İnşallah tüp bebege gitmeden kendiliğinden hamiş kalırsın canmAmin canım anlıyorum seni şimdiden bu kadar strese girdiysek sizin için daha zor olmuştur tabi bu süreç, ama ben doktorumdan direk tüp isticem son bi klomen denedikten sonra, vakit kaybetmek istemiyorum tüp daha kesin çözüm yaşımız da gençken
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Hamile kalma çabaları
- Konu Sahibi Nurov
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- çikolata kisti gebelik hamilelik inofolic klomen soğan kürü
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 8 Ocak 2019
- 4.537
- 12.066
- 158
- 33
Amin canım inşallah hepimiz o günleri hemen görürüzİnşallah tüp bebege gitmeden kendiliğinden hamiş kalırsın canm
Canım kist oldugunu nasıl anladın doktor mu soyledı yoksa belirtilerı fılan mı var bende klomen kullandım ama catlatma vermedi 2 ay once. Ama asırı sancım olmus tu ayaga kalkamıyordum o ay gebe kalmadım. Bi sonraki ay akısına bıraktım yine olmadı buay umudum Allahtan bekliyorum..Kızlar martta klomen denemiştik ama kist yaptı, menagon kullanıcaktık bu ay drdan geldim şimdi, kistim daha gitmemiş ondan vermedi bi ay bekleyelim tamamen gitsin dedi, baya büyüktü ama çok minik kalmış bu da güzel bi haber, şimdi inofolic verdi hamile kalmaya yardımcı bir ilaçmış yumurta kalitesi bakımından, diğer ay tamemen eriyince meganon yapıcak, o da olmazsa rahim filmi. Çikolata kisti var bende bu arada önemsiz bir kist ama yapışıklık olmasından korkuyorum, aslında sorunsuz ve düzenlidir adetlerim sağlığıma çok dikkat eden biriyim terliksiz yeri bırak halıya bile basmam ama beni bulur işte bilmiyorum çok da dikkat etmemek mi gerek. Soğan kürüne de başladım bugün, lütfen olsun artık
- 8 Ocak 2019
- 4.537
- 12.066
- 158
- 33
Dr söyledi canım çikolata kisti, tanıdıklarımdan bu kisti olup hamile olanlar var ama kistin durumuna göre değişiyodur sanırım, bizim de klomen başarısız oldu sonra üstüne iki ay bekledik kist için haziranda meganon denicez o da olmazsa rahim filmiCanım kist oldugunu nasıl anladın doktor mu soyledı yoksa belirtilerı fılan mı var bende klomen kullandım ama catlatma vermedi 2 ay once. Ama asırı sancım olmus tu ayaga kalkamıyordum o ay gebe kalmadım. Bi sonraki ay akısına bıraktım yine olmadı buay umudum Allahtan bekliyorum..
Daha onceden varmıydı canım yoksa klomenle mı olustu Rabbım sifa versin ınsallah bebegın kucagına alDr söyledi canım çikolata kisti, tanıdıklarımdan bu kisti olup hamile olanlar var ama kistin durumuna göre değişiyodur sanırım, bizim de klomen başarısız oldu sonra üstüne iki ay bekledik kist için haziranda meganon denicez o da olmazsa rahim filmi
- 8 Ocak 2019
- 4.537
- 12.066
- 158
- 33
İnş canım, vardı klomenden önce de bide klomen kist oluşturdu ama folikül kistmiş yani adetle atılanlardan, onu sorun etmiyorum da diğeri kafama takılıyo sebep o mu diye ama çoğu kişi bunla hamile kalıyo nasip işte, bi arkadaşım yumurtlama sorunu olmadına rağmen hamile kaldı valla o bile olduysa diyorum ama ne biliyim yaDaha onceden varmıydı canım yoksa klomenle mı olustu Rabbım sifa versin ınsallah bebegın kucagına al
