Kızlar Günaydın az önce kan testi yaptırdım özel bir klinik de maalesef negatif çok Üzgünüm yalnız gittiğim yerde aldıkları kanı bi makine de ayrıştırıyolar sonra eczaneler den aldığımız idrar ile yapılan gebelik testi ne akıtıyolar çok şaşırdım ben hiç görmedim öle varmı aranızda bilen
amin canım inşallah dediğin gibi olur benim zaten hep düzzensizdi adetlerim dış gebelik geçirdim ondan sonra çok düzenli olmaya başladım son aylarda her 29. günde bir olurdum sonra 35 güne çıktı şimdi ise bu ay 44 gün oldu hala gelen giden yok yanii ama bakalım cuma sabahı bi test alı yaparım evde
Canim ben 3 ayligim tek bir belirtim bile yok belirtiye bakma benim hamileligimin başında da hic belirtim olmadi hatta bi ara hamile olduğuma bile inanamamistim insallah seninde öyledir Allah gonlune gore versin
nasip kuzum...
tez vakitte hayırla olsun inşallah sıkma canını oluruna bırak
bi vakti var elbet
2 gun sonra ilk3 ay bitiyo insallah allah herkese nasip ettsin
Üzülme canım bnm vardır bundada bı hayır sabırla bekleyecegız
öyle tabiki canım amaa evlendiğimizde ilk zamanlar korunduk şimdi onun pişmanlığını yaşıyorum keşke oluruna bıraksaydık bak şimdide arıyoruz ya gecen kuzenim evlendi 1 ay sonra hamile olduğunu öğrendim onun adına sewindim ama kendim için üzülüyorum ne kadar isteyip uğraşmamaıza rağmen olmuyo nasipten öteye gidilmiyo zaten
Hep öyle diyolar ama bence bir vakti var ve bu vakti bilen sadece ve sadece Rabb'imiz...
Daha hayırlı bir vakitte verecektir inşallah canım, o vakit tez vakit olsun sağlıcakla hayırla...
Bol bol dua edelim
Bu arada kaç yıllık evliydin canım, bizde 2 sene korunduk...bakalım hayırlısı
Kuzenin de sağlıcakla kucağına almak nasip olsun inşallah
amin canım inşallah 3 yıllık evliyim 2 seneye yakın korunduk sonra artık yawastan yapalım dedik 3 ay içinde hamile kaldım ama dış gebelik oldu sonra 1 senedir uğraşmamıza rağmen olmuyoo çok üzülüyorum artık
hadi inşallah hamişsindirADETE SON 1 HAFTA KALDI ADET Mİ GELCK BEBİŞ Mİ?? zamn geçmiyo ama yine adet gelir( hayrlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?