Sonunda kendiliginden hamileyim.sizlere söz vermiştim

Hepinizden allah raziolsun.cok tesekkur ederim.eger kendimi down diye hazirlarsam bu 4 ayim zehir olur iyi dusunmek istiyorum.boyle hikayeleriniz varsa duydugunuz biseyler varsa lutfen yazin

Benim bebegiminde ense kalinligi yüksekti bobrekte genişleme var dendi fakat gayet sağlıklı hatta bobreklerinde de genişlik yokmus
Benim bebegiminde ense kalinligi yüksekti bobrekte genişleme var dendi fakat gayet sağlıklı hatta bobreklerinde de genişlik yokmus
Allah nazarlardan saklasin uzun omurler versin bebeginize.peki sizdende amniyosentez istemislermiydi yaptirmismiydiniz

Hem dua edeceksin Canım hemde çalışacaksın çaba sarf edeceksin öyle söyleme olur mu
Dua da ettim çaba da gösterdim ama olmadı bazı şeyler o yüzden dua edemiyorum ben artık (Allah affetsin), biliyorum inanıyorum Allah var, çok şükür inançsız biri değilim ama dua ile bazı şeylerin değişeceğini sanmıyorum

Testi yaptirip down oldugunu ogrenseniz aldirir misiniz? Oyleyse testi yaptirin. Degilse hamileliginizin tadini cikarin. Downlu bir bebeginiz olursa onun guzelligini ancak o zaman anlarsiniz, simdi size ocu gibi gelse de :).

Dua da ettim çaba da gösterdim ama olmadı bazı şeyler o yüzden dua edemiyorum ben artık (Allah affetsin), biliyorum inanıyorum Allah var, çok şükür inançsız biri değilim ama dua ile bazı şeylerin değişeceğini sanmıyorum
Canim benim bizlerin her duamiz kabul oldu mu saniyosun.benim ne dualarim kabul olmadi ne acilar cektim ama asla isyan etmedim cunku ben onu cok isterken bilmiyorumki bu benim hayrimami.vermiyosa allah vardir bir bildigi.tum insanlarin her duasi kabul olsa bu dunyanin duzeni nolurdu bi dusunurmusun.her zaman hayirlisini iste bak gor daha nice guzel seyler cikar karsina.yeterki kalbini bozma

Testi yaptirip down oldugunu ogrenseniz aldirir misiniz? Oyleyse testi yaptirin. Degilse hamileliginizin tadini cikarin. Downlu bir bebeginiz olursa onun guzelligini ancak o zaman anlarsiniz, simdi size ocu gibi gelse de :).
Ocu gibi gelirmi hic aksine okadar tatlilarki onalri okadar severdimki belkide ondan diyorum boyle bisey basima geldi

Aynı genişleme bebeğimde vardı Doğuma kadar düzeldi şuan kucağımda maşallahı var. Gözün aydın :)

Aynı genişleme bebeğimde vardı Doğuma
kadar düzeldi şuan kucağımda maşallahı var. Gözün aydın :)

Benim bi arkadasimin da hamileyken bebegin down sendromu riski yuksek cikmisti ama simdi cok saglikli hatta benim oglumdan onde gidiyor gelisimi uzulmeyin lutfen.

Tesekkureler canim gercektenmi.massallah allah bagislasin.sizinki ne akdardi iki taraflimiydi down olabilir dedilermi sizede
İki tarafta biri 4.3 biri 5.2 gibi bişeydi net hatırlamıyorum . Ben iki Dr gittim geçer korkma dediler. BAzı Dr lar ihtimali söylüyor aöa o sdece ihtimal. 25. Haftada düzeldi benim kızımın çok şükür

İki tarafta biri 4.3 biri 5.2 gibi bişeydi net hatırlamıyorum . Ben iki Dr gittim geçer korkma dediler. BAzı Dr lar ihtimali söylüyor aöa o sdece ihtimal. 25. Haftada düzeldi benim kızımın çok şükür
Insallah benimkide gecer canim.benim bebegimin iki tarafli bu beni düşündürüyo.ama allah büyük diycem baska carem yok

X