• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Kızlar bende bu ay aşılma yaptım 3yımırtam oluşmuştu 6.günüm bugün cok fazla akıntım var ve göğüs ucuma dokunduğunda sızlıyo var mı böyle seyler yaşayan

ben tam filmiliğim derler ya benimki öle vallahi yaaa kan testi yaptırcam para yetmedi :KK43:[/QUOTE
Takma kafana canım devlete git En kötü sağlık ocağında da yapıyorlar bildiğim kadarıyla.. Ben de kontrole gittim yumurta takibim vardi yarın çatlatma iğnemi olucam perşembe de aşılama

Gozun aydin yagmur su allahim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin... ne yazikki silik cizgi bile yok. Carsambaya kadar gelmesse kan testi yaptircam ama ümidim kalmadi:(

Gozun aydin yagmur su allahim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin... ne yazikki silik cizgi bile yok. Carsambaya kadar gelmesse kan testi yaptircam ama ümidim kalmadi:KK43:
Allah razi olsun :) Üzülme canım moralini yüksek tutcak önemli etken bu en kisa zamanda Rabbim size de bu duyguyu yaşamayı nasip eder insallah

Selam hanimlar
Bende 2 aydir korunmuyorum
Gecen ay yumurtlama gunume dikkat etmedim
Bu ayda o gunlerde hep bi aksilik oldu
Takvim tutmasammi diyorum bi taraftan
Yasim 34 ( temmuzda doldurdum)
Bazen gecmi kaldim hissine kapiliyorum
Bitane yavrum var 10 yasinda
Nasibimizde varsa ikinci kez tadicaz anne Babaligi
Allah hepimize hayirli saglikli bebekler nasip etsin

Bende suracikta bekliym bari

Kizlaaarr reglim gecince Pazar gunu tekrar evde test yaptim pozitifi gordum ama malesef pazartesi sabah bi sancila uyandim ve tuvalete gittim bi parca dustu kan pihtisi gibi ama buyuktu pesine kan akti bi sure ve regl olmaya basladim bugun doktora gittim beta hcg 14.45 cikti ve doktorum düşük yapiorsunuz dedi malesef

BACIM HAYIRLI UĞURLU OLSUN ÇOK SEVİNDİM SENİN ADINA HEMEN BELİRTİLERİNİ YAZAR MISIN BİZE BENİM DE İLK GEBELİĞİM OLACAK :)
Canimm tesekkur ederimmm :) benim en suphelendigim uc gun devam eden iki uc damlayi gecmeyen kahverengi leke olmasiydi on gun oncesinde goguslerimde farkli bir agri ve sislik vardi asiri bi dolgunluk vardi uzerimde bi agirlik vardi gozlerim surekli kapandi kapanacak halindeydm gerci hala uyuyorum hemen :) ara ara kasiklarda ve rahimde kisa sureli batmam oluyordu meger bebegim benimleymis :)

Canimm tesekkur ederimmm :) benim en suphelendigim uc gun devam eden iki uc damlayi gecmeyen kahverengi leke olmasiydi on gun oncesinde goguslerimde farkli bir agri ve sislik vardi asiri bi dolgunluk vardi uzerimde bi agirlik vardi gozlerim surekli kapandi kapanacak halindeydm gerci hala uyuyorum hemen :) ara ara kasiklarda ve rahimde kisa sureli batmam oluyordu meger bebegim benimleymis :)
BU BELİRTİLER BENİM DE HAMİŞ OLDUĞUMU GÖSTERİYO ÖYLEYSE AMA ÜMİTLENMEK YOK İKİ GÜN SONRAYA ÖĞRENİCEM İNŞ TEKRAR HAYIRLI OLSUN TATLIM RABBİM KAVUŞTURSUN İNŞALLAH :)

Back
X