Cok tesekkur ederim canim umarim gerek kalmazda olur :)
Anneler ve anne adayları ve anne aday adayları merhaba
cicida konuya başladım okumaya taki senin hamileyim diyene kadar
şükür dedim ve çok sevindim rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin ve tüm hamişlerin
ben de 2 senelik evliyim
çalışmalara geçen ay başladık ama öle yumurtlama tarihi falan bilmedğimden,
bizim için özel bir tarihte başlayalım dedik
sonuç ... olmadı sanırım regl oldum çünkü
ve reglim bitmek üzre
çalışmalara devam bakalım
umarım bu topik bana da uğurlu gelir
mrb canım inşalah herkes hamiş kalmış inşallah bizlerde dewamını getiriz :)
Selam kizlar bu ugurlu topigin ilkklrrindenim eski ismim renur du belki ordan hatirlayan oldu bu topikte hamile kalma heyecanini yasadim ve bu topikte hamile kalanlardandim 12 haftalikken bebegimi kaybettim kalbi durmustu kurtaj oldum diyecegim o ki hepiniz bebis istiyosunuz ama illa koru korune olsun demeyin hayirlisiyla saglikli olsun diyin yoksa benim gibi cok uzulursunuz hamile olan arkadsslarim sag saglim kucaklarina alsinlar insallah ve hamile olmak isteyen arkadaslarim sizde hayirlisiysa saglikli bir sekilde hamile kalin ve saglikli bebislerinizi kucaginiza alin insallahh :) sormak istediginiz varsa sorabilirsiniz 12 haftamin hergunu her belirtim tek tek aklimda bol bol bol su icin lutfen cok onemli
Canim suan hamile degilim o takvimim biten hamileligimin takvimi kaldirmayi unutmusum ben 6 hafta once kurtaj oldum suan hamilelik yok yaniçok doğru diyorsun
her zaman dikkat etmeye çalışırım bende
rabbim her konuda herşeyde hayırlısını versin inşaAllah cümlemiz için
sende atlaşmışsın şükür ve şuanda hamilesin maşaAllah
sağlıcakla kucağına almak ve sağlıcakla büyütmek nasip olsun canım
gelin arada bende buraya
bizlere de yardımcı olursunuz
geçmiş olsun çok.Haklisin Rabbim herşeyin hayırlısını versin. Sağlık önemli olan elbette..Selam kizlar bu ugurlu topigin ilkklrrindenim eski ismim renur du belki ordan hatirlayan oldu bu topikte hamile kalma heyecanini yasadim ve bu topikte hamile kalanlardandim 12 haftalikken bebegimi kaybettim kalbi durmustu kurtaj oldum diyecegim o ki hepiniz bebis istiyosunuz ama illa koru korune olsun demeyin hayirlisiyla saglikli olsun diyin yoksa benim gibi cok uzulursunuz hamile olan arkadsslarim sag saglim kucaklarina alsinlar insallah ve hamile olmak isteyen arkadaslarim sizde hayirlisiysa saglikli bir sekilde hamile kalin ve saglikli bebislerinizi kucaginiza alin insallahh :) sormak istediginiz varsa sorabilirsiniz 12 haftamin hergunu her belirtim tek tek aklimda bol bol bol su icin lutfen cok onemli
canımmmm neler olmuş sana böyle kıyamam ya rabbim tekrar nasıp etsin inşşalh çok acı biliyorum bende yasadım allah düşmanıma yaşatmasın neden oldu peki durup dururkenmi oldu nerden anladın sen gittiğinde yenini durmuştu bekleseydin 1 2 hafta daha hemen almasalardıSelam kizlar bu ugurlu topigin ilkklrrindenim eski ismim renur du belki ordan hatirlayan oldu bu topikte hamile kalma heyecanini yasadim ve bu topikte hamile kalanlardandim 12 haftalikken bebegimi kaybettim kalbi durmustu kurtaj oldum diyecegim o ki hepiniz bebis istiyosunuz ama illa koru korune olsun demeyin hayirlisiyla saglikli olsun diyin yoksa benim gibi cok uzulursunuz hamile olan arkadsslarim sag saglim kucaklarina alsinlar insallah ve hamile olmak isteyen arkadaslarim sizde hayirlisiysa saglikli bir sekilde hamile kalin ve saglikli bebislerinizi kucaginiza alin insallahh :) sormak istediginiz varsa sorabilirsiniz 12 haftamin hergunu her belirtim tek tek aklimda bol bol bol su icin lutfen cok onemli
Kuzucumm cokk sagoll Allah dusmanima vermesin cokk zorr nedeni belli degil normal hani bebek sagliksizmis olsaymisda Allah korusun sakat falan olurmus ben 12 haftalikken ikili test icin gittigimde ogrendim bebegin kalbi durmus 9.haftada kalmis gelisimi durmus o zaman yani beklemedik hic sabah hemen kurtaj oldum neden beklenmesi gerekiyor kuzum yani oyle demisin yacanımmmm neler olmuş sana böyle kıyamam ya rabbim tekrar nasıp etsin inşşalh çok acı biliyorum bende yasadım allah düşmanıma yaşatmasın neden oldu peki durup dururkenmi oldu nerden anladın sen gittiğinde yenini durmuştu bekleseydin 1 2 hafta daha hemen almasalardı
