Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

kesinlikle canım ihmale gelmez geçen yıl benim başımdan bi olay geçti ihmalden kaynaklı o yüzden bende gidicem bu adet dönemimde erken olmamın sebibi için bir de benimde kasıkta batmalar oluyo şuanda bile var yani :/ evleneli de 2 buçuk yıl oldu canım :) sen ne zamandır evlisin :))

bizimde 7ay oldu nasip kısmet diyelim bizde 6 aydır uğraşıoruz diyelim ilk 3ay fazla üstelemedik sonradan tamamen istemeye başladık naaip kısmet inş. olur....sorma o batmalar bir haftadır bendede var oyüzden bende gidicem.

Patik mi ne güzel ya :) peki kaç yasındasın fotoda baya genç görünüyosun erken evlendi galiba sende benm gibi :)

olur olur canım strest yapmayın oda çok etkiliyomuş, yumurtlama döneminde de olabiliyomuş batmalar ama bi görün sen yine doktora. önemli bişey çıkmaz inşallah :)

Patik mi ne güzel ya :) peki kaç yasındasın fotoda baya genç görünüyosun erken evlendi galiba sende benm gibi :)

25 yaşındayım canım. üniversite bittiği yaz evlendim biraz erken oldu ama beklemeye lüzum yoktu eşim 4 yaş büyük benden iş askerlik herşey tamamdı bende okulu bitirince beklemeyelim dedik :) atanmayı beklesem daha bekliyoduk çünkü halaa atanamadım :)) patik örmeyi güzel öğrendim de bir eşi diğer eşinden büyük yada küçük oluyo tam ayarlayamıyorum sanırım daha :) ben biraz daha geliştireyim senin bebeğinde cinsiyeti belli olsun örer gönderirim sana bi tane hediye :))

olur olur canım strest yapmayın oda çok etkiliyomuş, yumurtlama döneminde de olabiliyomuş batmalar ama bi görün sen yine doktora. önemli bişey çıkmaz inşallah :)
yumurtlama dönemim geçti 6gün var bat 8ekime oyüzfrn ztn heyecan bastı daha bir sürü belirti varda onlar psikolojikte olabilir diyerek geçiştiriorum

yumurtlama dönemim geçti 6gün var bat 8ekime oyüzfrn ztn heyecan bastı daha bir sürü belirti varda onlar psikolojikte olabilir diyerek geçiştiriorum

inşallah güzel bi süprizle karşılaşırsın doktara gittiğinde :) ama dediğin gibi psikolojik de olabilir bende kendimi kaç defa hamile zannettim ihtimali bile insanı nasıl heyecanlandırıyo seni çok iiyi anlıyorum :) güzel haberlerle dönersen haber ver mutlaka bana da :) bi patik de senin bebişe örerim o zaman :))

Ay canım saollll inşallah ya :)

çok saol amin..
biz işte hep istedikte hazirandan beri tamamen korunmayı bıraktık ..ondan önce arada korunmuoduk haziran 14 tede tamamen korunmayı bıraktık nasip kısmet bakalım
Tamam burdan hiç kaybetmeyelim birbirimizi sürekli irtibatta olalım belki birbirimize destek oluruz acimizi sevincimizi paylasiriz

Kizlar mrb ben yeni katildim araniza:) bende 1.5 yildir evliyim. Hic cocuk dusunmezken bugunlerde istiyoruz :) dogum kontrol hapi kullaniyordum 2 ay oldu birakali bakalim artik. Gerdi adetim 1 2 gun var beni kasiklarimda batmalr var hc boyle olmazdi pek anlayamadim ama bakalim artik

o batmalar bendede var bir haftadır. hayırlısı olur inş.. cnm hoşgeldin aramıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…