Canim insan bebeğine bir kez alışınca istiyor ki o duyguyu hemen tekrar yaşasın sennkurtajdan kac ay sonra hamile kaldın kuzuKafaya takinca hic olmuyor cnmm bn birakmistm o ay hamile kaldm
Kurtaj oldum iyilestim derken bide o kaza iste bekliyorum su an mucize mi ne zaman gelirse başım üstüne :)Bu mesajını görmemişim. Çok geçmiş olsun. Takma kafana vücut kendini ancak toparlar kürtajdan sonra biraz zaman ver kendine
Çok geçmiş olsun. Hiç kafana takma o kadar kan kaybından sonra illaki vücutta bir takım eksiklikler olur, bağışıklık falan düşer. Bedenin hazır olduğu zaman seni mutlu edecektir sadece sabır :)Canim ben kurtaj olalı 3 ay oldu 3 aydır deniyorum hiç korunmadim ben ama dediğin gibi sanırım toparlanmaya ihtiyacı var vücudumun bundan bir ay ince kaza geçirdim düştüm vajinamda yirtiklar oldu ameliyat oldum dikis falan attılar kan kaybından olmeme dakikalar kala hemde 25 gun hareketsiz yattım iyilestim çok sukur rahim hiçbir şekilde zarar görmemiş doktor istediğin an hamile kal rahime ilgili en ufak sorun yok dedi ama ben o kadar kan kaybına vücudumun anca normale döneceğini düşünüyorum bilmiyorum belkide bu bir teselli dir
Eşinde problem olsa o dönem gebe kalmazdın zaten. Ama psikolojik olarak o da etkilendiyse bu sperm kalitesi, sayısı gibi birçok şeyi değiştirebilir.Haklısın canim bişey sorucam benim bütün testler normal sonuçlar çok güzel hormonlarimda çok iyi derecede düzene girmiş yumurtalık rezervi yüksek çatlama oluyor adetler çok düzenli ama eşime hiç test yaptirmadik sizce bi problem olsa ben gebe kalabildi miydim yani e ay öncesinde 2 aylık gebeydim ben bi sorun olsa gebelik olusur muydu sence
Ben daha hamile değilim :) adetimden 10 gün önce korunmayı bıraktık. Şimdi regl 3. günü bitince deneyeceğiz bakalım :) ne zaman tutarsa :) Ama sen üst üste ciddi olaylar yaşamışsın o yüzden önce kendini toparla. Bak bir sorunda yokmuş hormonlarda, çatlamada falan. İçini ferah tut hamile kalmak için eşinle birlikte olma anı yaşa :)Ppcanim o benim gibi çok sorun etmedi hayırlısı böyleymiş rabbim daha iyisini daha hayirlisini verir dedi benim uzulmeme üzüldü hep bide ben kaza geçirince çok yiprandik hareket edemiyordum tuva,ete çok zor cikiyodum dikislerden vajina yumurta gibi sismisti bide bi yandan kurtaj sonrasi ilk adetimi o zaman oldum tam rp gün sonra bunun üzerinde bi adet daha görmüştüm bu gördüğüm 3. Adetim iste daha ne kadar görünce bilmiyorumsen ne zaman hamile kaldın canim
Haklısın canim değişiklikler olursa hepimiz burdan paylaşalım olurmu güzel haberler duymak bana iyi gelecek :)Ben daha hamile değilim :) adetimden 10 gün önce korunmayı bıraktık. Şimdi regl 3. günü bitince deneyeceğiz bakalım :) ne zaman tutarsa :) Ama sen üst üste ciddi olaylar yaşamışsın o yüzden önce kendini toparla. Bak bir sorunda yokmuş hormonlarda, çatlamada falan. İçini ferah tut hamile kalmak için eşinle birlikte olma anı yaşa :)
Paylaşalım tabiki :)Haklısın canim değişiklikler olursa hepimiz burdan paylaşalım olurmu güzel haberler duymak bana iyi gelecek :)
7 ay snra canmmCanim insan bebeğine bir kez alışınca istiyor ki o duyguyu hemen tekrar yaşasın sennkurtajdan kac ay sonra hamile kaldın kuzu
Senin için hayırlısı ne ise o olsun canim rabbim tez zamanda versin melegini sanaKizlar bnim bat 17 bana da dua edin
Hadi ya uzun ni surecmis nasıl dayandin canim ya neden olmamış7 ay snra canmm
Canım valla ben bu ara eskiye nazaran daha iyiyim. Onun için de daha rahat girebiliyorum artık. Başlarda zor zamanlar geçirdim. Bulantım falan hiç olmadı ama benim karın ağrılarım çok oldu. Psikolojim çok bozuldu eve kapandım vesaire. Ama şimdi daha iyiyim. Normal Hayatıma devam edebiliyorum yani en azından. Bebiş nasıl şu an bilmiyorum ctesi kontrol var bakıcaz her şey yolunda mı diye :) bir ay oldu dra gitmeyeli çünkü :) Sen nasılsın canım?Canım bi sen buralardasin ötekiler aldı başını giiti nasılsın bulantin falan oluyomu bebisin nasil
Bn dusnmedm cnku gene dönüşn muyrdm hmle kldm inns bbu bbgm bnmle kalirHadi ya uzun ni surecmis nasıl dayandin canim ya neden olmamış
Cnm seni görünce sevindim baya ihmal ettik bu topiği :) uğurlu topiğimiz bizimCanım valla ben bu ara eskiye nazaran daha iyiyim. Onun için de daha rahat girebiliyorum artık. Başlarda zor zamanlar geçirdim. Bulantım falan hiç olmadı ama benim karın ağrılarım çok oldu. Psikolojim çok bozuldu eve kapandım vesaire. Ama şimdi daha iyiyim. Normal Hayatıma devam edebiliyorum yani en azından. Bebiş nasıl şu an bilmiyorum ctesi kontrol var bakıcaz her şey yolunda mı diye :) bir ay oldu dra gitmeyeli çünkü :) Sen nasılsın canım?
aminmin canim cok sagollSenin için hayırlısı ne ise o olsun canim rabbim tez zamanda versin melegini sana
Aynen canımm. Ben de seni gördüğüme sevindim. Çok da boşlamamk lazım dediğin gibi uğurlu topiğimiz :)Cnm seni görünce sevindim baya ihmal ettik bu topiği :) uğurlu topiğimiz bizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?