Hıc canını skma canım rabbım verir ınsallah ovulasyon testiyle takip edıyormısun ben buay basladım 2 gun oldu bakalım bırde oyle deneyecegımİnş canım, vardı klomenden önce de bide klomen kist oluşturdu ama folikül kistmiş yani adetle atılanlardan, onu sorun etmiyorum da diğeri kafama takılıyo sebep o mu diye ama çoğu kişi bunla hamile kalıyo nasip işte, bi arkadaşım yumurtlama sorunu olmadına rağmen hamile kaldı valla o bile olduysa diyorum ama ne biliyim ya
- 8 Ocak 2019
- 4.537
- 12.066
- 158
- 33
Onu hiç sorma herkesin işine yarıyo ama bana fayda etmiyo benim zaten adetim yumurtlamam hepsi düzenlidir hissederim de yumurtladığımı ovuyu yaptığımda da görürüm en koyuyu yani işime yaramıyo o benim yine de yapıyorum tabi ama eşim asker olduğundan denk getiremeyebiliyoruz önemli günleri bi de o varHıc canını skma canım rabbım verir ınsallah ovulasyon testiyle takip edıyormısun ben buay basladım 2 gun oldu bakalım bırde oyle deneyecegım
Ozaman sorun oldugunu dusunme canım esin yanında deglse gebe kalma ihtimalin dusuyor kendini kotu hissetme hıc ınsallah Rabbım verırOnu hiç sorma herkesin işine yarıyo ama bana fayda etmiyo benim zaten adetim yumurtlamam hepsi düzenlidir hissederim de yumurtladığımı ovuyu yaptığımda da görürüm en koyuyu yani işime yaramıyo o benim yine de yapıyorum tabi ama eşim asker olduğundan denk getiremeyebiliyoruz önemli günleri bi de o var
- 8 Ocak 2019
- 4.537
- 12.066
- 158
- 33
İster istemez düşünüyo insan ya pat diye hamile kalanları falan görünce bide şimdi olduğum yerdeki arkadaşlarımın hepsi hamile kaldı yaşlarım hepsinden büyük ama bende yok daha üzülüyo insan bide onların bebek muhabbetlerine falan da maruz kalıyorum hele ki eşimin izni var bide akraba ziyaretlerine gitcez işte asıl kabusum o sanki ağaçtan toplanıyomuş gibi sorulması sinirlerimi alt ğst ediyo iyice strese giriyorum allah veriyor canı ama hiç umurlarında değil bu detay daha bide bi sene olmadı evleneliOzaman sorun oldugunu dusunme canım esin yanında deglse gebe kalma ihtimalin dusuyor kendini kotu hissetme hıc ınsallah Rabbım verır
Haklısın canım insanlar cok bencil.. Dusunmıyorlar belki bı sorun yok ama istemiyorsun ha istesen bile yanı Allah vergisi bu elden bırsey gelır mı sanki... Ben 4bucuk aylık evliyim eltım evlendikten 10 gun sonra hamile kalmıs bana sureklı bebek bebek yahu belki istemiyorum bı durun...İster istemez düşünüyo insan ya pat diye hamile kalanları falan görünce bide şimdi olduğum yerdeki arkadaşlarımın hepsi hamile kaldı yaşlarım hepsinden büyük ama bende yok daha üzülüyo insan bide onların bebek muhabbetlerine falan da maruz kalıyorum hele ki eşimin izni var bide akraba ziyaretlerine gitcez işte asıl kabusum o sanki ağaçtan toplanıyomuş gibi sorulması sinirlerimi alt ğst ediyo iyice strese giriyorum allah veriyor canı ama hiç umurlarında değil bu detay daha bide bi sene olmadı evleneli
- 8 Ocak 2019
- 4.537
- 12.066
- 158
- 33
Öyle bi lüksümüz var mı ki istemiyoruz deme hakkımızın bile yok, inşallah nasip olursa çocuğuma asla bunu yapmicam bu yüzden bile olmayabiliyo stres en büyük etken işte, olunca haber vermicez mi nasılsa gerçekten bencillik yaHaklısın canım insanlar cok bencil.. Dusunmıyorlar belki bı sorun yok ama istemiyorsun ha istesen bile yanı Allah vergisi bu elden bırsey gelır mı sanki... Ben 4bucuk aylık evliyim eltım evlendikten 10 gun sonra hamile kalmıs bana sureklı bebek bebek yahu belki istemiyorum bı durun...
