Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

hahahaha evet hasretle kısmı çok hoş oldu .. hamile arkadaşım bile şuan bu cümleyi kuramıyor harikasın hahaha allah gönlüne göre versin inş
Amin canım cümlemize inşallah bugün benim regl olmam lazım ama hiç olacakmışım gibi hissetmiyorum ağrı sızı hiçbir şey yok inşallah olmam :)

Hala regl olmadım canım hiç belirtide yok regl olacağıma dair. Ne yapacağıma karar veremedim hemen gidip test yaptırsam mı yoksa birkaç gün daha beklesem mi.
canm inşallah hamilesindir ama 2 gün erken daha bence bekle biraz hiç değilse hafta sonuna kadar..
için içine sıgmıyodur şimdi eminim :KK25:

canm inşallah hamilesindir ama 2 gün erken daha bence bekle biraz hiç değilse hafta sonuna kadar..
için içine sıgmıyodur şimdi eminim :KK25:

haklısın canım ben en iyisi cuma gününe kadar bekliyeyim tabi eşimi oyalayabilirsem o hemen gidip test alalım bakalım diyor. işin garip kısmı regl tarihinden önce daha heyecanlıydım şimdi ya gecikme olduysa diye korkmaya başladım

Bende eşime telefon ettim 2 tane test almasını istedim.birini akşam gidince yapıcam çıkmazsa bir kaç gün bekleyip diğerini yapıcam.Çıkarsa da yarın kan tahliline giderim heralde o_OGeçen ay 5 gün gecikmiştim nomalde gecikmem olmaz o yüzdeen kesinlikle hamileyim modunda dolaştım bir kaç gün,kimseye bişiy demedim Allahtan.Ama bu sefer pek bişiy hissetmiyorum.Bakalım hayırlısı Allahtan....

Bende eşime telefon ettim 2 tane test almasını istedim.birini akşam gidince yapıcam çıkmazsa bir kaç gün bekleyip diğerini yapıcam.Çıkarsa da yarın kan tahliline giderim heralde o_OGeçen ay 5 gün gecikmiştim nomalde gecikmem olmaz o yüzdeen kesinlikle hamileyim modunda dolaştım bir kaç gün,kimseye bişiy demedim Allahtan.Ama bu sefer pek bişiy hissetmiyorum.Bakalım hayırlısı Allahtan....
hadi bakalım yaz bize bugun test yapınca :)

Merhaba kizlar benim BAT'im 3 mayıs. Daha var ama çok heyecanliyim. Bu ay'ki çalışmalarımıza çok dikkat ettik. Gün aşırı olmasına. Eşim'e sürekli pekmez yediriyorum :KK70: kendimde folik asit kullanıyorum. İlişkilerimizide olabildigince sabahlari yapmaya calisiyoruz. Bu ayda olmazsa bilemicem artik :KK43:

Az önce yaptım testi,kocaman bir tek çizgi çıktı.Pazar günü regl olmuş olmalıydım.Hala olmadım ama testte negatif,gebelik olsaydı kesinlikle çıkardı testte.Bilemiyorum bekliycem mecbur:confused:

Merhaba kizlar benim BAT'im 3 mayıs. Daha var ama çok heyecanliyim. Bu ay'ki çalışmalarımıza çok dikkat ettik. Gün aşırı olmasına. Eşim'e sürekli pekmez yediriyorum :KK70: kendimde folik asit kullanıyorum. İlişkilerimizide olabildigince sabahlari yapmaya calisiyoruz. Bu ayda olmazsa bilemicem artik :KK43:
ben o kadar dikkatli yapmadım, metazorili gibi geliyor bana.. adetten sonra birbirimizi çok istediğimiz zamanların nedense daha etkili olduğunu düşünüyorum. Özellikle benim en çok isteğim anları yakalıyorum. Çünkü doktorlarda makineleşmeyi vucudun hissettiğini ve programlamadan naturellikle birleşmeyi öneriyor .. Seninde inşallah dileğin en hayırlı şekliyle olur cnm...

X