Canimm henüz bi değişiklik yok bende yaz yoğunluğu pek giremiyorum ama bi gelisme olursa mutlaka haber vericem :)@gurbetgelini59cicida @ordulu gelin @Frdaa kiraz_cicegi @61sadem kızzzlar nasılsınız nerelerdesiniz bi gelişme yokmu ortaya çıkın kader arkadaşlarım, bi süre kayboldum hemen sizde firar
geçmiş olsun canım allah bir daha yaşatmasın o ağrıları sen doktorları boşver (eşim duymasınya geçti şükür ya 4. gün bugun ve adet sonlandı şükür ki..
ne ağrıydı be, Allah kimseye vermesin. Babanemin düşüncesi (eşimin) havuzda mayo giymemden ötürü hastalandığımı söylüyo.,üşüttüğüm için 3 gün çektim o ağrıyı, doktor net bişey söylemedi. (babane 85 yaşında olduğu için doktordan çok değer veriyorum tecrübelerine)
Hakkaten bide lisede giymiştim mayo,yine bişeyler olmuştu idrar bişeyi. Sizde dikkat edin kızlar, bikini çok daha mantıklı ,iyi kurulanmak lazım fln..
evet ya senle yumurta kardeşi olalımmı hahaha
benim komple dün gece sonlandı, yani 13 temmuzda.
Bu ay sallamıcam bu meseleyi, keyfimi kaçırıylursa olur Napayım ... :/
Kuzenimin 2 çocuğu var, geçenlerde aradı ağlayarak ,çağla hamileyim aldırmak isiyorum diye. Çünkü eşi çok sorunlu ve çocuklar için duruyor kız.
Dedimki kaç kere oldu, 1 kere ama tam boşalmadı dedi.
yuh be dedim şimdiye kadar 1 milyar sperm ile ben kalamadım, ağlama helal olsun dedim
yani olacağı varsa net oluyor bu kadar. onu gördüm.
Bende merak ettim sonucunu :)Remes aldın mı sonucu canım?
Aldim canlarimm kocaman birr sifir negatifff :) ama doktor dedi kacgun gecti adetinden dedim daha 6 gun var doktorda soykeseydin bosuna kan aldirmazdim test yapmazdim sen adetin geciktokten 2 3 gun sonra gel simdi cikmaz zaten dedii :) umutlu degilim ama nasip :)Bende merak ettim sonucunu :)
umut bitmeeeeezzzz :)Aldim canlarimm kocaman birr sifir negatifff :) ama doktor dedi kacgun gecti adetinden dedim daha 6 gun var doktorda soykeseydin bosuna kan aldirmazdim test yapmazdim sen adetin geciktokten 2 3 gun sonra gel simdi cikmaz zaten dedii :) umutlu degilim ama nasip :)
Hayırlısı Cnm inş hala umut var tabi kısmet ... En kötü ihtimalle önümüzdeki maçlara bakıcazAldim canlarimm kocaman birr sifir negatifff :) ama doktor dedi kacgun gecti adetinden dedim daha 6 gun var doktorda soykeseydin bosuna kan aldirmazdim test yapmazdim sen adetin geciktokten 2 3 gun sonra gel simdi cikmaz zaten dedii :) umutlu degilim ama nasip :)
benim 2.0 çıktı. Benim de negatifAldim canlarimm kocaman birr sifir negatifff :) ama doktor dedi kacgun gecti adetinden dedim daha 6 gun var doktorda soykeseydin bosuna kan aldirmazdim test yapmazdim sen adetin geciktokten 2 3 gun sonra gel simdi cikmaz zaten dedii :) umutlu degilim ama nasip :)
Hayirlisii olsunn canimm yaa nasipte yokmuss demekki can bedenden cikmadikca umut var :)benim 2.0 çıktı. Benim de negatif
Ayy canimm benimm hayirlisi ya nasipte ne varsaa oo :)Hayırlısı Cnm inş hala umut var tabi kısmet ... En kötü ihtimalle önümüzdeki maçlara bakıcaz
Hayirlisii olsunn canimm yaa nasipte yokmuss demekki can bedenden cikmadikca umut var :)
Yok bu ay için bence ümit yok. Bi dahaki aylar da korunmaya devam. Tamamen hazır hissedince devam ederim.Hayirlisii olsunn canimm yaa nasipte yokmuss demekki can bedenden cikmadikca umut var :)
Senin tam 0 mı çıktı bu arada? Bende < 2.00 yazıyo bu da 0 demek herhalde.Ayy canimm benimm hayirlisi ya nasipte ne varsaa oo :)
Son 5 gun ama nasip kismett baska zamanaa yada mayis dogumlu olsun diye baska aya :)umut bitmeeeeezzzz :)
Canimm benim dusunceleri ozet gecmissin kisacasii amaa bizim adete daha 5 gun var sen cok evham yapiyorsun tamam sonuclar sifir bebis bildigimiz uzere yok ama daha kirmizilari gormedik ama vatan daha kan aglamiyorValla kızlar gencinden yaşlısına herkesin ama heeerkesiiin savunduğu tek bir görüş var. Düşünme hayatına bakkorunmadığım takdirde benim yapımda birinin düşünmemesi imkansız ki. İlaç içme falan dikkat et. İster istemez beyninin bi köşesinde ben korunmuyorum bebek olabilir oluyo yani.
Hayır, anlamadığım bu ay hariç hiçbir ay da gece gündüz düşünmedim ki. Şüpheli günler vesaire diye hesapladım sadece. Bu da mı suçOnun için artık korunmak istiyorum zaten. Bu kafayla olmaz dedikleri için. Ama zaten sorun varsa vakit kaybı aynı zamanda korunmak. Çok karışık valla
Hahahhaha aşırı güldüm yaa. Sahi söylemeseymiş iyiymiş. Benimkine ben söylesem o da olmaz. Sen yırt haberim yokmuş gibi yapalım diyeyim haha. Ama mantık güzelCanimm benim dusunceleri ozet gecmissin kisacasii amaa bizim adete daha 5 gun var sen cok evham yapiyorsun tamam sonuclar sifir bebis bildigimiz uzere yok ama daha kirmizilari gormedik ama vatan daha kan aglamiyordun ben sonuctan sonra nedense hic uzulmedim hafif bir hayal kirikligi o kadar sonra unuttum kocama da bebis yokmus dedim o da daha erken ki dedi adete var takma hayirlisi olsun sen cok taktin dedi bende napayim ilkdefa korunmadik ya ondan dedim neyse kocada sen korunuyoz sancan ben przvtflerin basini yirticam bi bakmisin hamilesin hic beklemicen dedi yontem cok iyide koca bunu soylemeseydin iyidi dedimn saf kocamm
Mantikkk cok guzell ama soykemeseydi cok daha guzel olurduuu :) kiz bir hamile kalsakta hamileligimizi konussakkHahahhaha aşırı güldüm yaa. Sahi söylemeseymiş iyiymiş. Benimkine ben söylesem o da olmaz. Sen yırt haberim yokmuş gibi yapalım diyeyim haha. Ama mantık güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?