• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Yumurtlama gunum 28 29 kasim tarihlerindendi. 2 gun daha beklicem ama her ay omrumden omur gidio resmen esimlede artik hic konusamiyorun test bile almio bana artik 4 yildir evliyiz... o tup bebege konsatre olmus durumunda ben hala allahin bi mucizesi gerceklesir normal yolla hamile kalirim diye umit ediyorum
İnşallah Allah en kısa zamanda nasip etsin canım

Âmin inşallah bu belirsizlik çok zor adet olunca üzülünüyo ama en azından hamile olmadığını biliyorsun geçilince bide testere çıkmayınca insan çok kötü oluyor

Oncelikle merhaba araniza yeni katildim rabbim bir bekleyis icerisinde olan herkese hayirli sonuclar versin bende 1.5 yillik evli bir bayanim ilk defa bu ay korunmasiz iliskiye girdik esimle adetime 8gün kala kan testi yaptirdim sonuc 2.00 cikti sizce bir ihtimal var mi iliskiden bir kac gun sonra cok fena alt karin agrisi ve tek tarafli cift tarafli olmak uzere kasik agrim oldu ilk defa boyle bisey yasadim bunun korunmamayla alakasi olabilir mi sizce ?

Bisey sormak istiyorum ben avcilarda oturuyorum burda kan testi cok pahali 100 tl ye yapiolar uygun biyer biliomusunuz

Oncelikle merhaba araniza yeni katildim rabbim bir bekleyis icerisinde olan herkese hayirli sonuclar versin bende 1.5 yillik evli bir bayanim ilk defa bu ay korunmasiz iliskiye girdik esimle adetime 8gün kala kan testi yaptirdim sonuc 2.00 cikti sizce bir ihtimal var mi iliskiden bir kac gun sonra cok fena alt karin agrisi ve tek tarafli cift tarafli olmak uzere kasik agrim oldu ilk defa boyle bisey yasadim bunun korunmamayla alakasi olabilir mi sizce ?
Yumurta çatlarkende Ağrı yapabiliyor oylede olabilir inşallah hamilesindir canım

Tskler kizlar benim suan gecikmis durumda adetim yarinda gelmesse idrar yapcam sonrada kanda baktircam bakalim

Kızlaar akşam bitanedaha test yapayım dedim çıkmaz ama diyerek Yaptım çok beklemedim yok işte diyerek koydum banyoda bi tarafa sabah bir baktım kuruyunca iki çizgi oluvermiş çok mutluyum şuandaa:))

:KK46:
Kızlaar akşam bitanedaha test yapayım dedim çıkmaz ama diyerek Yaptım çok beklemedim yok işte diyerek koydum banyoda bi tarafa sabah bir baktım kuruyunca iki çizgi oluvermiş çok mutluyum şuandaa:))
Bu harika bi haber yaa hemen yarina git kan testi yaptirr sekerimm hadi gözun aydin darisi bizleree :21::KK73:

yarın hemen kan testi :) ne güzel bi gün senin için :)

Adetin kac gun gecikti canmm peki nie hemen cikmadi ki idrar da yaa kan testi yaptir ins yaniltmaz

Back