iki günde bir kan testi yapılıyo ya canım değerlere göre iki günde 2 katına çıkması gerek... hcg değeri 1500 e çıktığında da kese görünüyo zatenNe zaman belli oluyormuş gebeliğin normal olup olmadığı
bence en erken adet gününde test yap eğer adet olmazsan.. şimdi idrar tahlilinde bişe çıkmaz zaten kanda da çıksa bile onu takip etmenin stresi de çok büyük.. en iyisi adet gününe kadar bekle sen derim ben ama sen bilirsin tabi..İyi akşamlar bayanlar banada yardım edin n'olur hamile olabilir miyim göğüslerim şişti ve hafif ağrıyo kasıklarımda bi kaç gündür batma var belim sırtım ağrıyor adetime 6gün var ne Zaman test yapayım ve sizce belirtiler için erken mi
Guzel dileklerin dualarin icin cok sagol kuzucum ya nasip kismet diyelimm nasibimizi bekleyelim24 yasindayimm canim 9 aydir evliyiz sen kac yasndasin ne kadardir evlisin :)
Kızlar merhaba iyi geceler keyifler nasıl?öncelikle geçmiş olsun @Remes Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah ben de ilk gebeliğimde kalp durması ile kürtaj oldum ama Rabbimden hayırlısı istedim ona sığındım hep ve herkese sağlıklı hamilelik versin diye dua ettim inşallah hayırlı zamanda tekrar nasip olur hamişlik. Ben De aşırı bulsnti ve kusmadan halsiz düştüm yarı baygın hastaneye kaldırdılar serum tedavisi gördüm iki gündür iyi idim doktorum zofer e başlattı ama bugün yine başladı bulantı kusmaen etkili ilaç bile yaramadı bana. 12. Hafta bitsin ve bir an önce hafiflesin istiyorum dua edin olur mu??
hadi bakalım hayırlısıyla sağlıcakla inşallah canım
vaktini zamanını bilen rabbimiz elbet, hayırlısıyla görelim inşallah
sen de yeni mi başladın çalışmalara
Kızlar merhaba iyi geceler keyifler nasıl?öncelikle geçmiş olsun @Remes Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah ben de ilk gebeliğimde kalp durması ile kürtaj oldum ama Rabbimden hayırlısı istedim ona sığındım hep ve herkese sağlıklı hamilelik versin diye dua ettim inşallah hayırlı zamanda tekrar nasip olur hamişlik. Ben De aşırı bulsnti ve kusmadan halsiz düştüm yarı baygın hastaneye kaldırdılar serum tedavisi gördüm iki gündür iyi idim doktorum zofer e başlattı ama bugün yine başladı bulantı kusmaen etkili ilaç bile yaramadı bana. 12. Hafta bitsin ve bir an önce hafiflesin istiyorum dua edin olur mu??
geçmiş olsun canım, elbette amenna ve sadaknayok canım ya ben gecen sene dış gebelik geçirdik ondan sonra 1 senedir uğraşmamıza rağmen olmuyo bi sorunda yok artık rabbim nezman ol derse o zaman olacak inşallah
selaamün aleyküm kızlar aşure gününüz ve cumanız mübarek olsun
Bugün duaların kabul görüldüğü gün dua edelim inşallah tez vakitte sağlıcakla ve hayırla bebişin beişlerin olur canımmrb arkdslar topiğin ismi çok hoş geldi inşallah uğrlu gelir bnde artık tez zamnda buralardn müjde verrim çok zormuş bu bkleyiş bugün çok mübareek bigün sürekli işte oturduğm yerdn dua ediyorm şuan cuma saati yalvarıyorum rabbime bize de en en tez zamnda hayrlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin...şükürler olsn bi problemmz yok ama 2 seneyi geçti bi meleğimzde yok beklemk yıpratıcı ama olucak inanç var umut var her zamn :))))))
ELLERİNİZ AÇıK ,KALBİNİZ SEVGİ DOLU OLSUN
GÖZLERİNİZDE İKİ DAMLA YAŞ OLSUN
SAĞNAK SAĞNAK Yağan RAHMET DERGAHıNDAN BİR DAMLA DA SİZE NASİP OLSUN
KARDEŞLİĞİN EN GÜZELİ DUADıR
KARDEŞLER DUALARıNıZ KARDEŞLERİNİZ İÇİN OLSUN
AŞURE GÜNÜNÜZ GİBİ BÜTÜN GÜNLERİNİZ RAHMET OLSUN
(Amİn) RABBİM su cuma gününün ve asure gününün yüzü gözü hürmetine hepimimin gönlündekini nasip etsin inşşş hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin hayırlısı ile kucagımıza alamayı nasip etsinnnn
aminn inşşş hepimizin cnmAMİN AMİN AMİNNN ALLAH'IM...
Rabbim tez vakitte gönül muradını versin inşallah
geçmiş olsun canım, elbette amenna ve sadakna
mübarek gün dua edelim o hayırlı vakit tez vakit olsun sağlıcakla inşallah
rabbim muradını versin canım
biz daha yolun başındayız, yeni başladık yani
inşaAllah sıkıntısız sağlıcakla ve hayırla yaşarız
merhabalarkeyifler iyi şükür çalışmlara devam
kıyamam ya Allah yar ve yardımcın olsun gecici bir süre meleğin için sabır
tez vakitte düzelsin miğden inşaAllah canım
Çok teşekkür ederim kızlar Rabbim sabrını veriyor. Sonucu güzel olacak inşallahallah yardımcın olsun kuzum inşallah geçer sağlıkla alırsın kucaına bebeğini bu güzel günde şifa versin allah
çok beklemezsnz inşaalah 2,,5 senedr beklyrm 2 kaybım var bakalm nezamn nasip olacak tez zamnda olur inşaallahBugün duaların kabul görüldüğü gün dua edelim inşallah tez vakitte sağlıcakla ve hayırla bebişin beişlerin olur canımAllah gönül muradını versin
Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
umut dua her zaman inşallah
bizde yeni başladık neler görürüz bilmiyorum ama inşallah tez vakitte olur
çok beklemezsnz inşaalah 2,,5 senedr beklyrm 2 kaybım var bakalm nezamn nasip olacak tez zamnda olur inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?