aman ihmal etme sağlık bu ihmale gelmez
bende adetimi bekliorum gelmezse test yapıcam çıknazsa adet olsam bile giicem kasıktaki ağrının sebebini öğrenicem..
öle canım geç olsunda güç olmasın .
nekadr oldu evleneli?
bizimde 7ay oldu nasip kısmet diyelim bizde 6 aydır uğraşıoruz diyelim ilk 3ay fazla üstelemedik sonradan tamamen istemeye başladık naaip kısmet inş. olur....sorma o batmalar bir haftadır bendede var oyüzden bende gidicem.kesinlikle canım ihmale gelmez geçen yıl benim başımdan bi olay geçti ihmalden kaynaklı o yüzden bende gidicem bu adet dönemimde erken olmamın sebibi için bir de benimde kasıkta batmalar oluyo şuanda bile var yani :/ evleneli de 2 buçuk yıl oldu canım :) sen ne zamandır evlisin :))
2 buçuk yıl oldu evleneli ilk 2 yıl düşünmedik hiç, son 3-4 aydır istemeye başladık ama nasıl heveslenir oldum son zamanlarda anlatamam kızlar :) bebek patiği örmeyi falan öğrendim bile şimdiden :))
bizimde 7ay oldu nasip kısmet diyelim bizde 6 aydır uğraşıoruz diyelim ilk 3ay fazla üstelemedik sonradan tamamen istemeye başladık naaip kısmet inş. olur....sorma o batmalar bir haftadır bendede var oyüzden bende gidicem.
Patik mi ne güzel ya :) peki kaç yasındasın fotoda baya genç görünüyosun erken evlendi galiba sende benm gibi :)
yumurtlama dönemim geçti 6gün var bat 8ekime oyüzfrn ztn heyecan bastı daha bir sürü belirti varda onlar psikolojikte olabilir diyerek geçiştiriorumolur olur canım strest yapmayın oda çok etkiliyomuş, yumurtlama döneminde de olabiliyomuş batmalar ama bi görün sen yine doktora. önemli bişey çıkmaz inşallah :)
yumurtlama dönemim geçti 6gün var bat 8ekime oyüzfrn ztn heyecan bastı daha bir sürü belirti varda onlar psikolojikte olabilir diyerek geçiştiriorum
25 yaşındayım canım. üniversite bittiği yaz evlendim biraz erken oldu ama beklemeye lüzum yoktu eşim 4 yaş büyük benden iş askerlik herşey tamamdı bende okulu bitirince beklemeyelim dedik :) atanmayı beklesem daha bekliyoduk çünkü halaa atanamadım :)) patik örmeyi güzel öğrendim de bir eşi diğer eşinden büyük yada küçük oluyotam ayarlayamıyorum sanırım daha :) ben biraz daha geliştireyim senin bebeğinde cinsiyeti belli olsun örer gönderirim sana bi tane hediye :))
Tamam burdan hiç kaybetmeyelim birbirimizi sürekli irtibatta olalım belki birbirimize destek oluruz acimizi sevincimizi paylasirizçok saol amin..
biz işte hep istedikte hazirandan beri tamamen korunmayı bıraktık ..ondan önce arada korunmuoduk haziran 14 tede tamamen korunmayı bıraktık nasip kısmet bakalım
Canim sat ne senin benim 13 eylulyumurtlama dönemim geçti 6gün var bat 8ekime oyüzfrn ztn heyecan bastı daha bir sürü belirti varda onlar psikolojikte olabilir diyerek geçiştiriorum
Canim hamile oldugunu nasıl anladın anlatsana birazAy canım saollll inşallah ya :)
tamam canım olur tabiki çok sevinirim hattaTamam burdan hiç kaybetmeyelim birbirimizi sürekli irtibatta olalım belki birbirimize destek oluruz acimizi sevincimizi paylasiriz
geçen ay 10 eylülde adet oldum 16 eylülde bitti ilk defa 7 gün sürdü hiç bukdr sürmüodu 5te bitioduCanim sat ne senin benim 13 eylul
o batmalar bendede var bir haftadır. hayırlısı olur inş.. cnm hoşgeldin aramızaKizlar mrb ben yeni katildim araniza:) bende 1.5 yildir evliyim. Hic cocuk dusunmezken bugunlerde istiyoruz :) dogum kontrol hapi kullaniyordum 2 ay oldu birakali bakalim artik. Gerdi adetim 1 2 gun var beni kasiklarimda batmalr var hc boyle olmazdi pek anlayamadim ama bakalim artik
Sagol canimo batmalar bendede var bir haftadır. hayırlısı olur inş.. cnm hoşgeldin aramıza
amin kuzum test yaptınmı peki?Sagol canimins hakkimizda hayirlisi olur :)
başka belirtin varmı varsa neler?Sagol canimins hakkimizda hayirlisi olur :)
Yok canim adetin en azinda gecmesinu bekliyorum gerci zor duruyorum ama :) sen yaptin mi tatlim?amin kuzum test yaptınmı peki?
Su anlik kasiklarimda batma ve agri fazla. Ayrica midem de yanmalarda var. Sanki daha fazla yoruluyorum gerci psikolojik de olabilir:) senin baska belirtin var mi canım?başka belirtin varmı varsa neler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?