- 1 Haziran 2019
- 152
- 568
- 18
- 36
BenimKızlar martta klomen denemiştik ama kist yaptı, menagon kullanıcaktık bu ay drdan geldim şimdi, kistim daha gitmemiş ondan vermedi bi ay bekleyelim tamamen gitsin dedi, baya büyüktü ama çok minik kalmış bu da güzel bi haber, şimdi inofolic verdi hamile kalmaya yardımcı bir ilaçmış yumurta kalitesi bakımından, diğer ay tamemen eriyince meganon yapıcak, o da olmazsa rahim filmi. Çikolata kisti var bende bu arada önemsiz bir kist ama yapışıklık olmasından korkuyorum, aslında sorunsuz ve düzenlidir adetlerim sağlığıma çok dikkat eden biriyim terliksiz yeri bırak halıya bile basmam ama beni bulur işte bilmiyorum çok da dikkat etmemek mi gerek. Soğan kürüne de başladım bugün, lütfen olsun artık
Benmde cikolata kistim wardi bir ay once laparoskopi oldum umidi kirmak istemem ama malesefki gebelige engel oluyor insallah swn en kisa zamanda hamile kalablirsinKızlar martta klomen denemiştik ama kist yaptı, menagon kullanıcaktık bu ay drdan geldim şimdi, kistim daha gitmemiş ondan vermedi bi ay bekleyelim tamamen gitsin dedi, baya büyüktü ama çok minik kalmış bu da güzel bi haber, şimdi inofolic verdi hamile kalmaya yardımcı bir ilaçmış yumurta kalitesi bakımından, diğer ay tamemen eriyince meganon yapıcak, o da olmazsa rahim filmi. Çikolata kisti var bende bu arada önemsiz bir kist ama yapışıklık olmasından korkuyorum, aslında sorunsuz ve düzenlidir adetlerim sağlığıma çok dikkat eden biriyim terliksiz yeri bırak halıya bile basmam ama beni bulur işte bilmiyorum çok da dikkat etmemek mi gerek. Soğan kürüne de başladım bugün, lütfen olsun artık
Malesef öyleBenim
Benmde cikolata kistim wardi bir ay once laparoskopi oldum umidi kirmak istemem ama malesefki gebelige engel oluyor insallah swn en kisa zamanda hamile kalablirsin
İnş bende de işe yarar bu hap canım baya kişi bununla sonuç elde etmiş ama kistim kafamı karıştırıyo inş engel olmaz ya, Allahtan hayırlısı artıkCnm bende klomen cokdenediler olmadi kistte olustu dogum kontrol hapiyla erittik visonraki ay inofolic verdi onunla hamile kaldim rahim filmide cektirmistim acik cikmisti olmicak diye bisey yok elbet bisekilde oluyo tedavine devam et cnm
Valla ben umudu kesmistim klomenle 5 kere deneyip olmayinca olmicak diye inandirmistim kendimi inofolic kullandigim ilkay olmus hic beklemiyodum allah bekletmesin cnm hayirlisiyla versin insallahİnş bende de işe yarar bu hap canım baya kişi bununla sonuç elde etmiş ama kistim kafamı karıştırıyo inş engel olmaz ya, Allahtan hayırlısı artık
Suanda bana bi tedawi uygulanmio doktor kendi halimize birakti sperm sorunumuz da olmadgi icin eger 6 ay icerisinde kalamazsam asilama yada tup bebek olucakMalesef öyleiki arkadaşım bu kistle hemen hamile kaldı, kistin evresine göre değişiyodur belki, inş bende de öyle olur ya, peki ne yapıldı size nasıl bi tedavi uygulanıcak
İnşallah en kısa zamanda mutlu haberlerimizi duyarız bekleyen herkesin, gerçekten zormuş bu işlerSuanda bana bi tedawi uygulanmio doktor kendi halimize birakti sperm sorunumuz da olmadgi icin eger 6 ay icerisinde kalamazsam asilama yada tup bebek olucak
Ozaman inofoligi kullan cnm verdiyse yumurtlama haftani bul internetten adetten sonra 2 gunde bir degerlendirin cnm ayaklarinida havaya kaldir 15 dk iliskiden sonra gerisi allaha kalmis artiki ben busekilde yaptm cnmSuanda bana bi tedawi uygulanmio doktor kendi halimize birakti sperm sorunumuz da olmadgi icin eger 6 ay icerisinde kalamazsam asilama yada tup bebek olucak
Kesinlikle yaa bide derler cocuk yapmak en kolay bakmak zorİnşallah en kısa zamanda mutlu haberlerimizi duyarız bekleyen herkesin, gerçekten zormuş bu işler
O ilaci doktor wermeden kullanabliomusun pekiOzaman inofoligi kullan cnm verdiyse yumurtlama haftani bul internetten adetten sonra 2 gunde bir degerlendirin cnm ayaklarinida havaya kaldir 15 dk iliskiden sonra gerisi allaha kalmis artiki ben busekilde yaptm cnm
Pardon cnm konu sahibine yazmistim ona vermisler kullaniyo evet eczanedede var genelde pkolular yumurta tembelligi olanlara veriliyoO ilaci doktor wermeden kullanabliomusun peki
Ben aliyim o zaman ondan faydasini gororurm belki doktorum bana prowoman wermisti ondan pek bi fayda goremedim ama bilmiorumPardon cnm konu sahibine yazmistim ona vermisler kullaniyo evet eczanedede var genelde pkolular yumurta tembelligi olanlara veriliyo
Insallah tutar bol bol dua etBen 5 ay once dusuk yaptım 4 haftalıkti.sonra gebelik düşünmedik.şimdi düşünüyoruz sizce tutma ihtimali olurmu
Suanda bana bi tedawi uygulanmio doktor kendi halimize birakti sperm sorunumuz da olmadgi icin eger 6 ay icerisinde kalamazsam asilama yada tup bebek olucak
valla bende ilk seferde falan olan bişey zannediyodumKesinlikle yaa bide derler cocuk yapmak en kolay bakmak zor
Canim merak ettim ne yaptin gebe kalabildinmi bende klimen kullaniyorm suan ilk defa kullaniyirm umarim bana faydasi olur hayrlisi ileDr söyledi canım çikolata kisti, tanıdıklarımdan bu kisti olup hamile olanlar var ama kistin durumuna göre değişiyodur sanırım, bizim de klomen başarısız oldu sonra üstüne iki ay bekledik kist için haziranda meganon denicez o da olmazsa rahim filmi
Hayırlı olsun canım klomenin inş sonuç alırsın biz menogon denedik bu ay, iğnelerim bitti ay sonunda belli olcak sonuç inş istediğimiz sonucu alırız şuan beklemedeyizCanim merak ettim ne yaptin gebe kalabildinmi bende klimen kullaniyorm suan ilk defa kullaniyirm umarim bana faydasi olur hayrlisi ile
Amin canm bende dun klomen bitti bekliyirm ama sik idrar uaparmi acaba tutamiyirm cok sikist8ryor beni ovulasyon testide yapiyorm ama hala gorunurde bsey yok acaba yumurtladimmi neHayırlı olsun canım klomenin inş sonuç alırsın biz menogon denedik bu ay, iğnelerim bitti ay sonunda belli olcak sonuç inş istediğimiz sonucu alırız şuan beklemedeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?