Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Olur canım tabıykıde yavas yavas hafıflıyo sanki bulantılar iiyiye gidiyorum galiba
bende gecen gittim iimiş bebeğim gördüm yatıypdu orda sakin sakin bidaha zeka testi için çağırdı dr

bir yorumda sizlerden alayım kızlar ben adetime 3 gün kala şiddetli kasık ağrısı şikayetiyle acile gittim. idrar yolu enfeksiyonu çıktı beta hcg değerimde 9.32 çıktı.. ilaç vermedi hamile olabilirsin kadın doğuma git dedi. bende 2 gün sonra kadın doğuma gittim alttan muayene etti ultrasonla dış gebelik görünmüyo rahim duvarında kalınlaşma var bu sağlıklı gebeliğe hazırlık olabilir dedi. değerim 2 gün geçtiği için 2 katına çıkmalıymış benim değerim de 2 gün sonra 14.66 çıktı sonucu dooktora gösteremedim tabi :/ dün adet olmam gerekiyodu adet günümdü ama olmadım bugünde olmadım neyim şimdi ben hamilemiyim değilmiyim ://

Tebrikler 5 uzeri hamilesin demek hayrli olsun daha cok yeni bir daha alltnn muhane ettrme iki hafta sonra kesen gozukur

L
Doktor niye kesin bir şey söylemiyor ki dış gebelik mi normal gebelik mi ama sonuç olarak bildiğim kadarıyla hamilesin

Tebrikler 5 uzeri hamilesin demek hayrli olsun daha cok yeni bir daha alltnn muhane ettrme iki hafta sonra kesen gozukur
alttan muayene etmeden önce sordum hamileysem bana veya bebeğe zararı olur mu dedim olmaz şuan ultrasonla baksam görünmez zaten dış gebelik var mı diye bakarım alttan dedi zararrı olmaz diyince tamam dedim bende.. inşallah sağlıklı gebeliktir :/

L

Doktor niye kesin bir şey söylemiyor ki dış gebelik mi normal gebelik mi ama sonuç olarak bildiğim kadarıyla hamilesin
canım değerlere göre gebelik kesin ama dış gebelik mi kimyasal gebelik mi sağlıklı gebelik mi o belli değil. alttan muayene ettiğinde dış gebelik olsa görürdü heralde ama işte daha çok yeni adetim geçeli bugün 2.gün ben tüm bunları da adet günüm gelmeden öğrendim :/

Kizzzlar acilll yardimmm dun kahverengimsi bi akintim oldu doktora gttim utrasnla bakti ve 1 hafta yat dusebilirde kalabilirde dedi morelim cok bozzuk 5 haftalik hamileyim acaba yerlesme lekelenmesi mi

Amin canim innss dis gebelik oldugunu degerin iki katina cikmazsa anliyrlar senden beta isterler

Amin canim innss dis gebelik oldugunu degerin iki katina cikmazsa anliyrlar senden beta isterler
iki katına çıkmamıştı işte canım 9.32ydi iki gün sonra 14.66 ya çıkmıştı ama 14.66 çıktığı gün benim adet günümdü ben biraz erken öğrenmek durumunda kaldığım için düşük değerlerle karşılaştım... salı günü tekrar gidicem 4 gün geçmiş olacak üzerinden daha net belli olur artık..

Hayrlisi olsn canimm

Kizzzlar acilll yardimmm dun kahverengimsi bi akintim oldu doktora gttim utrasnla bakti ve 1 hafta yat dusebilirde kalabilirde dedi morelim cok bozzuk 5 haftalik hamileyim acaba yerlesme lekelenmesi mi
Moralini bozma lütfen iyi düşün iyi olsun. Dinlen yat hiçbirşey yapma. Renkli akıntın devam ediyormu?

selam kızlar herkese nasılsınız uzun zamandır yazamadım buralara :) 16 ekim cuma günü dermoid kist ameliyatı oldum. iyileştikten sonra bebiş çalışmalarına devam edicez bakalım umarım normal yolla olur bi kaç ay denedikten sonra yine olmazsa tüp bebek düşünüyorum. burda hamileler çoğalmış galiba Allah hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsin canlarım

oooo sayfa uçmuş gidiyor :)
topiği açıp kaçmış gibi oldum çok üzgünüm kızlar, çok yoğunum.
çalışıyorum biliyosunuz öğretmenim
yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmiş
bu sayfa uğurludur hep söylerim, bi tek ben kalamamıştım bende kaldım, buraları boş bırakmayın anne adayları :))
soracağınız soru varsa bize sorun, çekinmeyin..
öperiz

geçmiş olsun canım inşallah bende rahim filmi çekindim 2-3 ay doğal yolla deneyin olmassa gel dedi artık tedaviye başlıycas inşallah gerek kalmaz doğal yolla olur

geçmiş olsun canım inşallah bende rahim filmi çekindim 2-3 ay doğal yolla deneyin olmassa gel dedi artık tedaviye başlıycas inşallah gerek kalmaz doğal yolla olur
Cok tesekkur ederim canim umarim gerek kalmazda olur :)

Anneler ve anne adayları ve anne aday adayları merhaba
cicida konuya başladım okumaya taki senin hamileyim diyene kadar
şükür dedim ve çok sevindim rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin ve tüm hamişlerin

ben de 2 senelik evliyim
çalışmalara geçen ay başladık ama öle yumurtlama tarihi falan bilmedğimden,
bizim için özel bir tarihte başlayalım dedik
sonuç ... olmadı sanırım regl oldum çünkü

ve reglim bitmek üzre
çalışmalara devam bakalım
umarım bu topik bana da uğurlu gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…