak geriye spiral veya prez. kalıyor spiral kayar kondom yırtılır gibi geliyor bu korkuyu üzerimden atamıyorum ameliyatım baya ağrılı geçti sanırım ondan hamilelikten çok korkuyorum ne yapacağım.. :/ Bu arada eşimle yüzeysel ilişki yaşıyoruz o da bundan memnun bekarlıktan kalma alışkanlık olarak bu da ne kadar doğru bilmiyorum.. Okuduğunuz için teşekkürler..
Düzenleme: Konunun dalga geçilmeye çok müsait olduğunu biliyorum ama lütfen egolar başka yerde tatmin edilsin hassas bi dönemdeyim ve bahsettiğim olay psikolojimi bozmuş durumda
Düzenleme: Konunun dalga geçilmeye çok müsait olduğunu biliyorum ama lütfen egolar başka yerde tatmin edilsin hassas bi dönemdeyim ve bahsettiğim olay psikolojimi bozmuş durumda
Son düzenleme: