Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?
- Konu Sahibi cicida
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 7 Nisan 2015
- 735
- 1.093
- 43
ben tam filmiliğim derler ya benimki öle vallahi yaaa kan testi yaptırcam para yetmedi [/QUOTE
Takma kafana canım devlete git En kötü sağlık ocağında da yapıyorlar bildiğim kadarıyla.. Ben de kontrole gittim yumurta takibim vardi yarın çatlatma iğnemi olucam perşembe de aşılama
- 7 Nisan 2015
- 735
- 1.093
- 43
Ayy hadi inşallah hayırlı haberini bekliyoruzkan verdim geldim şuan evdeyim 16:30 da sonucum çıkıcak inşallah güzel haber alırım
- 11 Aralık 2015
- 78
- 50
- 88
nasıl heyecan yapmışsam üzerimi ters giymişim :)Ayy hadi inşallah hayırlı haberini bekliyoruz
- 27 Eylül 2015
- 7.486
- 6.088
- 148
- 33
Yanı genelde 14 gün sonra ya kanaman başlar ya gebelik bellibolur diyorlar. Şöyle bi silik de mi değilAyin sonundaydi yani 29 30 falan
- 7 Nisan 2015
- 735
- 1.093
- 43
Ayyyy maşallah canım hadi gözümüz aydin allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin çoook sevindimkızlaaaarrrr sonucumu aldımmmm 1252.74 çıktı hemen hemen 4 haftalıkmış bebeğimmm :=)
- 11 Aralık 2015
- 78
- 50
- 88
Darısı isteyenlerin başına inşallah ,)Ayyyy maşallah canım hadi gözümüz aydin allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin çoook sevindim
- 7 Nisan 2015
- 735
- 1.093
- 43
Amin canımmmmDarısı isteyenlerin başına inşallah ,)
- 11 Aralık 2015
- 78
- 50
- 88
Allah razi olsun :) Üzülme canım moralini yüksek tutcak önemli etken bu en kisa zamanda Rabbim size de bu duyguyu yaşamayı nasip eder insallahGozun aydin yagmur su allahim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin... ne yazikki silik cizgi bile yok. Carsambaya kadar gelmesse kan testi yaptircam ama ümidim kalmadi
- 11 Aralık 2015
- 78
- 50
- 88
İnsallah guzel haberlerle gelirsin canim.Kan testi yaptirmaya gidiyorum dua edin kizlar nolur
- 11 Aralık 2015
- 46
- 22
- 3
BACIM HAYIRLI UĞURLU OLSUN ÇOK SEVİNDİM SENİN ADINA HEMEN BELİRTİLERİNİ YAZAR MISIN BİZE BENİM DE İLK GEBELİĞİM OLACAK :)kızlaaaarrrr sonucumu aldımmmm 1252.74 çıktı hemen hemen 4 haftalıkmış bebeğimmm :=)
- 5 Haziran 2014
- 3.114
- 6.048
- 408
Selam hanimlar
Bende 2 aydir korunmuyorum
Gecen ay yumurtlama gunume dikkat etmedim
Bu ayda o gunlerde hep bi aksilik oldu
Takvim tutmasammi diyorum bi taraftan
Yasim 34 ( temmuzda doldurdum)
Bazen gecmi kaldim hissine kapiliyorum
Bitane yavrum var 10 yasinda
Nasibimizde varsa ikinci kez tadicaz anne Babaligi
Allah hepimize hayirli saglikli bebekler nasip etsin
Bende suracikta bekliym bari
Bende 2 aydir korunmuyorum
Gecen ay yumurtlama gunume dikkat etmedim
Bu ayda o gunlerde hep bi aksilik oldu
Takvim tutmasammi diyorum bi taraftan
Yasim 34 ( temmuzda doldurdum)
Bazen gecmi kaldim hissine kapiliyorum
Bitane yavrum var 10 yasinda
Nasibimizde varsa ikinci kez tadicaz anne Babaligi
Allah hepimize hayirli saglikli bebekler nasip etsin
Bende suracikta bekliym bari
- 13 Temmuz 2015
- 681
- 527
- 33
Kizlaaarr reglim gecince Pazar gunu tekrar evde test yaptim pozitifi gordum ama malesef pazartesi sabah bi sancila uyandim ve tuvalete gittim bi parca dustu kan pihtisi gibi ama buyuktu pesine kan akti bi sure ve regl olmaya basladim bugun doktora gittim beta hcg 14.45 cikti ve doktorum düşük yapiorsunuz dedi malesef
- 11 Aralık 2015
- 78
- 50
- 88
Canimm tesekkur ederimmm :) benim en suphelendigim uc gun devam eden iki uc damlayi gecmeyen kahverengi leke olmasiydi on gun oncesinde goguslerimde farkli bir agri ve sislik vardi asiri bi dolgunluk vardi uzerimde bi agirlik vardi gozlerim surekli kapandi kapanacak halindeydm gerci hala uyuyorum hemen :) ara ara kasiklarda ve rahimde kisa sureli batmam oluyordu meger bebegim benimleymis :)BACIM HAYIRLI UĞURLU OLSUN ÇOK SEVİNDİM SENİN ADINA HEMEN BELİRTİLERİNİ YAZAR MISIN BİZE BENİM DE İLK GEBELİĞİM OLACAK :)
- 11 Aralık 2015
- 46
- 22
- 3
BU BELİRTİLER BENİM DE HAMİŞ OLDUĞUMU GÖSTERİYO ÖYLEYSE AMA ÜMİTLENMEK YOK İKİ GÜN SONRAYA ÖĞRENİCEM İNŞ TEKRAR HAYIRLI OLSUN TATLIM RABBİM KAVUŞTURSUN İNŞALLAH :)Canimm tesekkur ederimmm :) benim en suphelendigim uc gun devam eden iki uc damlayi gecmeyen kahverengi leke olmasiydi on gun oncesinde goguslerimde farkli bir agri ve sislik vardi asiri bi dolgunluk vardi uzerimde bi agirlik vardi gozlerim surekli kapandi kapanacak halindeydm gerci hala uyuyorum hemen :) ara ara kasiklarda ve rahimde kisa sureli batmam oluyordu meger bebegim benimleymis :)