Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kardes bende 13aylik evliyim benimde bebegim olmuyo ama doktor muanede bi sorun gormuyo esiminde tum testleri normalmis siz ayrintili muane yaptirdinizmi esinizle rabbim ikimizede anne olmayi nasip eder insbende 1 bucuk yıllık evliyim düşünsemde olmuyo düşünmesemdeesksine nazaran daha az üzülyrm ama .. cnkü artk cok dsnmyrm ama ay sonu gelnce illaki stres yapyo insan pko da var anlayacagnz derdm büyükama rabbm daha büyük .. sabır ve tevekkül tek ilacımız bu
![]()
Bende 18agustosta evlendim..rabbim ikimizede hayirli bir evlat versin ama eltim hamile ya benimde bebek istedigimi herkes biliyo salak gbi soyledik istedigimizi simdi kayinpeder eltimin hamile oldugunu soylerken esime diyoki benim icin uzulmesin sizinde olur kisir muamelesi goruyorim resmen herzamanda diyoruz saglim problemimiz yok allah vrmiyo diye inanmiyolar galiba.sGulkokulum ben agutosun 27 sinde evlendim mayisin sonunda biraktik çok sabirsizim aklima hep kotu şeyler geliyor ya ya olmazsa diye![]()
Surekli soruyolardi bebek yapmiyomusunuz diye bizdede saflik iste istiyoruz olmuyo dedikk..ama tuplerime bakiticam artik supheleniyorum tikali galiba;(Sen niye soyluyon ki canim bastan milletin agzi ttorba dilki ben sadece kendi anneme soyledim kaynanamlar bilmiyo soylememde şuan da sende onlara deki şuan istemiyoruz biraz yasaycaz de
Biz evlendigimizden beri hic korunmadik bi sene dolmadan tedavi olmuyo dedi doktor bnde gittim doktora muanede hersey normal..ssimin sperm sayilarinida olcturduk oda normal..doktor dedi tuplerine bakit diye ama bu yasadigim sehirde ozelde var oda cok pahalli baska bi ile gidip baktirmayi dusunuyorum ama korkuyorumda agrili bir uygulamaymis.. bu ay klomen verdi doktor ama yumurtalarim yeteri kadar buyumedigi icin catlatma ignesini vuramadilar bidhaki aya yine vericek o ilactan;(Ya ne hemen diyisun tuplerim tikali ona gelene kadar bisuru tedavi var
Bu ayin 29unda 27yasina giricem esimde 30yasinda bir hafta snra memlekete gidicez 3hafta kalicaz orda anesteziyle olursa500tl istiyolar bizim dugun borclarimiz var oduycek durumumz yok ama artik pes ettim bir yildir hr adet olusumda uzuluyorum bu ayda olmadi diye cok berbat bi duygu artik adet gunum memlekette olursa ordaki hastaneye gidicem cynku adetin 4.gunu klomen veriyolardi hyrlisi ins arzu sen kullanmi ilacCanim yasin kaç bu arada . bence klomene bu ayda devam et baktin olmadi anestezili cektir rahim filmini ama başka doktirlarada git canim