hosgeldin cnm.. Hadi tanisalim kac yillik evlisin nerelisin kimlerdensin :)24 gün nasıl bekledin :) benim geçen ay ilk denememdi her ilişkiden 10 gün sonra kan verdim verdiğim kanın haddi hesabı yok ama sonuç fısss :) bence bi an önce git dr.a inş.. Olumlu olur
Adet oldun mu candy cim?ayy inşallaah daha olmadım ama olmak üzereyim çok sancım var
Sen adet oldun mu merryİyi akşamlar herkese. Bende beklemedeyim hala benimde 2 gün var. Ama sol kasığımdaki ağrı fazlalaştı ve bacağıma da ağrı girmeye başladı.
Yok canım olmadım günü ya yarın ya bugün ama şimdilik birşey yok. Çok fazla kasık ağrım oldu bu hafta boyunca bugünde hala aynı şekildeyim. Senin kaç gün de bir oluyor cnm. Bir ay olmuş bak test yapsaydın keşke.Sen adet oldun mu merry
yok canım olmadım test yaptım bi saat önce falan yine negatif niye olmadım o zamanAdet oldun mu candy cim?
ne menapozu yaaa inşallah hamilesindir bağır çağır rahatla :)Kizlar gecen ay 3 unde olmustum bugun 6 si.. Cokk hafif gogsum aciyo ama yani asiri bastieinca anliyorum :))) hic hamile kalabilecegimi de sanmiyorum. Adet sancim fakan da yok. Yani ya menepoza girdim ya mevsimsel etkilesim. Sadece ruh halim cok bozuk bagirip aglamak fln istiyorum :))))))) o da her ay biraz olur
Cnm bz cocuk denedigimzden beri tarihlerim sasti,30 gunde bir gibi bi genelleme yapabilirim. Ama 1-2 gunluk kilirdamalar oldu 3 aydir iste. Eger yarin olmazsam %90 hamileyim der test alim degilsemde doktora giderim yani.Yok canım olmadım günü ya yarın ya bugün ama şimdilik birşey yok. Çok fazla kasık ağrım oldu bu hafta boyunca bugünde hala aynı şekildeyim. Senin kaç gün de bir oluyor cnm. Bir ay olmuş bak test yapsaydın keşke.
Evet dun baya bagirip cagirdim cok rahatladim :)))((ne menapozu yaaa inşallah hamilesindir bağır çağır rahatla :)
Bat ne zaman ki?yok canım olmadım test yaptım bi saat önce falan yine negatif niye olmadım o zaman
Valla tatlim ben 6 haftalikken suphelendim.. yani oncesinde normal regl oncesi belirtiler vardi.. bu kadar abartma bence, test yap bitsin bu isBeN biraz forumlara bakim ya en iyisi. Hic belirti olmadan hamile kalanlar yogun mu acaba? Simdi test hengamesiyle hic ugrasmak istemiyorum ya, git al bak heyecanlan tek cizgi gor of de:))
5 temmuzN
Bat ne zaman ki?
Benimde tam tersi o kadar çok ağrım var ki sanki adet olmuşum gibi ama yokEvet dun baya bagirip cagirdim cok rahatladim :)))((
Ay bilmem ki ya.. Hic bi belirtisi olmaz mi insanin
H
hosgeldin cnm.. Hadi tanisalim kac yillik evlisin nerelisin kimlerdensin :)
ncelikle buradan malataya selamlar diyoruz yoo ne pisman olmasi muhabbete bayilirim eline saglik cnm..hoşbuldum :) 1 yıllık evliyim ıspartalıyım ama yarışmaya malatyadan katılıyorum
geçen ay yumurtlama tarihi falan hesaplamadan bebek çalışmalarına giriş yaptık. her korunmasız ilişkiden sonra kan vedim. o kadar istemişim ki en ufak bişeyde hamileyim sandım :) bide üstüne adetim 3 gün gecikince tamam dedim kesin. ama değilmişim. kasık ağrılarım vardı idrar yolu enfeksiyonundanmış :) sanırım gecikmemde bebek stresindendi. bu ay yumurtlama tarihlerini falan hesapladım ama geçen ay baya hayal kırıklığı olduğu için bu ay umutlandırmıyorum kendimi :) bat 11 temmuz şimdilik bi belirti yok sadece ateşim 36.8 oda sıcaklardandır diye düşünüyorum. aslında nedense bu ay içimde pek umut yok geçen ay baya hevesim kırıldı ondan mı bilmiyorum. bakalım bekleyip göreceğim.
seni de tanışalım dediğine bin pişman ettim baya uzun yazmışım :)
Candy senin gibi kalanlarda cok fazla var forumlarda.. Herkesin ki farkli ya.. Bunun bi ipucu yok belli ki..Benimde tam tersi o kadar çok ağrım var ki sanki adet olmuşum gibi ama yok
Merhaba canim foruma hosgeldin :)Valla tatlim ben 6 haftalikken suphelendim.. yani oncesinde normal regl oncesi belirtiler vardi.. bu kadar abartma bence, test yap bitsin bu is
O
ncelikle buradan malataya selamlar diyoruz yoo ne pisman olmasi muhabbete bayilirim eline saglik cnm..
Evet insan cok isteyince beyin öyke sartlaniyormus ve semptomlari arttiriyomus,pskoloji ne kadar onemli ....
O yuzden bende 2 aydir hic kalabilecekmisim gibi dusunmuyorum. Mumkun oldugunca, adeti bekle olmazsa hamilw sanarsin diye kendimi telkinliyorim yoksa kan testinden gelemem yani hagsgag
Simdi 2 gun gecikti daha simdi olabilir miyim diye dusunmeye basladim..
36.8 muhabbetini duyuyorum, yahu nasil ölçcez, hepiniz hemsire gibi olmusunuz valla masallah :) nasil neye gore olctugunu paylasir misin cnm?
He hahah :))) olsun biseyler yapmişin kendince .. Bende alim bi ates olcer hahshvalla bende bilmiyorum bu ateş mevzusunu tam olarak bi yerde görmüştüm hamilelik belirtisi olarak hafif ateş olabilir diye bende ilk defa bugün ölçtüm. körü körüne ölçtüm yani pek bilgim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?