• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamile kalma çabaları

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar sizlere bir tarif veriyim inşallah faydası olur çünkü bilgi çok sağlam bir yerden.Hurma poleni arı sütü polen hakiki bal karıştırıp sabah aç karnına bir kaşık hem eşiniz hem siz olmak üzere yiyin.kadinin çocuğu olmuyormuş doktorlar asla çocuk sahibi olamazsın demisler kadin bu tarifi duyuyor yapıyor 1.5 ay sonra hamile kalıyor çok arkadasina demiş yapan çok olmuş hamile kalmışlar.ben geç kaldım tarifi yapmakta tüp bebek tedavisi basladik birde bol bol incir yada incir kürü yapın yumurta kalitesi esinizin sperm sayısını çoğaltmak içinde kecibu suyu günlük taze olarak sabah akşam içsin sizde icebilirsiniz biz cokkkkkk faydasını gördük
Valla yemediğimiz içmediğimiz şey kalmadı bunu da deneyelim bari😁 sağol canım tarif için♥️ aktardan bulabiliriz dimi dediklerini

Valla yemediğimiz içmediğimiz şey kalmadı bunu da deneyelim bari😁 sağol canım tarif için♥ aktardan bulabiliriz dimi dediklerini
Aynen vallaha bir bu eksikti bunuda deneyelim:confused: insallah iyi olurda kızlar ben gerci tedaviye başladım şimdilik icememem ama insallah deniyecek olanlara güzel gelir .:KK200: bulunabilir canım hakiki bal olsun mutlaka dedi kadın

Aynen vallaha bir bu eksikti bunuda deneyelim:confused: insallah iyi olurda kızlar ben gerci tedaviye başladım şimdilik icememem ama insallah deniyecek olanlara güzel gelir .:KK200: bulunabilir canım hakiki bal olsun mutlaka dedi kadın
Tüpe başlamaya nasıl karar verdin canım bizim bu ay da olmazsa ben aşılama istemiyorum direk tüp düşünüyorum hem çoğul gebelik şansı da var hemde beklemek istemiyorum

Haklısın canım insanlar cok bencil.. Dusunmıyorlar belki bı sorun yok ama istemiyorsun ha istesen bile yanı Allah vergisi bu elden bırsey gelır mı sanki... Ben 4bucuk aylık evliyim eltım evlendikten 10 gun sonra hamile kalmıs bana sureklı bebek bebek yahu belki istemiyorum bı durun...
Oyle insanlar çok canım yaşın gelir nezamn evlenicesin evlenirsin niye çocuk yok yapın bir tane bir tane olur eee ikinciyide yap onlar için bu hayatı yaşamıyoruz kızlar çok kafaya takmayin boş konuşan cahil vasat insanlr sadece

Kizlarrrr birsey soracagim adetin 8 gunu 12 mm folikul izlendi iki tane klomen carsamba gunu bitti de. Simdi pazartesi tekrr muayne olmam gerekecek de boyutlar sizce iyi mi 8 gunde 12 olmus 2 adet yumurta. Sizlerin kacinci gunlerde kac mm cevblariniz icin teskkr ederm

Tüpe başlamaya nasıl karar verdin canım bizim bu ay da olmazsa ben aşılama istemiyorum direk tüp düşünüyorum hem çoğul gebelik şansı da var hemde beklemek istemiyorum
Kuzum bu ikinci tedavi hiçbir sorun yok sebebsiz infertilite ilk tedavim çok zor oldu sonra ikinciye başlayalım dedik yaş daha 22.23 olucam inşallah bebeğin tutmuştur eyer aksi durum olursa insallah:KK200: olmaz ara vermeden hemn tüp Bebek tedavisine basla

Kizlarrrr birsey soracagim adetin 8 gunu 12 mm folikul izlendi iki tane klomen carsamba gunu bitti de. Simdi pazartesi tekrr muayne olmam gerekecek de boyutlar sizce iyi mi 8 gunde 12 olmus 2 adet yumurta. Sizlerin kacinci gunlerde kac mm cevblariniz icin teskkr ederm
Ben klomeni 5 gün aldım bi gün bekledim ertesi gün iğne vuruldum biri 22 mm biri 18 mm iki yumurtam olmuştu kişiden kişiye değişiyodur o canım önemli olan tutması, tutmadı benim ikisi de hatta biri kist oldu

