• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamile kalma çabaları

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhaba ben de 7 aylık evliyim ve 3 aydır korunmuyoruz yumurtlama günlerini de takip etmemiz rağmen 3 aydır sonuç alamadık.2 gün önce regli oldum sanırım bir kadın doğum uzmanına danışmanın vakti geldi umarım bir problem yoktur

merhaba ben de 7 aylık evliyim ve 3 aydır korunmuyoruz yumurtlama günlerini de takip etmemiz rağmen 3 aydır sonuç alamadık.2 gün önce regli oldum sanırım bir kadın doğum uzmanına danışmanın vakti geldi umarım bir problem yoktur
Adetin 3.günü hormon tahlillerini ve ultrason kontrolünü yaptır canım

Slm kızlar ben daha öncede yazmıştım uzun zamndır giremedim ama sanırım güzel haberle geldim ben bu ay yine klomen kullandım ama adetime daha 12 gün faln var evde test uapdım silik çıktı 3.buçuk yıldan sonra ilk defa silikte olsa çif çizgi gördüm tabi dayanamayıp gece acile kan tahlili yaptırmaya gittim sonuç 36.55 çıktı 😊 ilk defa yüjsek deger grdüm acil doktaruna sorsuk kesin gebelik varmı diye var dedi ama daha çok yeni iki gün snra yine tahlil yaptır dedi inşallah gerçek gebeliktir kimyasal degildir ben umudumu yitirmedim kızlar sizlerde sakın umut etmekten vaz geçmeyin rabbim yazdıysa elbet olur herşwyin bi vakti vardır gönlünüzü ferah tutun ne olur bana dua edin çünkü benim dualarımda hep varsınız rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah 😍 🤲🤲🤲

Heyecandan burayada yazdım ama şimdi doktorumu aradım yeni çatlatma ignesi oldugum için beta hcg yüksek çıkarmış oyuzden adetinizin gecikmesini bekleyin dedi nasıl üzüldüm anlatamam 😣😣böyle durum yaşayan varmı aranızda igneden hemen anra test yapan

Heyecandan burayada yazdım ama şimdi doktorumu aradım yeni çatlatma ignesi oldugum için beta hcg yüksek çıkarmış oyuzden adetinizin gecikmesini bekleyin dedi nasıl üzüldüm anlatamam 😣😣böyle durum yaşayan varmı aranızda igneden hemen anra test yapan
Canım çatlatma iğnesinin üstünden 14 gün geçmesi gerek diye biliyorum kaç gün geçince yaptın

Canım çatlatma iğnesinin üstünden 14 gün geçmesi gerek diye biliyorum kaç gün geçince yaptın
3.cü günümdü migde bulantım halsizligim vardiye evde test vardı eşim yap deyince yaptık ilk defa ikinci çizgiyi silikte olsa görünce çok heycan yaptık 😔malesef sevincimizde boşunaymış

Ben iğneden sonra 13 gun ogrendım hamılelıgımı kan degerınız dusucek ama hamılelık olusursa tekrar cıkıcak umarım hamıle kalırsınız bu ay
3.cü günümdü migde bulantım halsizligim vardiye evde test vardı eşim yap deyince yaptık ilk defa ikinci çizgiyi silikte olsa görünce çok heycan yaptık 😔malesef sevincimizde boşunaymış

Ben iğneden sonra 13 gun ogrendım hamılelıgımı kan degerınız dusucek ama hamılelık olusursa tekrar cıkıcak umarım hamıle kalırsınız bu ay
İnşallah canım rabbim isteyen herkeze nasip etsin 🤲 🤲 banada kasımda hsg çektirmiştim bunayda klomene başladım çok umutludum gerçi hala umutluyum bişey sorcam peki sen tahlil yapmadan önce hiç hamilelik belirtisi yaşadın mı yaşadıysan ne gibi belirtilerin oldu yazarsan sevinirim

Nurov Nurov Kuzum sen çalışmalara başladın mı tekrar?
Ben c life siparişi verdim her türlü kiste adet düzensizliğine vs bi çok şeye faydası varmış sende denemediysen bi dene istersen

Nurov Nurov Kuzum sen çalışmalara başladın mı tekrar?
Ben c life siparişi verdim her türlü kiste adet düzensizliğine vs bi çok şeye faydası varmış sende denemediysen bi dene istersen
Hala ilaç kullanıyorum, kafam çok rahattı nasılsa korunuyoruz diye 9 gün kaldı hapın bitmesine sonrasında dr gitcez küçülme varmı diye çok korkuyorum şimdiden stres oldum işe yaramadıysa diye

Hala ilaç kullanıyorum, kafam çok rahattı nasılsa korunuyoruz diye 9 gün kaldı hapın bitmesine sonrasında dr gitcez küçülme varmı diye çok korkuyorum şimdiden stres oldum işe yaramadıysa diye

Şifa olur inşallah küçülmüştür bu macunlada kistleri eriyenler olmuş yorumları okudumda

Bence. Birde reglinin başlamasına yakın beraber olmalısın birde oyle dene

Merhabalar,
30 yaşındayım. 4 yıllık evliyim. 3 yıldır çocuk istiyoruz ama malesef olmuyor. Bende polikistik over varmış. Bir de 2 yıl önce çektirdiğim rahim filmimde 1 tüpüm tamamen açık ama diğer tüpümde biraz tıkanıklık daha doğrusu zorlu geçiş vardı. 2 defa klomen kullandım. 1 tanesinde çatlatma iğnesi yapıldı diğerinde yapılmadı. 1 yıldır hiç bir tedavi görmedim ama yine de olmadı. Troid hastası olduğumu öğrendim bide 6 ay önce. İlaçlarımı kullanıyorum şuan tiroid seviyemde normale döndü. Tekrar doktor yolu gözüktü gittim yine rahim filmi istendi 3 gün sanra yaptıracağım randevum var. Bu sefer doktora söylemeden klomene başladım bugün yani 5.günümde adetin. Saracoğlunun brokoli kürüne başladım. Aslanpençesi çayı içiyorum. İnofolic combi günde 2 defa içiyorum ve yeni duydugum çakşır kökü suyuna eşimle birlikte başladık. Yani bu ay herşeyi yapıyorum bu ay bakalım rabbim yüzümüze güler inşallah

Back