Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

arkadaslar planlayinca zor oluyor akisini birakip birbirinizi hissedin o zaman kolay hamile kaliniyor eger bir saglik sorunuyoksa. Psikolojinin etkisi cok buyuk

Kızlar merhaba benım de 14 gun kaldı Çalışmalara devam ediyorum Mayıs'ta düşük yaşamıştım bakalım bu sefer ne olacak düşükten sonra daha cok istemeye başladım bakalım bende günleri sayıyırum

geçmiş olsun canım allah bir daha yaşatmasın o ağrıları sen doktorları boşver (eşim duymasın ) babane ne diyosa o :)
yumurta kardeşi olduk gitti ya ben de anlatayım bişey geçen misafirim vardı kadının 4 çocuğu var daha 28 yaşında, dediğine göre son iki çocuğu kazaymış diyo hem hap kullanıyorum eşim de korunuyo yine de oldu eşi ceketimi atsam hamile kalcan diyomuş ne ceketmiş arkadaş bi bize denk gelmiyo

Bende merak ettim sonucunu :)
Aldim canlarimm kocaman birr sifir negatifff :) ama doktor dedi kacgun gecti adetinden dedim daha 6 gun var doktorda soykeseydin bosuna kan aldirmazdim test yapmazdim sen adetin geciktokten 2 3 gun sonra gel simdi cikmaz zaten dedii :) umutlu degilim ama nasip :)

Hayırlısı Cnm inş hala umut var tabi kısmet ... En kötü ihtimalle önümüzdeki maçlara bakıcaz

benim 2.0 çıktı. Benim de negatif

Valla kızlar gencinden yaşlısına herkesin ama heeerkesiiin savunduğu tek bir görüş var. Düşünme hayatına bak korunmadığım takdirde benim yapımda birinin düşünmemesi imkansız ki. İlaç içme falan dikkat et. İster istemez beyninin bi köşesinde ben korunmuyorum bebek olabilir oluyo yani.
Hayır, anlamadığım bu ay hariç hiçbir ay da gece gündüz düşünmedim ki. Şüpheli günler vesaire diye hesapladım sadece. Bu da mı suç Onun için artık korunmak istiyorum zaten. Bu kafayla olmaz dedikleri için. Ama zaten sorun varsa vakit kaybı aynı zamanda korunmak. Çok karışık valla

Son düzenleme:
Canimm benim dusunceleri ozet gecmissin kisacasii amaa bizim adete daha 5 gun var sen cok evham yapiyorsun tamam sonuclar sifir bebis bildigimiz uzere yok ama daha kirmizilari gormedik ama vatan daha kan aglamiyor dun ben sonuctan sonra nedense hic uzulmedim hafif bir hayal kirikligi o kadar sonra unuttum kocama da bebis yokmus dedim o da daha erken ki dedi adete var takma hayirlisi olsun sen cok taktin dedi bende napayim ilkdefa korunmadik ya ondan dedim neyse kocada sen korunuyoz sancan ben przvtflerin basini yirticam bi bakmisin hamilesin hic beklemicen dedi yontem cok iyide koca bunu soylemeseydin iyidi dedimn saf kocamm

Hahahhaha aşırı güldüm yaa. Sahi söylemeseymiş iyiymiş. Benimkine ben söylesem o da olmaz. Sen yırt haberim yokmuş gibi yapalım diyeyim haha. Ama mantık güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…