Tüp Bebek basarisi çok artık aşilama %15 tüp Bebek%45

Kuzum bu ikinci tedavi hiçbir sorun yok sebebsiz infertilite ilk tedavim çok zor oldu sonra ikinciye başlayalım dedik yaş daha 22.23 olucam inşallah bebeğin tutmuştur eyer aksi durum olursa insallah:KK200: olmaz ara vermeden hemn tüp Bebek tedavisine basla
Yaşın daha çok gençmiş ben 27 yaşındayım ondan acele ediyorum biraz da, haziranda bi meganon denicez olmazsa direk tüp, inş gerek kalmaz bakalım, senin de inşallah tutar canım♥️

Ben klomeni 5 gün aldım bi gün bekledim ertesi gün iğne vuruldum biri 22 mm biri 18 mm iki yumurtam olmuştu kişiden kişiye değişiyodur o canım önemli olan tutması, tutmadı benim ikisi de hatta biri kist oldu

Nasil yani klomeni 5 gun kullaniyoruz zaten. 5 gunden hemen sonraki gunde 18 mm olmasi imkansz ama. Bn adetin 8 gunundeyim 12 mm olmus henuz. Igne yok pazartesi tkrr ölçüm ypilck byrma denk gldi

Tüp Bebek basarisi çok artık aşilama %15 tüp Bebek%45
Evet o yüzden çok istiyorum hem çoğul olabiliyor çok isterdim çoğul, bakalım bu aydan sonra ona geçebiliriz ama işte doğudayım burda iyi bi yer bulmak da zor

Nasil yani klomeni 5 gun kullaniyoruz zaten. 5 gunden hemen sonraki gunde 18 mm olmasi imkansz ama. Bn adetin 8 gunundeyim 12 mm olmus henuz. Igne yok pazartesi tkrr ölçüm ypilck byrma denk gldi
Doktor bana çok hızlı yanıt verdin klomene demişti ama bi faydası da olmadı canım dediğim gibi 5 gün kullanıp bi gün durup ertesi gün iğne vurdu bana, kendi çatlar aslında ama yine de vuralım dedi

Yaşın daha çok gençmiş ben 27 yaşındayım ondan acele ediyorum biraz da, haziranda bi meganon denicez olmazsa direk tüp, inş gerek kalmaz bakalım, senin de inşallah tutar canım♥
Aminn cnm inşallah tutar hepimizin tedavisi yolunda gitsin

Evet o yüzden çok istiyorum hem çoğul olabiliyor çok isterdim çoğul, bakalım bu aydan sonra ona geçebiliriz ama işte doğudayım burda iyi bi yer bulmak da zor
İyicene araştır bakalım cnm illahaki vardır iyi bir doktor

Doktor bana çok hızlı yanıt verdin klomene demişti ama bi faydası da olmadı canım dediğim gibi 5 gün kullanıp bi gün durup ertesi gün iğne vurdu bana, kendi çatlar aslında ama yine de vuralım dedi
Iste bende onu merak ediorum duzensiz adet olan hirjnde de kendiliginden catlar mi bende sadece ysg bakildi bugunde kan falan istemedi pazartesi tekrr bakicak sonra igne verir mi acaba buyur mu yoksa buyumesi durur mu stres yapiorum bunu d ya

Iste bende onu merak ediorum duzensiz adet olan hirjnde de kendiliginden catlar mi bende sadece ysg bakildi bugunde kan falan istemedi pazartesi tekrr bakicak sonra igne verir mi acaba buyur mu yoksa buyumesi durur mu stres yapiorum bunu d ya
Pazartesi söyle bence iğnenin bi zararı yok zaten her türlü çatlaması gereken bişey o iğne çatlatıyo, iğne vursun mutlaka yoksa düzensizse seninki, yine çatlar da denk getiremezsin bilemezsin falan boşa gitmesin

Oyle insanlar çok canım yaşın gelir nezamn evlenicesin evlenirsin niye çocuk yok yapın bir tane bir tane olur eee ikinciyide yap onlar için bu hayatı yaşamıyoruz kızlar çok kafaya takmayin boş konuşan cahil vasat insanlr sadece
Aynen canım insanlar bırseyle yetinmiyor oda oldu sıra bunda nerde hani diye insanoglu iste ıslah etsin allah

Pazartesi söyle bence iğnenin bi zararı yok zaten her türlü çatlaması gereken bişey o iğne çatlatıyo, iğne vursun mutlaka yoksa düzensizse seninki, yine çatlar da denk getiremezsin bilemezsin falan boşa gitmesin

Dogru diosun daha simdi 12 mm folikul de doktor pazartesi tekrr bakicak bayrama denk geldi bir de pazartesi ne kadae buyurse ona gore ya igne ya da iliski gunu verick herhlde 1 gunde ne kadar buyuyebilior ki anlamadim. Doktoe pazar gunu ne iliski ayin 4 ne mutlaka iliski olsund edi de ramazana denk geldi iste bayram bakalm doktor da yok

Back