Allah sağlıklı bebişler nasip etsin canım inşallah vakti vardır onunda :)çok beklemezsnz inşaalah 2,,5 senedr beklyrm 2 kaybım var bakalm nezamn nasip olacak tez zamnda olur inşaallah
Allah sağlıklı bebişler nasip etsin canım inşallah vakti vardır onunda :)
bir hafta önce bende kimyasal gebelik yaşadım canım kanamam olduniyasu sende durumlar ne alemde
bir hafta önce bende kimyasal gebelik yaşadım canım kanamam oldu
ilk olacaktı canım 3. haftadaymış değerlerim doktorun istediği gibi yükselmiyodu çok a yükseliyodu bir gün çok şiddetli karnım ağrımaya başladı kasıklarım falan hemen acile gittim tekrar baktı hcg değerime düşmeye başlamış düşük yapacaksın kanaman başlıcak hazırlıklı ol dedi bi saat sonra kanamam başladı zatenafff kıyamam
nasıl anlaşıldı kaç haftalıktı kuzum
başka çocuğun yok dimi ilk
ilk olacaktı canım 3. haftadaymış değerlerim doktorun istediği gibi yükselmiyodu çok a yükseliyodu bir gün çok şiddetli karnım ağrımaya başladı kasıklarım falan hemen acile gittim tekrar baktı hcg değerime düşmeye başlamış düşük yapacaksın kanaman başlıcak hazırlıklı ol dedi bi saat sonra kanamam başladı zaten(
günaydın kızlar bu ay rahim filmi çekildi bana çok umutluydum amaa grip olup bissürü ilaç antibiyotik kullanınca ister istemez adetimi geciktiriyo şimdi bayadır olmuyorum ama negatifi görcem die test yapmak bile istemiyorum hiç mudum yokk
öyle tabi canım şükür halimize en azından olmaması için bi sebep yok sağlıklıyız..Hakkınızda hayırlısı böylemiş demek ki kuzucum
Allah büyük yine olur inşallah
ama moralini bozma olur mu
Allah gönlüne göre hayırlısıyla versin
beterin beteri varmış, daha kötü durum yaşayanlar var bunları düşün tatlım ve moralini yüksek tut, dua et bol bol
kız hamile misin yoksa bizim iş yerinde arkadaşda ağır gripdi şimdi öğrendikki hamilemiş valla vucut düşüormuşya olurmu olurgünaydın kızlar bu ay rahim filmi çekildi bana çok umutluydum amaa grip olup bissürü ilaç antibiyotik kullanınca ister istemez adetimi geciktiriyo şimdi bayadır olmuyorum ama negatifi görcem die test yapmak bile istemiyorum hiç mudum yokk
öyle tabi canım şükür halimize en azından olmaması için bi sebep yok sağlıklıyız..
merhaba arkadaşlar uzun zamandır girmiordum bayaa kişiler değişmiş bende halen birşey yok tık yok :) ama belirti aramaktan vazgeçtim artık kafayı yediriyor çünkü insana Allahım isteyen herkese versin
ewet herkesler gitti kimse kalmadı doğurunca yazarlar artık :) sende Takma canım kafana ne zaman kendini bırakıyosun hoppp bebiş geliyo herşey kafada bitiyo rabbim tez xamanda nasıp etsin inşallahmerhaba arkadaşlar uzun zamandır girmiordum bayaa kişiler değişmiş bende halen birşey yok tık yok :) ama belirti aramaktan vazgeçtim artık kafayı yediriyor çünkü insana Allahım isteyen herkese versin
merhaba arkadaşlar uzun zamandır girmiordum bayaa kişiler değişmiş bende halen birşey yok tık yok :) ama belirti aramaktan vazgeçtim artık kafayı yediriyor çünkü insana Allahım isteyen herkese versin
Gelie gelir devamAnneler ve anne adayları ve anne aday adayları merhaba
cicida konuya başladım okumaya taki senin hamileyim diyene kadar
şükür dedim ve çok sevindim rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin ve tüm hamişlerin
ben de 2 senelik evliyim
çalışmalara geçen ay başladık ama öle yumurtlama tarihi falan bilmedğimden,
bizim için özel bir tarihte başlayalım dedik
sonuç ... olmadı sanırım regl oldum çünkü
ve reglim bitmek üzre
çalışmalara devam bakalım
umarım bu topik bana da uğurlu gelir
Ayyyy seni görünce 6 7 ay önceye döndüm canım ya hoşgeldin. Elbette önce sağlık önce sıhaat..Selam kizlar bu ugurlu topigin ilkklrrindenim eski ismim renur du belki ordan hatirlayan oldu bu topikte hamile kalma heyecanini yasadim ve bu topikte hamile kalanlardandim 12 haftalikken bebegimi kaybettim kalbi durmustu kurtaj oldum diyecegim o ki hepiniz bebis istiyosunuz ama illa koru korune olsun demeyin hayirlisiyla saglikli olsun diyin yoksa benim gibi cok uzulursunuz hamile olan arkadsslarim sag saglim kucaklarina alsinlar insallah ve hamile olmak isteyen arkadaslarim sizde hayirlisiysa saglikli bir sekilde hamile kalin ve saglikli bebislerinizi kucaginiza alin insallahh :) sormak istediginiz varsa sorabilirsiniz 12 haftamin hergunu her belirtim tek tek aklimda bol bol bol su icin lutfen cok onemli
Selam kizlar bu ugurlu topigin ilkklrrindenim eski ismim renur du belki ordan hatirlayan oldu bu topikte hamile kalma heyecanini yasadim ve bu topikte hamile kalanlardandim 12 haftalikken bebegimi kaybettim kalbi durmustu kurtaj oldum diyecegim o ki hepiniz bebis istiyosunuz ama illa koru korune olsun demeyin hayirlisiyla saglikli olsun diyin yoksa benim gibi cok uzulursunuz hamile olan arkadsslarim sag saglim kucaklarina alsinlar insallah ve hamile olmak isteyen arkadaslarim sizde hayirlisiysa saglikli bir sekilde hamile kalin ve saglikli bebislerinizi kucaginiza alin insallahh :) sormak istediginiz varsa sorabilirsiniz 12 haftamin hergunu her belirtim tek tek aklimda bol bol bol su icin lutfen cok onemli
tatlım senin cinsiyet belli oldumuKızlar incir kürünü deneyin arkım 30 günde Allahın izniyle hamile kaldı. İbrahim saraçoğlunu izleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?