Gebeliğe Hazırlık Hamile kalma çabaları

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim
Benmde cikolata kistim wardi bir ay once laparoskopi oldum umidi kirmak istemem ama malesefki gebelige engel oluyor insallah swn en kisa zamanda hamile kalablirsin

Cnm bende klomen cokdenediler olmadi kistte olustu dogum kontrol hapiyla erittik visonraki ay inofolic verdi onunla hamile kaldim rahim filmide cektirmistim acik cikmisti olmicak diye bisey yok elbet bisekilde oluyo tedavine devam et cnm

Benim

Benmde cikolata kistim wardi bir ay once laparoskopi oldum umidi kirmak istemem ama malesefki gebelige engel oluyor insallah swn en kisa zamanda hamile kalablirsin
Malesef öyle iki arkadaşım bu kistle hemen hamile kaldı, kistin evresine göre değişiyodur belki, inş bende de öyle olur ya, peki ne yapıldı size nasıl bi tedavi uygulanıcak

Cnm bende klomen cokdenediler olmadi kistte olustu dogum kontrol hapiyla erittik visonraki ay inofolic verdi onunla hamile kaldim rahim filmide cektirmistim acik cikmisti olmicak diye bisey yok elbet bisekilde oluyo tedavine devam et cnm
İnş bende de işe yarar bu hap canım baya kişi bununla sonuç elde etmiş ama kistim kafamı karıştırıyo inş engel olmaz ya, Allahtan hayırlısı artık

İnş bende de işe yarar bu hap canım baya kişi bununla sonuç elde etmiş ama kistim kafamı karıştırıyo inş engel olmaz ya, Allahtan hayırlısı artık
Valla ben umudu kesmistim klomenle 5 kere deneyip olmayinca olmicak diye inandirmistim kendimi inofolic kullandigim ilkay olmus hic beklemiyodum allah bekletmesin cnm hayirlisiyla versin insallah

Malesef öyle iki arkadaşım bu kistle hemen hamile kaldı, kistin evresine göre değişiyodur belki, inş bende de öyle olur ya, peki ne yapıldı size nasıl bi tedavi uygulanıcak
Suanda bana bi tedawi uygulanmio doktor kendi halimize birakti sperm sorunumuz da olmadgi icin eger 6 ay icerisinde kalamazsam asilama yada tup bebek olucak

Suanda bana bi tedawi uygulanmio doktor kendi halimize birakti sperm sorunumuz da olmadgi icin eger 6 ay icerisinde kalamazsam asilama yada tup bebek olucak
İnşallah en kısa zamanda mutlu haberlerimizi duyarız bekleyen herkesin, gerçekten zormuş bu işler

Ozaman inofoligi kullan cnm verdiyse yumurtlama haftani bul internetten adetten sonra 2 gunde bir degerlendirin cnm ayaklarinida havaya kaldir 15 dk iliskiden sonra gerisi allaha kalmis artiki ben busekilde yaptm cnm

Ozaman inofoligi kullan cnm verdiyse yumurtlama haftani bul internetten adetten sonra 2 gunde bir degerlendirin cnm ayaklarinida havaya kaldir 15 dk iliskiden sonra gerisi allaha kalmis artiki ben busekilde yaptm cnm
O ilaci doktor wermeden kullanabliomusun peki

Pardon cnm konu sahibine yazmistim ona vermisler kullaniyo evet eczanedede var genelde pkolular yumurta tembelligi olanlara veriliyo
Ben aliyim o zaman ondan faydasini gororurm belki doktorum bana prowoman wermisti ondan pek bi fayda goremedim ama bilmiorum

Ben 5 ay once dusuk yaptım 4 haftalıkti.sonra gebelik düşünmedik.şimdi düşünüyoruz sizce tutma ihtimali olurmu

Fazla kafaya takmamak gerekli ew odewi gibi cocuk yapilmiomus onu anladim gecen zamanda akisina birakmak lazim kafadan atmak lazim

Canim merak ettim ne yaptin gebe kalabildinmi bende klimen kullaniyorm suan ilk defa kullaniyirm umarim bana faydasi olur hayrlisi ile

Canim merak ettim ne yaptin gebe kalabildinmi bende klimen kullaniyorm suan ilk defa kullaniyirm umarim bana faydasi olur hayrlisi ile
Hayırlı olsun canım klomenin inş sonuç alırsın biz menogon denedik bu ay, iğnelerim bitti ay sonunda belli olcak sonuç inş istediğimiz sonucu alırız şuan beklemedeyiz

Hayırlı olsun canım klomenin inş sonuç alırsın biz menogon denedik bu ay, iğnelerim bitti ay sonunda belli olcak sonuç inş istediğimiz sonucu alırız şuan beklemedeyiz
Amin canm bende dun klomen bitti bekliyirm ama sik idrar uaparmi acaba tutamiyirm cok sikist8ryor beni ovulasyon testide yapiyorm ama hala gorunurde bsey yok acaba yumurtladimmi ne

Kimse yokmu kizlar dr um klomen yazdi kullandim dun bitti bugun kasik agrilarim var her iki tarafta adet sancisi gibi ama sizdede oyle oldumu bende bebk istiyorm allahin izniyle 6 aylik bebegim karnimda oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…