aynen oyle valla Allah buyuk ınsallah verir canımÖyle bi lüksümüz var mı ki istemiyoruz deme hakkımızın bile yok, inşallah nasip olursa çocuğuma asla bunu yapmicam bu yüzden bile olmayabiliyo stres en büyük etken işte, olunca haber vermicez mi nasılsa gerçekten bencillik ya
Stres en büyük etken ama bu insanları da ben anlamıyorum neden sürekli aynı şeyleri sorma gereği duyuyorlar ki amaç nedir yani dahada çok strese sebep oluyorlar sanki biz hamile kalsak çok sevinicekler yok ya benimde etrafımda çok bencil insan var helede Eltim ben anlamış degilim kendi evlat sahibi oldugu için sürekli evlatlarıyla ilgili hava atıyor aklınca bak yengesi baak evlat bunlar nasılda güzeller diyo gelde üzülme amaç ne şimdi bunu yapmaktakiÖyle bi lüksümüz var mı ki istemiyoruz deme hakkımızın bile yok, inşallah nasip olursa çocuğuma asla bunu yapmicam bu yüzden bile olmayabiliyo stres en büyük etken işte, olunca haber vermicez mi nasılsa gerçekten bencillik ya
- 8 Ocak 2019
- 4.537
- 12.066
- 158
- 33
Ben öyle insanların imanlarını gerçekten sorguluyorum çünkü bu para verip alınan bişey değil ki hava atasın Allahın verdiği bişeyle insan nasıl hava atar ya yazık günah hiç mi korkmuyolar Allah korusun bişey olur da o acıyı yaşayabilirler, düşünüyorum da düşmanıma bile yapamam ya dünya hali belli mi olurStres en büyük etken ama bu insanları da ben anlamıyorum neden sürekli aynı şeyleri sorma gereği duyuyorlar ki amaç nedir yani dahada çok strese sebep oluyorlar sanki biz hamile kalsak çok sevinicekler yok ya benimde etrafımda çok bencil insan var helede Eltim ben anlamış degilim kendi evlat sahibi oldugu için sürekli evlatlarıyla ilgili hava atıyor aklınca bak yengesi baak evlat bunlar nasılda güzeller diyo gelde üzülme amaç ne şimdi bunu yapmaktaki
Kızlar sizlere bir tarif veriyim inşallah faydası olur çünkü bilgi çok sağlam bir yerden.Hurma poleni arı sütü polen hakiki bal karıştırıp sabah aç karnına bir kaşık hem eşiniz hem siz olmak üzere yiyin.kadinin çocuğu olmuyormuş doktorlar asla çocuk sahibi olamazsın demisler kadin bu tarifi duyuyor yapıyor 1.5 ay sonra hamile kalıyor çok arkadasina demiş yapan çok olmuş hamile kalmışlar.ben geç kaldım tarifi yapmakta tüp bebek tedavisi basladik birde bol bol incir yada incir kürü yapın yumurta kalitesi esinizin sperm sayısını çoğaltmak içinde kecibu suyu günlük taze olarak sabah akşam içsin sizde icebilirsiniz biz cokkkkkk faydasını gördük
Aynen allahtan korkan insanlar bununla karşısındaki insanı kıramaz bence evlat yaa rabbim nasip ederse bizlerde anne baba olucaz ama rabbim yazmamışsa daha fazlasıda elimizden gelmez eşime diyorum yani yengen çok anlamsız konuşuyor iki evladı olabilir ama rabbim evlat acısı yaşatmasın çünkü kimi nasıl kırdıysan rabbim Bi şekilde çıkartıyor onun acısını yok ya çok şuuru kayıp insanlarla ugraşıyoruz oyuzden stresten uzak duramıyoruz kist ameliyatı oldum kadın geçmiş olsun dicegi yerde ameliyat olan insan yarım insan oluyor işte çok şükür benim hiç biyerimde kesik yok iki çocuk dogurdum normal yaptım diyor
İnşallah bizde görürüz bakalım ramazanda snra yapabilirsem ben deneyim inşallah Rabbim isteyen herkeze nasip eder evlat sahibi olmayı bu mübarek günün yüzü suyu hürmetineKızlar sizlere bir tarif veriyim inşallah faydası olur çünkü bilgi çok sağlam bir yerden.Hurma poleni arı sütü polen hakiki bal karıştırıp sabah aç karnına bir kaşık hem eşiniz hem siz olmak üzere yiyin.kadinin çocuğu olmuyormuş doktorlar asla çocuk sahibi olamazsın demisler kadin bu tarifi duyuyor yapıyor 1.5 ay sonra hamile kalıyor çok arkadasina demiş yapan çok olmuş hamile kalmışlar.ben geç kaldım tarifi yapmakta tüp bebek tedavisi basladik birde bol bol incir yada incir kürü yapın yumurta kalitesi esinizin sperm sayısını çoğaltmak içinde kecibu suyu günlük taze olarak sabah akşam içsin sizde icebilirsiniz biz cokkkkkk faydasını gördük
Aminnnnn canımm aminnninsallah bir faydası olurİnşallah bizde görürüz bakalım ramazanda snra yapabilirsem ben deneyim inşallah Rabbim isteyen herkeze nasip eder evlat sahibi olmayı bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine
İnşallahAminnnnn canımm aminnninsallah bir faydası olur