Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetin 3.günü hormon tahlillerini ve ultrason kontrolünü yaptır canımmerhaba ben de 7 aylık evliyim ve 3 aydır korunmuyoruz yumurtlama günlerini de takip etmemiz rağmen 3 aydır sonuç alamadık.2 gün önce regli oldum sanırım bir kadın doğum uzmanına danışmanın vakti geldi umarım bir problem yoktur
Canım çatlatma iğnesinin üstünden 14 gün geçmesi gerek diye biliyorum kaç gün geçince yaptınHeyecandan burayada yazdım ama şimdi doktorumu aradım yeni çatlatma ignesi oldugum için beta hcg yüksek çıkarmış oyuzden adetinizin gecikmesini bekleyin dedi nasıl üzüldüm anlatamamböyle durum yaşayan varmı aranızda igneden hemen anra test yapan
3.cü günümdü migde bulantım halsizligim vardiye evde test vardı eşim yap deyince yaptık ilk defa ikinci çizgiyi silikte olsa görünce çok heycan yaptıkCanım çatlatma iğnesinin üstünden 14 gün geçmesi gerek diye biliyorum kaç gün geçince yaptın
3.cü günümdü migde bulantım halsizligim vardiye evde test vardı eşim yap deyince yaptık ilk defa ikinci çizgiyi silikte olsa görünce çok heycan yaptıkmalesef sevincimizde boşunaymış
İnşallah canım rabbim isteyen herkeze nasip etsinBen iğneden sonra 13 gun ogrendım hamılelıgımı kan degerınız dusucek ama hamılelık olusursa tekrar cıkıcak umarım hamıle kalırsınız bu ay
Hala ilaç kullanıyorum, kafam çok rahattı nasılsa korunuyoruz diye 9 gün kaldı hapın bitmesine sonrasında dr gitcez küçülme varmı diye çok korkuyorum şimdiden stres oldum işe yaramadıysa diyeNurov Kuzum sen çalışmalara başladın mı tekrar?
Ben c life siparişi verdim her türlü kiste adet düzensizliğine vs bi çok şeye faydası varmış sende denemediysen bi dene istersen
Hala ilaç kullanıyorum, kafam çok rahattı nasılsa korunuyoruz diye 9 gün kaldı hapın bitmesine sonrasında dr gitcez küçülme varmı diye çok korkuyorum şimdiden stres oldum işe yaramadıysa diye
Bence. Birde reglinin başlamasına yakın beraber olmalısın birde oyle denemerhaba ben de 7 aylık evliyim ve 3 aydır korunmuyoruz yumurtlama günlerini de takip etmemiz rağmen 3 aydır sonuç alamadık.2 gün önce regli oldum sanırım bir kadın doğum uzmanına danışmanın vakti geldi umarım bir problem yoktur