Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Çok geçmiş olsun. Hiç kafana takma o kadar kan kaybından sonra illaki vücutta bir takım eksiklikler olur, bağışıklık falan düşer. Bedenin hazır olduğu zaman seni mutlu edecektir sadece sabır :)

Haklısın canim bişey sorucam benim bütün testler normal sonuçlar çok güzel hormonlarimda çok iyi derecede düzene girmiş yumurtalık rezervi yüksek çatlama oluyor adetler çok düzenli ama eşime hiç test yaptirmadik sizce bi problem olsa ben gebe kalabildi miydim yani e ay öncesinde 2 aylık gebeydim ben bi sorun olsa gebelik olusur muydu sence

Eşinde problem olsa o dönem gebe kalmazdın zaten. Ama psikolojik olarak o da etkilendiyse bu sperm kalitesi, sayısı gibi birçok şeyi değiştirebilir.

Ppcanim o benim gibi çok sorun etmedi hayırlısı böyleymiş rabbim daha iyisini daha hayirlisini verir dedi benim uzulmeme üzüldü hep bide ben kaza geçirince çok yiprandik hareket edemiyordum tuva,ete çok zor cikiyodum dikislerden vajina yumurta gibi sismisti bide bi yandan kurtaj sonrasi ilk adetimi o zaman oldum tam rp gün sonra bunun üzerinde bi adet daha görmüştüm bu gördüğüm 3. Adetim iste daha ne kadar görünce bilmiyorum sen ne zaman hamile kaldın canim

Ben daha hamile değilim :) adetimden 10 gün önce korunmayı bıraktık. Şimdi regl 3. günü bitince deneyeceğiz bakalım :) ne zaman tutarsa :) Ama sen üst üste ciddi olaylar yaşamışsın o yüzden önce kendini toparla. Bak bir sorunda yokmuş hormonlarda, çatlamada falan. İçini ferah tut hamile kalmak için eşinle birlikte olma anı yaşa :)

Haklısın canim değişiklikler olursa hepimiz burdan paylaşalım olurmu güzel haberler duymak bana iyi gelecek :)

Canım bi sen buralardasin ötekiler aldı başını giiti nasılsın bulantin falan oluyomu bebisin nasil
Canım valla ben bu ara eskiye nazaran daha iyiyim. Onun için de daha rahat girebiliyorum artık. Başlarda zor zamanlar geçirdim. Bulantım falan hiç olmadı ama benim karın ağrılarım çok oldu. Psikolojim çok bozuldu eve kapandım vesaire. Ama şimdi daha iyiyim. Normal Hayatıma devam edebiliyorum yani en azından. Bebiş nasıl şu an bilmiyorum ctesi kontrol var bakıcaz her şey yolunda mı diye :) bir ay oldu dra gitmeyeli çünkü :) Sen nasılsın canım?

Cnm seni görünce sevindim baya ihmal ettik bu topiği :) uğurlu topiğimiz bizim

Bu ayki çalışmalara yarın başlıyoruz. Takvimime göre ayın 21i ya da 22sinde yumurtlama olacak. Reglim 24-25 günde bir oluyor. Gün aşırı deneyeceğiz. Bakalım bebiş bu ay gelmek isteyecekmi :))

Kızlar 15 gün önce kan tahlili vermiştim hamile çıkamadım şimdi adetim 4 gün geçti bu 15 gun icinde hamile kalmis olabilir miyim acaba test yapsam mı belli olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…