- 28 Ocak 2015
- 226
- 83
- 34
4 gün ise ve senin bünyene göre olabirlik içindeye 1 hafta bekle )
yapacak başka bir şey yok cnm mecbur beklicem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4 gün ise ve senin bünyene göre olabirlik içindeye 1 hafta bekle )
gebelikte yok hadi bakalım farlutal almaya ...
bi zararı varmı onun acaba,
direk gidip eczaneden alabiliyormuyuz,
bende mı alsam acaba
benim bugun kan sonucunu gördükten sonra yazdı drumcanım hamile olmadıgından eminsen al tabi zaten onu yazıyo drlar
ama önce bi kan baktır nolur nolmaz diye
hoşgeldinnnn morincim ... evet zaten motive amaçlı açtım .. "illada olsun" dan çok "olursa güzel olur" diyenler olarak bi aradayız. kaç yıllık evlisin ? :)selammmmmmmmmmm kızlar bizde bu ay itibari ile çocuk istemeye başladık bende katılabilir miyim aranızaa birbirimizi motive ederiz iyi olmuş bu topik
kısmet Irmakcım Allah onun doğuşunun tarihini biliyor ve en doğru zamanı yazdı. Bizde gerekeni ypıp bekleyecğz..evet canm yaptırdım sonuc hüsran ..
farlutal adet söktürücü canm
kızlar arkadaşım adetten hemen sonra ilişki yaşamış eşiyle ve ikizlere hamile :O Martta tek birlişmede olmş, Allah isteyince oluyor ya.....
hoşbulduk canımmm seninle ilk evlendiğin zamanlarda konuşmuştuk hatırlıyorum fotoğraflarını çok beğenmiştim :)))hoşgeldinnnn morincim ... evet zaten motive amaçlı açtım .. "illada olsun" dan çok "olursa güzel olur" diyenler olarak bi aradayız. kaç yıllık evlisin ? :)
tek birleşme ile cidden güzel bir kısmetmiş. bunun zamanı vakti var mı ki adetten hemen sonra olunca daha mı yüksek ihtimal oluyor acabakızlar arkadaşım adetten hemen sonra ilişki yaşamış eşiyle ve ikizlere hamile :O Martta tek birlişmede olmş, Allah isteyince oluyor ya.....
üfff evet kavgalar tüm planı bozuyo yahu hahahahaovulasyon testi alalım mı ? bakalım yumurtavar mı yokmu ona göre iyi geçiniriz hhahahaha
valla şans işi bu işler... aminnnn..tek birleşme mi üstelik ikiz aman Allah'ım sansa bak masallah sağlıklı bi hamileleik geçirip hayırlısıyla kucağına alır inşallah
aa konuşmuşmuyduk vay be :) ewet tekrar geri geldim .. bizde geçen ay bu kararı aldık, ama deli gibi istemek değil tabi, çünkü onun bi vakti var ikimizde inanıyoruz :) geçen ay ilk ay diye aşırı istedim sonra farkettim ki çocuk yay burcu olacak neyse dedim bekliyim hahahhahahoşbulduk canımmm seninle ilk evlendiğin zamanlarda konuşmuştuk hatırlıyorum fotoğraflarını çok beğenmiştim :)))
ben daha 5 aylık evliyim aslında ama hem yaş 27 olduğu için hemde çok şükür gayet oturmuş sağlam bi evliliğimiz olduğu için güvenle bu kararı aldık
tam bu ay bu kararı aldık ben hasta oldum tabi. reglm bitsin çocuk beklemeye başlayacağız bizde inşAllah Rabbim aratmaz bakalım hayırlısı ne zamansa ozaman tabi
ya garip bi duygu böyle artık ikinize ait bişeyi ortaya çıkarma vakti gelmiş gibi.. Kadınlığımla ilişkimi anneliğimle pekiştirmem gerekiyormuş gibi bi his, eşimi baba oloarak görünce bağımız güclenecek gibi falan falann.. :)Onda da bir hayır vardır elbet canım Ama artık çocuk konusunda çok duygusallaşmaya başladım çok istiyorum
evet konuşmuştuk ama bayağı uzun zaman oldu :))))aa konuşmuşmuyduk vay be :) ewet tekrar geri geldim .. bizde geçen ay bu kararı aldık, ama deli gibi istemek değil tabi, çünkü onun bi vakti var ikimizde inanıyoruz :) geçen ay ilk ay diye aşırı istedim sonra farkettim ki çocuk yay burcu olacak neyse dedim bekliyim hahahhaha
ya garip bi duygu böyle artık ikinize ait bişeyi ortaya çıkarma vakti gelmiş gibi.. Kadınlığımla ilişkimi anneliğimle pekiştirmem gerekiyormuş gibi bi his, eşimi baba oloarak görünce bağımız güclenecek gibi falan falann.. :)
bizimde 2. yılımız bu yıl nisan 28'de :) güzel bi hediye olabilir, ama Allah bilir tabi :)evet konuşmuştuk ama bayağı uzun zaman oldu :))))
aynen bizde öyle çok aclel acele değil Rabbim zamanı ne zamansa o zaman verecektir inşAllah ama düşünmeye başladık zaten evlenincede nisan bizim ayımız olsun diye konuşmuştuk reglm bitsinde artık hayırlısı bakalım
hahahaha evet hasretle kısmı çok hoş oldu .. hamile arkadaşım bile şuan bu cümleyi kuramıyor harikasın hahaha allah gönlüne göre versin inşanne olmaya hazır olduğumu nasıl anlayacağım diye düşünürdüm ama ilahi bir şey oluyor sanki içine o his ve istek öyle bir yerleşiyor ki yakıp kavuruyor sanki. hasretle sevgiliyi bekler gibi :) ay çok romantik oldu bu