hani belki bişe olmamıştır diye dedim ama 9. Hafatada kalmış meleğin allah korusun rabbim kimseye yaşatmasın inşşlhKuzucumm cokk sagoll Allah dusmanima vermesin cokk zorr nedeni belli degil normal hani bebek sagliksizmis olsaymisda Allah korusun sakat falan olurmus ben 12 haftalikken ikili test icin gittigimde ogrendim bebegin kalbi durmus 9.haftada kalmis gelisimi durmus o zaman yani beklemedik hic sabah hemen kurtaj oldum neden beklenmesi gerekiyor kuzum yani oyle demisin ya
Canim suan hamile degilim o takvimim biten hamileligimin takvimi kaldirmayi unutmusum ben 6 hafta once kurtaj oldum suan hamilelik yok yanizaten epey bir surede dusunmuyorum
Yok kuzum doktorumada guveniyorum nasio degilmis napalim hayirlisiyla bir daha olur insallahhani belki bişe olmamıştır diye dedim ama 9. Hafatada kalmış meleğin allah korusun rabbim kimseye yaşatmasın inşşlh
Yok kuzucum ne ozuru senden nerden bikeceksin onemli degil bunda da vardir bir hayir insallah... dedigin gibi canim belki sefaatci olur annesini yaninda ister insallah oyle rahatlatiyorum kendimi.. vardir bunda da bir hayor rabbim kimseyi evlat acisiyla sinamasin bunada sukur belki daha kotu seyler olabilirdi bunu bilemeyiz ki hamdolsun bunada...insallah nasipse rabbim kalbimizidw karnimizida bebegimizle doldurdur isteyen tum herkese hayirli evlat nasip etsin insallahYaaa kuzum özür dilerim ya afedersin
Ne gelirse Allah'tan.. demek ki hayırlısı böyleymiş
şöle düşün seni cennette bekleyen ve sana şefaatçi olacak bir meleğin var inşaAllah
hemen yap diyemem tabi biraz zaman geçmesi gerekebilir ama yine olursun ve kucağına alırsın inşaAllah
üzme kendini canısı, sizler sağlıklı olun yeterki Allah yine nasip eder inşaAllah
Yok kuzucum ne ozuru senden nerden bikeceksin onemli degil bunda da vardir bir hayir insallah... dedigin gibi canim belki sefaatci olur annesini yaninda ister insallah oyle rahatlatiyorum kendimi.. vardir bunda da bir hayor rabbim kimseyi evlat acisiyla sinamasin bunada sukur belki daha kotu seyler olabilirdi bunu bilemeyiz ki hamdolsun bunada...insallah nasipse rabbim kalbimizidw karnimizida bebegimizle doldurdur isteyen tum herkese hayirli evlat nasip etsin insallah
canım yaranı deşmk gibi olmasın ama su neden önemli dedin su içmediğin içinmi bebeğine bişe olduYok kuzum doktorumada guveniyorum nasio degilmis napalim hayirlisiyla bir daha olur insallah
Ne zaman belli oluyormuş gebeliğin normal olup olmadığıcanım değerlere göre gebelik kesin ama dış gebelik mi kimyasal gebelik mi sağlıklı gebelik mi o belli değil. alttan muayene ettiğinde dış gebelik olsa görürdü heralde ama işte daha çok yeni adetim geçeli bugün 2.gün ben tüm bunları da adet günüm gelmeden öğrendim :/
Canimm benimm asirii kusmam olduu hastanede falan yattim vucudum cok su kaybetmisti ayrica su icmedigim icinde sonucta enfenksiyon falan oluyo vucud hormonlarda tavan yapiyo haliyle buda bebege yansiyor sanirim hamilelerin cok su icmesi gerekiyor idrar yolu enfeksiyonu olunca sikinti cok oluyo kuzumcanım yaranı deşmk gibi olmasın ama su neden önemli dedin su içmediğin içinmi bebeğine bişe oldu
Guzel dileklerin dualarin icin cok sagol kuzucum ya nasip kismet diyelimm nasibimizi bekleyelimAmin güzel yürekli arkadaşım
Allah sevdiği kulunu sınarmış imtihan edermişsenin de imtihanın bu demekki
meleğini de daha çok sevmiş
kolaylıkla olan da sevilir kıymet bilinir ama zorlukla güçlükle ve sabırla olan daha bir kıymetlidir be canımcım
Sabır ve dua ve zaman ilacıninanıyorum kendini toparladğnda yine olacaktır karnın da kucağında dolacaktır kuzum inşaAllah diyelim
kaç yaşındasın bu arada ne kadarlık evliisn kuzum
Evet hatırladım seni benden sonra hamile kalmıştın sen yazamamıştın hatta buraya hiç kusmaktan ben de 7 haftalık bebeğimi düşürdüm bu topikte hamile kalmıştım onada rabbim gene nasıp etti bana kucağımada sağlıkla almayı da nasıp etsin sıkma canını rabbim gene veriyor benim düşüğümün sebebbide bulunamadı çok acı veriyo ama rabbimin vardır bi bildiği en yakın zamanda tekrar hamile kal inşşlh ilk bebekmiydi senin n kadadır istiyodun canımCanimm benimm asirii kusmam olduu hastanede falan yattim vucudum cok su kaybetmisti ayrica su icmedigim icinde sonucta enfenksiyon falan oluyo vucud hormonlarda tavan yapiyo haliyle buda bebege yansiyor sanirim hamilelerin cok su icmesi gerekiyor idrar yolu enfeksiyonu olunca sikinti cok oluyo kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?